Makyaj öncesi ve sonrası halleriniz

hangisi

• 1. yarısmacı

OY: 42 10,7%
  • 2.yarısmacı

OY: 2 0,5%
  • 3.yarısmacı

OY: 267 67,8%
  • 4.yarısmacı

OY: 35 8,9%
  • 5.yarısmacı

OY: 16 4,1%
  • 6.yarısmacı

OY: 21 5,3%
  • 7.yarısmacı

OY: 11 2,8%

• Ankete Katılan
    394
  • Anket Kapalı .
Ayyy fena oldum ya şurda guzel guzel eylenirken negerek var insanin morelini bozuyosunuz yarismanin amaci zaten nakadar degisim olmus makyajli makyajsiz bukadar kirici konusmak niye yarismayarismadan cikti kim kime saldirirsa polemik sayfasi resmen elestiri yapan arkadaslar sizde koysaniza makyajsiz halinizi birde sizigorelim degilmi?yarismaya katilan arkadaslarimi kutluyorum her yigidin harci degil oyle makyajsiz resim koymak kimse kusura bakmaz cesaretimiz yeter biz yarismacilarin

oyumu 5 numaraya verdim sanki makyajdan sonra daha çok değişmiş gibi geldi
Ama 6 numaralı arkadaş kimse makyajsız çok daha güzelsin canım
Tabii makyajlada güzelsin

çok şaşırdım...baya baya terbiyesiz insan doluymuş burası...kendinizde katılma cesareti yoksa lütfen katılanlar üzerinde egolarınızı tatmin etmeyiniz.

Yarışmaya katılan herkesi kutluyorum yarışma birincisi kim olursa ödül var !

Gerçekten çok başarılı işler çıkarmışsınız.....

oyum 1 numaralı arkadaşıma..ama 3 numara da resmen baştan yaratmış kendisini tebrik ediyorum..

bende söliim kim oldugumu bari :))

4 numara benim arkadaslarr
aslinda resimdeki kadar cirkin durmuyorum makyajsiz.. rengim öle cingene gibi deil :)))
en cirkin fotomu secmeye calistim fark olsun ddiye.. ama ne yazik ki hidennisko benden daha kötü bir poz yakalamis :roflol:

bütün arkadaslarimi cesaretinden dolayi kutluyorum .. ve yarismanin rengini degistirenleride esefle kiniyorum..

duygucum simdiden tebrik ederim canimm.. hadi kaptin ödülü :lepi:

4 numara kim kızlar maşallah çok güzel yaw opuyorumnanaktan

eneeem cok tsk ederim yah :)) cok sveindim bu mesaji görüncee..
opuyorumnanaktan

bu arada normal makyajsiz hallerimizi eklersek iyi olur yarismanin sonunda :))
kendimi yavas yavas kötü hissetmeye basliyorum :))

birde biri bol makyajli günler dilemis hahahayy sempatiksalakcinni
genelde cok hafif makyajla geziyorum ..kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

ben ilk gördüğümde yabancı sandım:) amerikalı r&b starlarına benziyorsun özellikle makyajlı halin :)

bence birde makyajsız doğal güzellik yarışması yapılsın sadece yüz resimleri olsun gözlerimiz bayram etsin bayanssulusmile

3 numaradaki değişim gerçekten iyiydi fakat 1 ve 6 numaranın kesinlikle makyaja ihtiyacı yok.Özellikle 6 numarayı kavak yellerindeki Aslıya benzettim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…