Et Yemekleri Maklube (Resimli)

Sevgili Libyana,dün akşam yemeğine bu harika tarifi yaptım.Veeee sonuç mükemmel!Nasıl bir lezzet oldu anlatamam:)Tabi iki kişi olduğumuz için ölçüleri azaltarak yaptım.Eşim çıldırdı:)Neresinden yesin bilemedi:)Çevirirken şekli biraz yamuldu gerçi,o da dibindeki soğanlara etlerin biraz yapışmasından oldu sanırım.Bu güzel lezzet için çok teşekkürler:)Takipçinim:)

bende yaptım tadı harika oldu ama bi sorun wr. tencereyi ters çevirdiğimde hepsi yıkıldı neden böyle oldu sizce? ne yapmam gerekiyodu şeklinin bozulmaması için?

yanlız ben küçük yuvarlak tepsiye yaptım çünkü ilk denememdi misafire yapmadan kendimize yapim dedim ölede çok hoş göründü

güzel bi yemek. benimki tutmamıştı pilav lapa lapa oldu kaydirigubbakcemile3 eti o kadar pişirdiğim halde çiğ gibi duruyordu bende anlamadım nasıl öyle oldu sempatiksalakcinni yapmak istiyorum ama gözüm kesmiyor boshayallersmile

bu yemegi ben 2 kez yaptim super oldu hatta 1 patlican da kare seklinde dograyip kizartip ekledim patateslerin ustune super oldu :) esim mardinli oldugu icin cok seviyor onun icin ögrendim :)

Bu tarif kaç kişilik tatlım ya 1,5 kilo pirinç çok değil mi_?

kızlar ya ben bunu beceremedim bi kere yaptım yapış yapış pilav resmen çamur gibi oldu bi yerde pilavı kavurup koyun yazıyordu kavurup koymuştum üstüne kaynar su ama pilav berbat oldu pilavı nasıl koydunuz ya eşim çok seviyo ben de öğrenmek istiyom ya ayrıca tencerenin dibine tutmutu soğan koymama rağmen bana bu yemeğin püf noktalarını dermisiniz lütfennnnn

---------------------------------

Son düzenleme:
acaba suyunumu çok koydum 1 su bardağı pirince göre tencereye ne kadar su girmeli aynı normal pilav yaparken ki kadar koyunca ama üste kadar ulaşmıyorki su üsteki pirinçler nasıl pişecek üstünü aşarsada pirincim yapı yapış lapa oluyor yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…