Cilt Bakımı Ürünleri Makyaj altına hangi marka nemlendiriciyi kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

smelly cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
170
38
48
Kızlar benim cildim nemlendirici tarzı kozmetik ürünlerinin kremlerine hiç dayanamaz kızarır sivilce çıkartır. Karma cildim çok az yağlanır. Sizin memnun olup hep alırım dediğiniz nemlendiriciler var mı ??

Genelde garnierin bb kremini sürerim. Aydınlık bir görüntü sağlıyor. Fondotenden uzak durmak istediğim için bb kullanıyorum. Nemlendirici garnier in su bazlı olan ve sebamed nemlendirici kullanıyorum. Benim cildim çok sorunlu sivilce leke çok oluyor malesef. Bu ürünlerden memnunum. Bir arada neutrogenanın yagsız nemlendiricisini kullanmıştım o da iyiydi.

Cildim karma, sebamed bende inanılmaz sivilce ve yağlanma yaptı.

Bir ara neutrogena yağsız nemlendirici ve loreal 3 etkili karma ciltler için gündüz kremi kullanmıştım. Bunlar iyiydi. Ama her zaman roc ürünlerini öneriyorum nemlendirici konusunda, şu an ekonomim müsaade etse yine alırım hep alırım.

Adını tam hatırlayamıyorum ama amwayin karma ciltler için bir nemlendiricisi vardı
Toprak grubu dıye gecıyordu sanırım
Yeşil bir kutusu vardı
Kullandığım en iyi nemlendiriciydi

Peki kullandığınız sebamed visio mu normal nemlendiricisi mi? Ben visio hidrojel almayı düşünüyordum ama emin olamadım. Nemlendiricisi bende de sivilce yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…