- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ben 3 numaralı arkadaşın kullandığı kapatıcı yı, fondoteni merak ettim. söylermisin bacım hangisini kullanıyosun çok güzel olmuş, ama 4 numarayada bayıldım gözler harika.hepinize
İnşallah bu topic yanlış anlaşılmalara neden olmaz..
Ben yine de baştan affınıza sığınayım da polimik çıkmasın_yanlış anlaşılma olmasın:)
4 numaralı arkadaşım, makyajlı halini gördükten sonra sana bol makyajlı günler dileğimle oyum sana:)
anam ben koysam demek sen makyajsız kimselere görünme dersiniz delikafadulden delikafadulden yok yaw sanmıyorum polemiğe neden olacagına hatunların hepsi güzel herkese makyaj yapılınca değişir çünkü alkisalkisalkis bide yer yiğidin harcı değil ben başlığı görünce içimden kimse koymaz ki demiştim cesur bayanlar varmış içimizde alkisalkisalkis
Derim:)
Evet makyaj az çok hepimizi değiştiriyor kimse inkar edemez bunu ama bazılarımızı inanılmaz değiştiriyor mesela 1 numarada anormal bir fark yok bence..
Ama 3 ve 4, çok çok farklı.)
yüz yapısından ve makyajın uygulanış tekniğinden kaynaklanıyor o canım en basiti gözleri küçük olan birisi iri gösterecek bi makyaj yapsa yada bugulu bir göz makyajı bakışlara kadar herşeyi değiştirir sositososito ben makyajsız çıkmam zaten dışarı kimse görmez yani rahatım o yüzden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?