Makyaj konsolu yaptım :)

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
106
363
İzmir
hep böyle birşey istiyordum ama o kadar pahalı ki makyaj konsolları(dresuar) sonunda ham olarak aradım zor da olsa buldum ve yaptım ..kendi çabalarımla net aracılığı ile ahşap boyama ve tekniklerine merak sarmıştım,bir kaç küçük obje deneyip diğer teknikleri de yapmaya başladım ilk varak denememi bunda uyguladımve gümüş varaklarla süsledim seramik çiçekleri,geriye sadece aynayı taktırması kaldı :34:

$gülçin1.webp$gülçin.webp$gülçin 2.webp$gülçin 3.webp$gülçin4.webp$gülçin 5.webp

çok gzüzel olmuş canım ellerine sağlık....
bende çok severim dresuar..ama evim çok plansız..o yüzden koyacak yer yok....
ufak bi tavsiye, mutlaka minik ince uzun bir vazoya tek dal orkide alıp masaya koy..çok şahane duracaktır...dresuarların vazgeçilmezidir :34:

çok gzüzel olmuş canım ellerine sağlık....
bende çok severim dresuar..ama evim çok plansız..o yüzden koyacak yer yok....
ufak bi tavsiye, mutlaka minik ince uzun bir vazoya tek dal orkide alıp masaya koy..çok şahane duracaktır...dresuarların vazgeçilmezidir :34:

çok tşk ederim:34:

ellerine sağlık,güle güle kullan,inan kendin yaptığın için daha değerli olucak....birde ham hailni nerden aldın acaba?

Eline saglik,resmen mobilya baska bir ruha burunmus,cok guel gercekten.Cesaret edebilirsem bende koca aynali konslumu beyaza boyamak istiyorum :)

Mobilya boyama ve süsleme çalışması bu site sana mı aitti ??? yoksa herkesmi paylaşım yapabiliyor? :30:

canım orada üye olan herkes yaptığı el emeklerinin paylaşımını yapabiliyor ,ben yaptğım birkaç şeyi orada paylaştım ,üyeyim ...10marifet.org çok ta bilinen aktif bir el emeklerinin paylaşıldığı sitedir,yeni fikirler üretmeye de feci yardımcıdır tavsiye ederim:16:

bu arada herkese tşk ederim:13:

Son düzenleme:
canım orada üye olan herkes yaptığı el emeklerinin paylaşımını yapabiliyor ,ben yaptğım birkaç şeyi orada paylaştım ,üyeyim ...10marifet.org çok ta bilinen aktif bir el emeklerinin paylaşıldığı sitedir,yeni fikirler üretmeye de feci yardımcıdır tavsiye ederim:16:

bu arada herkese tşk ederim:13:

Cahilliğime ver canım daha bugün farkettim öyle olduğunu.Ben bir kişiye ait ve paylaşımları o yapıyor zannediyordum hep... arada bakarım mükemmel bir site gerçekten :34:
Bu boyama işi kafama yattı zigonlarım hem eskidi hemde koyu renk eşime söyledim boya alıcaz ama parlak lake olanı mı önerirsin mat mı? lake istiyorum aslında ama hangisi uzun ömürlü olur? lake boya vernikte istemez sanki dimi???birden son soru kaç ltlik alayım ?

ne güzel evinizde bunu ben yaptım diyebileceğiniz bir şey var güle güle kullanın

• Beğen
Reactions: Nil
Back
X