- 31 Aralık 2021
- 33
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi Melikeipekkara
-
Benimde 11 falandı 52 kiloyum bende canım bu arada bir mucize oldu çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim kan verdim 73 çıktı, cuma Günü tekrarladım, maalesef 61 e düşmüştü, kimyasal sanırım , bir ihtimal dış gebelikten şüphelendiler yarın tekrar kan vericem bakalım,Senın kactı benım 9 baya düşük
Geçmiş olsun bende de öyle olmuştu aynen deger sıfırlanınca sökülüyor zaten her seyın hayrlısıBugün hcg 22 progesteron 0,57 ye düşmüş, kimyasalmış ama daha kanamam başlamadı değer sıfırlanınca sökülür belki ! İnsan ne tuhaf o kadar çok isterken, dış gebelik değilde kimsyasal olmasına seviniyorum! Ne kadar garip
Geçen salı kanama başladı attı vücudum kimyasalmış, buna da şükür be canım ameliyat olmadık en azındanGeçmiş olsun bende de öyle olmuştu aynen deger sıfırlanınca sökülüyor zaten her seyın hayrlısı
Makrofaj aşısı bağışıklığı baskılayan aşı mı? Natural killer denilen hücrelere karşı?Cok gecmiş olsun canım benımde senn gıbı amh düşük başarısız 7 kez denemem oldu aşılamada var içinde benımde genetik yaptılar ama kromozomda bı sıkıntı yok en son kımyasal gebelıgım olunca izmirdekı doktorum genetge ayrıntılı kandan baktılar sadece kadına yapıyolar 900 küsür du yanlış hatrlamıyorsam ve genetık sonucum düşüğe ve gebelıge engel oluyormuş ve bunu her doktor söylemıyor benım doktorum erol tavmergen ege hanımın erkek kardeşi ege hanıma soyle devlette bunu yapıyolar mı bılmıyorum. Doktorun dedıgıne gore makrofaj aşısı transferden once eşınden kan alınıyo ve sana enjekte edıyolar vajınadan mı bılmıyorum sadece eşinden alınan örnek bıze uyum saglısın ve bebek tutunsun dıye malıyetı uygun dedı doktor cok kulfetlı degıl dedı genetık gıbı degık dedı ben 2 yada 3 ay sonra baslıcamAllah nasıp ederse sen yıne boyle bıse var danış
Benim HCG 32 progesteron 0.21 sence kimyasal mıdır yoksa dış gebelik miBugün hcg 22 progesteron 0,57 ye düşmüş, kimyasalmış ama daha kanamam başlamadı değer sıfırlanınca sökülür belki ! İnsan ne tuhaf o kadar çok isterken, dış gebelik değilde kimsyasal olmasına seviniyorum! Ne kadar garip
Lekelenme varBenim HCG 32 progesteron 0.21 sence kimyasal mıdır yoksa dış gebelik mi
3500 şuan makrofaj aşısı tavmergendeCok gecmiş olsun canım benımde senn gıbı amh düşük başarısız 7 kez denemem oldu aşılamada var içinde benımde genetik yaptılar ama kromozomda bı sıkıntı yok en son kımyasal gebelıgım olunca izmirdekı doktorum genetge ayrıntılı kandan baktılar sadece kadına yapıyolar 900 küsür du yanlış hatrlamıyorsam ve genetık sonucum düşüğe ve gebelıge engel oluyormuş ve bunu her doktor söylemıyor benım doktorum erol tavmergen ege hanımın erkek kardeşi ege hanıma soyle devlette bunu yapıyolar mı bılmıyorum. Doktorun dedıgıne gore makrofaj aşısı transferden once eşınden kan alınıyo ve sana enjekte edıyolar vajınadan mı bılmıyorum sadece eşinden alınan örnek bıze uyum saglısın ve bebek tutunsun dıye malıyetı uygun dedı doktor cok kulfetlı degıl dedı genetık gıbı degık dedı ben 2 yada 3 ay sonra baslıcamAllah nasıp ederse sen yıne boyle bıse var danış
3500 şuan makrofaj aşısı tavmergende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?