Et Yemekleri Maklube (Resimli)

Anamm bu ne yaaa offffffff...mafoldumben
Acıktım çok acıktım..mafoldumben
Biri beni şu yemek tariflerinin olduğu bölümden çıkarsın
Özellikle senin tarifler libyana..mafoldumben

libyanam ellerine sağlık alkisalkisalkis
muhteeeeeeeşem tek kelimeyle :lepi:
pazar günü iftara yapabilir miyim ki ya ben offff of
:Saruboceq:

bende yapicimmm bi gün resmini korum harikalar yaratıcağıma eminim :roflol:

maklubeye bayılıyorum. ismini hep duyuyordum ama 1 yıl önce yiyerek tanıştık kendisinlen :) eşim daha önceden ustasıymış ama bize yapamadı bi türlü bende birkaç defa yapmıştım. fotoğraf eklemeyi bilsem eklerdim.

2 sene önce falan diyalogyemekleri blogcu arkadaş yapmıştı bu maklubeyi bende tarifini ondan almıştım. süper bir ramazan etkinliğiydi. fotoğrafta ona ait sanırım :) dediğin gibi kalabalık sofralarda çok güzel bir lezzet sanırım yapanların çoğusu öğrencilik yıllarında tatmıştır bunu mmm şöyle kalabalık bir sofrada yemek lazımdı.sırnaşık şey

benimde aağabeylerim çok güzel yapar bunu bizi karıştırmaz yaparken ellerinize sağlık harika görünüyor

adını çok duyduğum ama nasıl olduğunu bilmediğim bi yemek bu gerçekten görünüşü çok güzel eminim tadına öledir ellerine sağlıkk

bu yemek arap kökenli bi yemektir adı zaten çevirme anlamına geliyo diye hatırlıyorum biz bu yemeği tavuk etiyle yapıyoruz ters çevirimce etrafını süslemiyoruz o zaman çok karışı oluyo ama sen çok güzel süslemişsin canım ellerine sağlık

bu nasıl sunuştur böylekaydirigubbakcemile5

benimde annem yapar..
bende ondan öğrendim yapıyorum arada süper bir yemek yaa...
eline sağlık seninde

Çok severim maklube yemeyi ve de yapmayı.Hele de 10-15 kişilik bir arkadaş grubu varsa daha lezzetli oluyor.Ben genelde az yaparım 5 kişilik bizim aileye göre yani.

bundan bi ziyarete gittiğimde tatmıstım
cok lezzetli ve de ödül almıs bi yemek ellerine saglık
a.s.

Back
X