Makyaj öncesi ve sonrası halleriniz

hangisi

• 1. yarısmacı

OY: 42 10,7%
  • 2.yarısmacı

OY: 2 0,5%
  • 3.yarısmacı

OY: 267 67,8%
  • 4.yarısmacı

OY: 35 8,9%
  • 5.yarısmacı

OY: 16 4,1%
  • 6.yarısmacı

OY: 21 5,3%
  • 7.yarısmacı

OY: 11 2,8%

• Ankete Katılan
    394
  • Anket Kapalı .
neyse ben oğluşumu yıkamaya gidiyorum son durumlar için yine ara ara bakarım .........
ne işten ne kk dan vazgeçemiyorum ne olcek benim bu durumum .......50 parca bölünmüş durumdayım İMDATTTTTTTTTTTTTTTTdelikafadulden

bide damat bulmak lazım şimdi....sırnaşık şey:jeyyar:

eceme dedim zaten ben sorarım izin olursa acarım dedi bi o bi ben:) sırayla yapıyos

aa gelin makyajı güzel aslındaa:)ne zman açılcak peki ama duvak işi az zor gibi neysee bizde çiçek fln takarız nolcakk:):)

3. sıradaki arkadaşın yüzüne sürdüğünü çok merak ettim gercekten çok güzel kapatıcılık sağlamış,mümkünse söylerebilir mi?bayanssulusmile

diğer bayanlarda gayet güzel olmuşlar,ama ben seçimimi 3 numaradan yana kullanıyorum. yerimseniben

Kızzlar hepinizin makyajı süper olmuş . Ama 3 numaralı arkadaştaki değişimden dolayı 3 numaraya oyumu verdim.

bn 7 numaraya bayıldım yani maşallah
ama 3 numara çok ama çok değişmiş
oyum 3.e
7 numarayada maşallah:))
1 numara bence makyaj yapma makyajsız çok hoş çok tatlısın :)çok sempatik bi yüzün var

3-4 ve 5 te değişimler mevcut
benim oyum 4 numaraya gitti zemuszemus

1. yarışmacı çok güzelmi,ş maşallah makyaja gerek bile yok.
3. yarışmacı müthiş değişmiş.
baya zorlandım kullanırken.

7 numaralı şahsiyet olarak yazmak istedim.....yaa en fazla boyayı ben sürdüm yinede değişmemişsin diyorlar ....sanırım fondoten kapatıcı kullanmadığım için oldu bu bir dahakine bol bol sürcem sözkaydirigubbakcemile3

buarada beni beğenme lütfunu gösteren arkadaşlarıma güzel bakan gözleri için çok tşkr ediyorum .....tam yüz ekleyemediğim için özür dilerim kızlar çok yüreksiz çıktım dimisempatiksalakcinni

yarışmaa devam ediyoo sanıyorum hidd:hooray:a.s.enişkomm bunlar sana benden tebriklerr cnmm

hiddenisko canimm tebrik ederimmm opuyorumnanaktan Şeniz
zaten belliydi bacim senin kazanicagin alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni
saka biyana gercekten harika bi is cikarmissin canim cok profesyoneldi bence
1.ciligi sen hak ettin
artik ödülü bizimle paylasirsin dimi :jeyyar:
sempatiksalakcinni
Öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…