Makrofaj aşısı yaptıranlar

Senın kactı benım 9 baya düşük
Benimde 11 falandı 52 kiloyum bende canım bu arada bir mucize oldu çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim kan verdim 73 çıktı, cuma Günü tekrarladım, maalesef 61 e düşmüştü, kimyasal sanırım , bir ihtimal dış gebelikten şüphelendiler yarın tekrar kan vericem bakalım,

Aa sevındım ama uzuldumde benımde en son oyle olup degerım dusmustu 33 tu 24 e dustu sonra adet oldum ama umrarım dış gebelık olmaz kurtajla alıyolar kımyasalda kendılıgınden adetle atıyorsun

Bugün hcg 22 progesteron 0,57 ye düşmüş, kimyasalmış ama daha kanamam başlamadı değer sıfırlanınca sökülür belki ! İnsan ne tuhaf o kadar çok isterken, dış gebelik değilde kimsyasal olmasına seviniyorum! Ne kadar garip

Geçmiş olsun bende de öyle olmuştu aynen deger sıfırlanınca sökülüyor zaten her seyın hayrlısı

Makrofaj aşısı bağışıklığı baskılayan aşı mı? Natural killer denilen hücrelere karşı?

İkiside sanırım genelde cok dusuk ve başarısız gebeliklerde uygulanıyor banada doktor onerdı daha beklemedeyım

Benim HCG 32 progesteron 0.21 sence kimyasal mıdır yoksa dış gebelik mi

3500 şuan makrofaj aşısı tavmergende

Merhaba, makrofaj oldum saat 5 buçukta hastaneden çıktım.
Şimdi leke şeklinde kanama var sizde de oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…