Çok haklısınız +1. Ayrıca sosyal medyada sürekli gördüğümüz kişiler kendini insanlara o şekilde gösteriyor. Yani büyük olasılıkla gerçek hayatları o kadar toz pembe değil.O piremsesler bir gün kocalarından ayrılırsa sonları ne olur belli olmaz. Ama siz hala aşağı yukarı aynı, belki de daha iyi koşullarda yaşamaya devam edersiniz. Süs bebeği olmaktansa güçlü kadın olmak iyidir. Erkek işi kadın işi yoktur, kadın damacana da taşır, boya da yapar, musluğu da tamir eder. :) Önemli olan iç sesinizin sizin tercihleriniz hakkında ne dediği. Zengin kocanız olsa evde oturup televizyon izleyip günlere gitmekten başka bir şey yapmasanız sizin içinize siner mi?
Gerçek parasızlık insanı huzursuz eder. Ama çok muhtaç durumda olmayan için huzur içeridedir bence. Çocuk yapma konusundaki tavrınızda da haklısınız. Dünyanın şartları da her gün kötüye gidiyor. Çocuğun ihtiyaçları beziyle mamasıyla da bitmiyor. İyi bir eğitim alması lazım. Adil koşullarda mutlu yaşadığını hissetmesi lazım. O çocuk yarın bir gün "Böyle olduğunu bile bile beni neden bu dünyaya getirdiniz?" derse ne olacak? Doğmadan önce çocukla anlaşma imzalanmıyor sonuçta.
Alışverişinin, arabasının havasını atma gereği duyan insan da aslında kendini değerli hissetmeyen insandır. Zaten değerli hissetmediği için kendini dünyaya kanıtlama peşindedir. "Bakın ne kadar çok param var. Kocam ne yakışıklı. Kıyafetim ne güzel. Çocuğum ne tatlı. Ne şanslıyım, ne iyiyim, ne değerliyim değil mi? " Gerçekten kendisiyle ilgili sevdiği ve gururlandığı kaç şey vardır sizce? Bence çok yoktur. Onlar olmak daha zor. :)
Allah'ım yardımcınız olsun dediğiniz gibi değil aslında insanlar sadece güzel olanı paylaşıyor mesela görümcem markette çalışıyor eşi özel sektörde doğru düzgün maaş alamıyor ama gezip tozmaları eksik değil görümcem maaşına hiç dokunmuyor gidiyo marka satan yerden alışveriş yapıyor yazdırıyor elden taksitle alıyor eşi para bulursa ödüyor yada kafelere gidip yiyip içip paylaşıyor ama yedikleri içtikleri tanıdıklarının ikramı para vermiyor öyle garip bir dünya ha bu dünyayı rahat yaşayan yok mu var ama çok nadir onların hayatlarının da eksileri vardır mutlaka bu aralar hepimizin piskolojisi kötüye gidiyor Allah sonumuzu hayr etsinMerhaba hanımlar günaydın..
Derdim ne kimseyi yermek ne de eleştirmek. Sadece olan biteni sorgulamak...
17 yaşından beri çalışan bi kadınım. Evlendim.. 5 sene oldu... Yaş 32.
Kiracıyız. Evimiz satılık. Malum haliyle birileri evime girip çıkıyo, evime özelime bakıyo. Aslında çıkacağız zaten o evden ama 7 8 aydır kpss ye çalışıyorum son aylarda kpss de çok önemli çalışma açısından. Düzenimi bozmak istemedim.
Neyse bunlar detaydı. Esas meselem şu; bugüne kadar çalışmaktan gocunmadım. Koca eline bakmak istemedim. Serde feminizm var yaHani her şeyde çıt kırıldım hatunlar varken damacanayı kucaklayan tipler var ya, ben o damacanayı kucaklayıp taşıyanım işte
Dün gece instagram da gezinirken baktım, benimle bir evlenen ve bir günden bi güne çalışmayan hatunlar rahat rahat evlerinin piremsesi modunda çocuklarıyla yaşayıp gidiyolar. Hem de lüks içinde. Sürekli gezip altlarında araba avm deler... Sonra kendimi sorguladım. 5 senedir daha çocuk düşünecek pozisyona gelemedik.. Ben mi doğruyum onlar mı? Kendim kazanıp kendime yeterim, ben bana yeterim, ayaklarımın üzerinde dururum diyen kadınlar hep benim gibi. En azından etrafımdakiler. Yani zengin birini bulup yaşamak mı rahat hayat? Denk mi geliyo artık anlamadım... ama üzüldüm de..
