Makyaj öncesi ve sonrası halleriniz

hangisi

• 1. yarısmacı

OY: 42 10,7%
  • 2.yarısmacı

OY: 2 0,5%
  • 3.yarısmacı

OY: 267 67,8%
  • 4.yarısmacı

OY: 35 8,9%
  • 5.yarısmacı

OY: 16 4,1%
  • 6.yarısmacı

OY: 21 5,3%
  • 7.yarısmacı

OY: 11 2,8%

• Ankete Katılan
    394
  • Anket Kapalı .
ben 3 numaralı arkadaşın kullandığı kapatıcı yı, fondoteni merak ettim. söylermisin bacım hangisini kullanıyosun çok güzel olmuş, ama 4 numarayada bayıldım gözler harika.hepinize

aynen hangi fondoten ve kapatıcı kullanılmış çok merak ettim çok iyi kapatmış çokda pürüzsüz yapmış cildini :kedi:

İnşallah bu topic yanlış anlaşılmalara neden olmaz..

Ben yine de baştan affınıza sığınayım da polimik çıkmasın_yanlış anlaşılma olmasın:)

4 numaralı arkadaşım, makyajlı halini gördükten sonra sana bol makyajlı günler dileğimle oyum sana:)

ayyyy öleceğim gülmekten yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kendimi çok kötü hissettim şimdi

3 numara , 2.fotoda gözaltlarına resmen estetik yaptırmış gibisin..

Gözaltılarındaki değişim inanılmaz..
Gerçi iki foto arasında da kalite farkı var onun da etkisi olmuş sanırım görüntüye..neyse...seni de tebrik ederim kendi adıma bu kadar fark hayret..

anam ben koysam demek sen makyajsız kimselere görünme dersiniz delikafadulden delikafadulden yok yaw sanmıyorum polemiğe neden olacagına hatunların hepsi güzel herkese makyaj yapılınca değişir çünkü alkisalkisalkis bide yer yiğidin harcı değil ben başlığı görünce içimden kimse koymaz ki demiştim cesur bayanlar varmış içimizde alkisalkisalkis

Derim:)

Evet makyaj az çok hepimizi değiştiriyor kimse inkar edemez bunu ama bazılarımızı inanılmaz değiştiriyor mesela 1 numarada anormal bir fark yok bence..

Ama 3 ve 4, çok çok farklı.)

gerçekten çok başarılı oyum 3 e gitti

Son düzenleme:
Derim:)

Evet makyaj az çok hepimizi değiştiriyor kimse inkar edemez bunu ama bazılarımızı inanılmaz değiştiriyor mesela 1 numarada anormal bir fark yok bence..

Ama 3 ve 4, çok çok farklı.)

yüz yapısından ve makyajın uygulanış tekniğinden kaynaklanıyor o canım en basiti gözleri küçük olan birisi iri gösterecek bi makyaj yapsa yada bugulu bir göz makyajı bakışlara kadar herşeyi değiştirir sositososito ben makyajsız çıkmam zaten dışarı kimse görmez yani rahatım o yüzden delikafadulden

1 Numaralı arkadaşın makyajsız hali çok daha güzel.duru bi güzelliği war delikafadulden

2 Numaralı Arkadaşın doğal makyaşsız hali çok daha etkileyici bence sositososito

3 Numaralı arkadaşta Çok başarılı Makyaj Konusunda. . . kaydirigubbakcemile3

4 Nümeroolu Arkadaşımn Her iki halide çok güzel vereliniortak

5 Numaralı arkadaşn gerek saç şekli gerekse makyajı çok hoş opuyorumnanaktan

6 Numara her haliyle güzell . . .Gözlerine maşallah tütüütütü olumunekankayizsmile

7 Nümero mükemmel bi makyaj . . hEr iki halide çok güzel :lepi:

1 numara makyajsızda çok tatlı fazla bı değişim yok
2 numara azıcıkk değişme gorulmuşzemuszemus
3 numara baya bir farklılık olmuş gerçekten başarılı
4 numara değişmiş gerçekten makyajlı daha güzelopuyorumnanaktan
5de başarılı
6 makyajsız daha güzel bence
7 numarada makyajsızda güzelopuyorumnanaktan
oyum 3e

Hı hı..Biliyorum canım sağol:)

3. harbi çok değişmişya ve 1.makajsızda güzelsin makyaj yapınca çok olgun olmuşun yaşını bayabi büyük göstermiş bence makyaj yapmamaya çalış doğal halini pek bi beğendim

3 numara çok değişmiş gerçekten ama bence onun da cildi bebek gibi sadece göz altları güldüğünden çökük gibi çıkmış,bence en kötü fotolardan yollamış,ve süper iş çıkarmış
ay çok eğlenceli bir yarışma oldu mooncum ellerine sağlık devamlarını beklioruzzkaydirigubbakcemile5

Düşündümde 3 numaranın fotoğraf çekimiyle ve ışıkla ilgili bi farklılığı var gibi geldi...
Herkes aynı kalitede foto çekinseydi ...
Mesela 4 numara diğer fotoyla birebir aynı ortam ve ışık altında ...

Ne olursa olsun yinede 3 numara makyajsız haliyle çok çok farklı bir yüz...

makyajla en cok degisime ugrayan 3 numara bence
ayrica 1 numaranin hic makyaj yapmasina gerek yok cünkü makyajsiz daha güzel

gercekten 3 numara cok değişmişş çok basarılııı 3 numaraa.)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…