Makyaj kutusu nerden alınır?

_nurbanu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
8.007
3.685
Merhaba arkadaşlar. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.
Makyaj kutusu almak istiyorum ama internette yabancı sitelerden satıs var.ben de onlardan alnaya korkuyorum. O yuzden başka nerelerde satilir bu kutular?zuccaciyede falan mi satilır? kutu veya 4-5 rafli bir dolap almak istiyorum. Hadi dolabi bulurum da kutuları nerden bulucam.o_O

Evet canım onun gb şeyler.teşekkür ederim. Bir kaç parça da ikeadan alıcam.esas beğendiklerim yabancı sitelerde satılıyor. Onlardan bir şey almaya çekiniyorum:/

Evet canım onun gb şeyler.teşekkür ederim. Bir kaç parça da ikeadan alıcam.esas beğendiklerim yabancı sitelerde satılıyor. Onlardan bir şey almaya çekiniyorum:/
Şayet yabancı siteden kastettiğin aliexpress ise çok arkadaşım alışveriş yaptı oradan, bir sorun yaşamadılar.Sadece çok uzun sürüyor gelmesi biliyorsun.O kadar beklemeye tahammülüm olmadığı için alışveriş yapmadım hiç oradan.Alışveriş ettiğim siteye güvenemiyorsam sanal kartla alışveriş yapıyorum ben.

Googleladım biraz, makyaj kutusu diye değil de 'masaüstü organizer' veya 'masaüstü kalemlik' diye taratırsan 8-10 liraya çeşit çeşit bulursun.

Şayet yabancı siteden kastettiğin aliexpress ise çok arkadaşım alışveriş yaptı oradan, bir sorun yaşamadılar.Sadece çok uzun sürüyor gelmesi biliyorsun.O kadar beklemeye tahammülüm olmadığı için alışveriş yapmadım hiç oradan.Alışveriş ettiğim siteye güvenemiyorsam sanal kartla alışveriş yapıyorum ben.
Evet canım o.ben strawberryden bile alışveriş yapamıyorum. Bizde de sanal kart var .aslında eşimi ikna etsem super olur.Strawberry Türkçe ama alibaba,aliexpress ingilizce. Bu yüzden yanlıs anlarım yanlıyanlışbir şey yaparim diye tırsiyorum.bir de dedigin gb bekleme süresi uzun.:KK64:

X