Eşime hiçbi şey demedim. Yatak odasında uzanıyodum. Yanıma geldi, özür dilerim sana daha iyi imkanlar sunamadım dedi. Artık ağlamaya başladım.
Asgari ücretle çalışan ben, öğretmen olan eşimin 5 senelik emeğimizin karşılığı yarı borcunu ödediğimiz bi arabamız var. Buna da şükür. Çok karışık girdim konuya kusura bakmayın lütfen arkadaşlarım. Kafam da öyle.
Öyle sizinle de paylaşayım dedim.
Süpersiniz valla herkesin derdi var. Zenginin ki de ayrıLutfen gidip esinize simsiki sarilin yaa.Sizden cok ona uzuldum ben.Sizi mutlu edemedigini dusunup kahroluyordur.Yapmayin boyle.En azindan mesleginiz var esinixin garanti bir isi var..Ne yapsin adam, yillarca okumus,emek vermis.Simdi onun en ax bakin en az 20 bin almasi gerekirdi su hayat pahaliliginda..Ama adalet yok maalesef..Bugunler de gecer merak etmeyin..Hrm herkesin derdi var.Aileden zengin akrabam villa yaptirdi kendisine oturmak icin.Ama cok uzgunler cunku cevredeki evlerin havuzlari devasaymis onlarinkine göreArsa buyuk olunca havuzu da buyuk olurmus..Bosveriiin.Yapin iki köpüklü kahve ve esinizle karsilikli icin..
Öğretmenmisiniz sizde ? Boşverin yaaa bende o damacanayı omzuna alanlardanım. Bu yaratılış meselesi karakter duruş tercih daha sayarım yani..ben istememde o primseslerden olamıyorum. Bebeğim var şimdi çalışamıyorum diye kendimi yiyorum. Siz huzurluysanız eşinizle mutluysanız gerisi boş. Ama ufak bi tavsiye arAda kendiniz şimartınMerhaba hanımlar günaydın..
Kiracıyız. Evimiz satılık. Malum haliyle birileri evime girip çıkıyo, evime özelime bakıyo. Aslında çıkacağız zaten o evden ama 7 8 aydır kpss ye çalışıyorum son aylarda kpss de çok önemli çalışma açısından. Düzenimi bozmak istemedim.
Neyse bunlar detaydı. Esas meselem şu; bugüne kadar çalışmaktan gocunmadım. Koca eline bakmak istemedim. Serde feminizm var yaHani her şeyde çıt kırıldım hatunlar varken damacanayı kucaklayan tipler var ya, ben o damacanayı kucaklayıp taşıyanım işte
Dün gece instagram da gezinirken baktım, benimle bir evlenen ve bir günden bi güne çalışmayan hatunlar rahat rahat evlerinin piremsesi modunda çocuklarıyla yaşayıp gidiyolar. Hem de lüks içinde. Sürekli gezip altlarında araba avm deler... Sonra kendimi sorguladım. 5 senedir daha çocuk düşünecek pozisyona gelemedik.. Ben mi doğruyum onlar mı? Kendim kazanıp kendime yeterim, ben bana yeterim, ayaklarımın üzerinde dururum diyen kadınlar hep benim gibi. En azından etrafımdakiler. Yani zengin birini bulup yaşamak mı rahat hayat? Denk mi geliyo artık anlamadım... ama üzüldüm de..
Eşime hiçbi şey demedim. Yatak odasında uzanıyodum. Yanıma geldi, özür dilerim sana daha iyi imkanlar sunamadım dedi. Artık ağlamaya başladım.
Asgari ücretle çalışan ben, öğretmen olan eşimin 5 senelik emeğimizin karşılığı yarı borcunu ödediğimiz bi arabamız var. Buna da şükür. Çok karışık girdim konuya kusura bakmayın lütfen arkadaşlarım. Kafam da öyle.
Merhaba hanımlar günaydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?