Makyaj öncesi ve sonrası halleriniz

hangisi

• 1. yarısmacı

OY: 42 10,7%
  • 2.yarısmacı

OY: 2 0,5%
  • 3.yarısmacı

OY: 267 67,8%
  • 4.yarısmacı

OY: 35 8,9%
  • 5.yarısmacı

OY: 16 4,1%
  • 6.yarısmacı

OY: 21 5,3%
  • 7.yarısmacı

OY: 11 2,8%

• Ankete Katılan
    394
  • Anket Kapalı .
en bariz değişiklik 3 numarada varohaoldumsmile
diğer arkadaşlarımızın zaten cildi bebek gibi
düzeltecek kapatacak hiç birşey yokbayanssulusmile
bu yüzden 3 numarayı yeniden yeniden tebirk ediyorum cesaretinden dolayı:lepi:
1 2 4 5 6 7 numara arkadaşlar 1 numara ciltlere saipsiniz
hepiniz tek tek bunların sırlarını bizlerle palaşın lütfennolumunekankayizsmile
3 numardaki arkadaşımda
yüzüne sürdüğü kapatıcımı fondotenmi her neyse sırrını kesinlikle paylaşmalıCADIARZU
gerçekten mucize bir ürün ve mucize gibi bi yetenek tebrik ediyorum sizi gönüldena.s.

benimde oyum 3 numeroo canim arkadasimaa..
aslinda resimdeki kadar yasli deil :)) cadi en bet halini koymus :))

Sagol surmelim ama bir kapatici bukadar purusuz bir cilt yapabirmi yanlis Anlama 3 nolu arkadasim ama feci degisiklik ne kulandin sen boyle

3 numaranın resim kalitesi farkediyor sanki her iki resimdede aynı yer ve ışıkda değil gibi geldi bana..
emin değilim ama süper bir resim çıkarmışsın ortaya.

3 numaralı arkadaşın
makyajlı fotoda yüzü daha ince daha zayıf geldi bana
2 foto arasında çok zaman farkı yoksa bunu makyajla başardıysa bravo valla

1 numaralı arkadaşın makyajsız haline bayıldım bence makyaj yapmasın çok sempatik ve tatlı duruyor gerçi makyajlı halide güzel ama kesinlikle makyajsız daha güzel:)))
3 numaraya gelince çok degişmiş ama yaşlı degil en kötü fotosunu koymuş yani bu kadar çirkin degil aslında:))))

3 numara ya giiti oyum .. :) makyajsız fotoyu nasıl becerdin onu anlamadım çok değişik duruyosun yanındaki foto olmasa tanımazdım kız seni .. tebrikler canııımmm aklinialirimsmile

saol canım benim ama her bayan güzeldir

hiç birinde öyle abartılacak bir değişiklik olmamış çünkü hatunlarımızın hepsi güzel maşallahhh...
bu durumda en güzel makyaj olarak değerlendirip sevgiliiiiiii 4 numeroya oyumu verdim...

1 Numara ne kadar güzel bir hatunsun sen öyle:asigim:boshayallersmile

Makyajsız halin makyajlı haline göre çok daha güzel. Valla bayıldım, bayıldımboshayallersmile

Makyaj öncesi ve sonrası, makyajın bir insanı ne kadar değiştirebileceğine 3 numarada şahit oldum. Cidden süper olmuş. Oyum tabiki 3 numaraya.:hooray:

3 numaralı canım arkadaşımm en kötü hal ceğizini koymuş yavrumm..
ama makyajfda süper olmuşş..ellerine sağlık...
oyum sana...

3 ile 4 arasında kaldım ama 3 numara sanki makyaj yapınca baya bir gençleşmiş..Onun için 3 numaradan yana kullandım oyumu zemuszemus

ben 3 numaralı arkadaşın kullandığı kapatıcı yı, fondoteni merak ettim. söylermisin bacım hangisini kullanıyosun çok güzel olmuş, ama 4 numarayada bayıldım gözler harika.hepinize

5 numara kesinlikle makyajsız daha güzelsin tü tü tü maşallah sırnaşık şey

4 numara o nasıl bir güzellik ya gözler yakıyo her iki halinde güzel maşallah bütün hatunlarımız güzel gerçi ama ben koyamam şahsen makyajsız halimi ruh gibin oluyorum cesaret işi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…