- 31 Aralık 2021
- 33
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi Melikeipekkara
Merhabalar gelin bırbırımıze destek olalım makrofaj aşısı yaptıran veya yapıpta tüp bebekte hamile kalan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim inan ilk defa duydum e umarım umut olur burdan yaptıran birilerini eminim bulabilirizKimse yok mu??? ?
koldan mı vajinadan mı hangi yöntemle yapılıyormuş, ücreti ne kadar mışSagolun işte genetik testi yaptrdım bazı degerler yuksek cıkınca bu aşıyı onerdı başarısız tekrar düşük olunca
Rabbim tez vakitte kucaginizi doldursun inşallahBu arada benim 8 kaybım var kürtaj oldum maalesef! Erken haftalarda kayıplar! Genetik testimiz normal geldi ama artık kimse birşey diyemiyor çok çaresiz kaldık ! Artık amh çok düştü yumurtam yok denecek kadar az maalesef
Cok gecmiş olsun canım benımde senn gıbı amh düşük başarısız 7 kez denemem oldu aşılamada var içinde benımde genetik yaptılar ama kromozomda bı sıkıntı yok en son kımyasal gebelıgım olunca izmirdekı doktorum genetge ayrıntılı kandan baktılar sadece kadına yapıyolar 900 küsür du yanlış hatrlamıyorsam ve genetık sonucum düşüğe ve gebelıge engel oluyormuş ve bunu her doktor söylemıyor benım doktorum erol tavmergen ege hanımın erkek kardeşi ege hanıma soyle devlette bunu yapıyolar mı bılmıyorum. Doktorun dedıgıne gore makrofaj aşısı transferden once eşınden kan alınıyo ve sana enjekte edıyolar vajınadan mı bılmıyorum sadece eşinden alınan örnek bıze uyum saglısın ve bebek tutunsun dıye malıyetı uygun dedı doktor cok kulfetlı degıl dedı genetık gıbı degık dedı ben 2 yada 3 ay sonra baslıcamAllah nasıp ederse sen yıne boyle bıse var danışBu arada benim 8 kaybım var kürtaj oldum maalesef! Erken haftalarda kayıplar! Genetik testimiz normal geldi ama artık kimse birşey diyemiyor çok çaresiz kaldık ! Artık amh çok düştü yumurtam yok denecek kadar az maalesef
Amın saolun :)Rabbim tez vakitte kucaginizi doldursun inşallah![]()
Bende yaşadım bebek kayiplari çok zor rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat versin inşallahAmın saolun :)
Amınnn ınsAllah hepımıze hayrlı saglıklı evlat nasip etsın rabbımBende yaşadım bebek kayiplari çok zor rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat versin inşallah![]()
Ege de özel olmadığı İçin doktoru bile maalesef göremiyoruz, nazan hanımı yani! Yardımcı doktorlar muayene ediyor onlarla da konuşmak pek mümkün olmuyor maalesef,bir umut hemşireye söylerim o belki iletir nazan hanıma! Bana mantıklı geldi açıkçası denemedik demeyiz! Ya da en azından yönlendirsin ben Erol hocaya ücreti mukabilinde yaptırırım o gün transfer öyle yapılır kafamda delidüşğnceler oluştuCok gecmiş olsun canım benımde senn gıbı amh düşük başarısız 7 kez denemem oldu aşılamada var içinde benımde genetik yaptılar ama kromozomda bı sıkıntı yok en son kımyasal gebelıgım olunca izmirdekı doktorum genetge ayrıntılı kandan baktılar sadece kadına yapıyolar 900 küsür du yanlış hatrlamıyorsam ve genetık sonucum düşüğe ve gebelıge engel oluyormuş ve bunu her doktor söylemıyor benım doktorum erol tavmergen ege hanımın erkek kardeşi ege hanıma soyle devlette bunu yapıyolar mı bılmıyorum. Doktorun dedıgıne gore makrofaj aşısı transferden once eşınden kan alınıyo ve sana enjekte edıyolar vajınadan mı bılmıyorum sadece eşinden alınan örnek bıze uyum saglısın ve bebek tutunsun dıye malıyetı uygun dedı doktor cok kulfetlı degıl dedı genetık gıbı degık dedı ben 2 yada 3 ay sonra baslıcamAllah nasıp ederse sen yıne boyle bıse var danış
Bir de eğer duruyorsa ayrıntılı genetik dediğin tahlili rica etsem özelden atar mısın bana ! Bana yapılan birşey mi karşılaştırırım!Cok gecmiş olsun canım benımde senn gıbı amh düşük başarısız 7 kez denemem oldu aşılamada var içinde benımde genetik yaptılar ama kromozomda bı sıkıntı yok en son kımyasal gebelıgım olunca izmirdekı doktorum genetge ayrıntılı kandan baktılar sadece kadına yapıyolar 900 küsür du yanlış hatrlamıyorsam ve genetık sonucum düşüğe ve gebelıge engel oluyormuş ve bunu her doktor söylemıyor benım doktorum erol tavmergen ege hanımın erkek kardeşi ege hanıma soyle devlette bunu yapıyolar mı bılmıyorum. Doktorun dedıgıne gore makrofaj aşısı transferden once eşınden kan alınıyo ve sana enjekte edıyolar vajınadan mı bılmıyorum sadece eşinden alınan örnek bıze uyum saglısın ve bebek tutunsun dıye malıyetı uygun dedı doktor cok kulfetlı degıl dedı genetık gıbı degık dedı ben 2 yada 3 ay sonra baslıcamAllah nasıp ederse sen yıne boyle bıse var danış
D vitaminime baktırıyorum düzenli olarak ve yaklaşık bir aydık düzenli takviye alıyorum etkisi fazlaymış bizim durumumuzda mutlaka yüksek olmalıymış, bende ep kendi araştırmalarımla öğrendimEvet egede bende ilk yapmıştım bılıyorum oranın nasıl ılerledıgını zaten ayrıntılı genetık hastaneler yapmıyor sadece transferden önce aşı yapıp oyle transfer edılıyo sennde basarızlık benımde bıde d vıtamınıne baktır egede bana hıc soylemedıler gercı burdada sonradan soyledıler olmayınca hergun yenı bıse duyuyoruz sen d vıtamıne baktr doktoruna soyle
Her on Kilo başı bir damla demişlerdi bana 52 kiloyum ama bende 8ike 10 damla arası damlatıyorum ama yağlı yemeğe çorbaya emilimi daha rahat oluyor Muş canım aklında olsunBenım cok dusuk gunde 8 damla kullanıyorum ekmege damlatıp oyle