Makyaj Malzemelerimi Alıyor :(

Bahar97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
39
0
36
İstanbul
Abim geçen yaz evlendi.Ben yengemi evlenmeden öncede sevmezdim zaten evlendiklerinde alışırım dedim ama alışamadım.Mayıs ayının sonlarında kendi biriktirdiğim paramla bir kaç makyaj malzemesi almıştım.Kullanmıyorum ama özeniyorum ne yapaym :hulya: Son zamanlarda yengemin malzemelerimi izinsizce haberim olmadan aldığını düşünüyorum.Günah almak istemiyorum ama bizim evimize öyle çok kişi gelip gitmez ondan şüpheleniyorum çünkü gün geçtikçe hep kayboluyor.Geçen gün geldi bize ve kullanmak için aldı biraz yerine koyarım dedi sabah kalktığımda çoğu yoktu yerinde hepsini almış.Dünde bana pembe allığını verirmisin diyor bende istemeden verdim ama yeter ya hep alıp duruyor :sinifsinif: ne yapıcam babamda kızıyo sen ona vermek içinmi aldın diye annemde aynı şekilde aldığı hiçbir şeyi geri getirmiyo onu kırmakta istemiyorum arada abim var.Ne yapmam gerek ??

Ya alan o değilse!
Günahını almayın yok yere..lmaz:
Ama vermek istemiyorsanız izin istediği zaman "kusura bakma hijyen açısından doğru bulmuyorum" deyip kestirin atın..

tepkini koy canım çekinme başkalarının kullanması hijyen açısından beni rahatsız ediyor de yerini değiştir kaldır canım benim bak annem babanda diyor. çekinme söyle bir daha böyle bir olay olursa. ben en yakınıma bile anneme bile vermem oda bana vermez istemem ve istetmem yani.. herkesin cildi farklıdır nolur nolmaz.. =)

Bir daha birşey istediğinde yengecim walla güngeçtikçe malzemelerim kayboluo ya de :))
Bendede bişey kalmadı. . Sende warsa sen bana ver de

rujunu fln isterse dudagımda ucuk vardı sürdüm şimdi sanada bulaşır veremem de

yengeciğim her geçen gün malzemelerim kayboluyordu bende sinirlendim çöpe attım kalanları sende fazla varsa bana ver de akannehir
günahını almamak lazım yinede başkasıda olabilir..misafirliğe gelen ufaklıklar olabilir..

babana mı söylüyorsun biliyor ?
aileleri karıstırma bence tatsızlık olmasın
yengene de hijyen açısından baskasının kullanmasını istemiyorum de dicem ama gec kaldın vermişin bi kere

arkadaşlarında dediği gibi hijyen açısından çok sakıncalı ve aynen bunuda ona anlatmaya çalışın.ayrıca en sevmediğim huylardan biridir bu

geri iste yaa
ne demek alıp onun mu oluyor sen ona ödünç veriyosun bana lazım getirimisin yenge makyaj malzemelrimi de..nolcak yanii

denemez olur muyum dediğimde sen bana vermiştin diyolmaz:

Sakla malzemelerini..Komik ama başka yol kalmamış.
Ne bileyim iç çamaşırlarının oraya falan koy..
Açıkça iste,sana vermedim sen öyle sandın galiba şu kadar liraya aldım şu arada tekrar alacak param yok de..???
De utanma ,hiç utanmam valla yüzsüzlüğe gelemem.
Saf bulmuş takılıyor kafasına göre

Ya alan o değilse!
Günahını almayın yok yere..lmaz:
Ama vermek istemiyorsanız izin istediği zaman "kusura bakma hijyen açısından doğru bulmuyorum" deyip kestirin atın..

kesinlikle katılıyorum.kozmetik ürünleri kişiseldir.bunu güzel bir dille söylerseniz ,oda rahatsız olduğunuzu anlayacaktır. sengözlerimebaksanab

bence gidip istemelisin. ona vermek için değil kendin kullanmak için almışsın..bişey ödünç alınabilir ama geri vermek şarttır..

demek kullanmıyorsun ama özendiğin için alıyorsun.ayy çok şekersin ıssırırım seni ben.sempatiksalakcinni
ben olsam bir iki kötüsünden bırakırım gerisini saklarım.sorarsa da arkadaşımda derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…