Çamaşır ve Kurutma Makineleri makinada yorgan ve benzeri şeylerin yıkanması

marti25.28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
232
16
118
47
Erzurum
arkadaslar benım siemens marka 6 kg makınem var 10 yıl gectıgı ıcın değiştirmeyi düşünüyorum ama istiyorum ki makinem yorgan vs gibi şeyleri yıkasın.sizler ne yapuorsunuz bu konuda.arkadasımın makınesınde yorgan programı var ama sanırım arçelik onun makinesı ben bosh almak istiyorum 9 kg.siz ne dusunuyorsorsunuz yada memnun olduğunuz ve onerecegınız makınalar varmı.

arkadaslar benım siemens marka 6 kg makınem var 10 yıl gectıgı ıcın değiştirmeyi düşünüyorum ama istiyorum ki makinem yorgan vs gibi şeyleri yıkasın.sizler ne yapuorsunuz bu konuda.arkadasımın makınesınde yorgan programı var ama sanırım arçelik onun makinesı ben bosh almak istiyorum 9 kg.siz ne dusunuyorsorsunuz yada memnun olduğunuz ve onerecegınız makınalar varmı.

arçelik kullanıyorum ben yorganda yıkıyor battaniyede ben memnunum :16:

kesinlikle bosh tüm çeyizim bosh annemde bayadır kullanıo maşallah çamaşır makinesi v.s tık demedi kaç yıldır:34:

yeni makinelerin kazanları yorgan yıkamaya müsait oluyor makineyi alırken sorarsan anlatırlar ama elyaf yorgan tabi ki yün yorgan hakkında bilgim yok

Makinem 4,5 kilo ama battaniye ve uyku setimi alıyo rahatlıkla yıkayabiliyorum

Benimde makinam 14 yıl oldu aristondu. Vadasi doldu iyice.
Bugün yeni makinam geldi 9 kg. ılk Bosch inşallah memnun kalırım.

Makinam 8 kg. Arçelik markası. Yorgan programı var, ben onu kullanıyorum hiç birşeycik olmuyor.

Son düzenleme:
erkek kardeşim kendine hoover marka 9kg yıkama + kurutmalı çamaşır mak aldı.. 1600 sıkma devri varmış.. kardeşim sırf asma derdinden kurtulmak için kurutmalı aldı (kendisi bekar) .. annem kadeşime gidince kullanmıs memnundu bende gidince bi bakayım bakalım gerçekten iyimi..

bende çalışmaya başlayınca 9 kg alıcam bi tane yorgan-battniye vs yıkaması açısından..

Back
X