Makyaj öncesi ve sonrası halleriniz

hangisi

• 1. yarısmacı

OY: 42 10,7%
  • 2.yarısmacı

OY: 2 0,5%
  • 3.yarısmacı

OY: 267 67,8%
  • 4.yarısmacı

OY: 35 8,9%
  • 5.yarısmacı

OY: 16 4,1%
  • 6.yarısmacı

OY: 21 5,3%
  • 7.yarısmacı

OY: 11 2,8%

• Ankete Katılan
    394
  • Anket Kapalı .
Ben de sadece 1 numaranın makyajsız halini beğendim.Diğerlerini beğenmediğimi söylüyorum üzülerek..:kedi:

ztn bu kimi makyajsız beğeniyoruz kimi beğenmiyoruz yarışması değil ki
en güzel farkı yaratan yarışması
resimlerimizi ona göre koydukbilmiyorumkismile

ztn bu kimi makyajsız beğeniyoruz kimi beğenmiyoruz yarışması değil ki
en güzel farkı yaratan yarışması
resimlerimizi ona göre koydukbilmiyorumkismile

Benim zevkim böyle arkadaşım.Kimi beğendiysem onu söyledim.Oyum 1 numaraya.

katılıyorum canım sana ayrıca kim çirkin kim güzel yarışmasına çevirdi arkadaşlar tam kavrıyamadılar yarışmayı sanırım:1closedeyes:
yani sonuç şuki 3 numara gayet başarılı iş çıkardı :lepi::lepi:

ben de yarışmalarda zevke göre oy verildiğine inanırım tabi ki
ama birinci olan yarışmanın kuralıdır
lirik güzel de en az fark olana oy vereceğini yazmış
o zaman biz neden uğraştık fark yaratmak için
ya da yarışmayı baştan makyajsız en güzel bayan olarak düzenleseydik?zemuszemus

kesinlikle katılıyorum ve çok şaşırdım
kim çirkin kim güzel bir bakalım yarışmasına döndü
bazı yorumlar karşısında irkildim açıkçası

dişlerınımı fırcalamış kaydirigubbakcemile3
ne alakysa gözenekler nolcak?
ben 9 senedır makyaj yapıom ya benım gözler gıdık yada bu işi bılmıyom
ustalık belgem oldugu haldeklava:

Kimse şu güzel ,bu çirkin demedi.Konuyu saptırmayalım lütfen.
Benim oy verme kriterim oymuş ,demek ki.Hem 1 numaralı üye de ,emek sarf etmiş.Öyle değil mi?

dişlerınımı fırcalamış kaydirigubbakcemile3
ne alakysa gözenekler nolcak?
ben 9 senedır makyaj yapıom ya benım gözler gıdık yada bu işi bılmıyom
ustalık belgem oldugu haldeklava:

canım oda senin becerin ne diyelimm...
illa ustalık belgesi olan süper makyaj yapacak diye kural varmı bilemiyorumm..varsa bende nerd eoladuğunu göreyimm..

:1closedeyes:

neyse uzatmayalımm..3 numara bu yarışmada number one...işin içinee limon sıkmayalımm.:1ninca:

makyajlı ve makyajsız hal arasında en fazla fark yaratan yarışmasındaki seçim kriteriniz
en az fark olana oy vermek mi?
o zaman siz yarışmayı anlamamışsınız

Estetik ameliyat öncesi ve sonrası diye çekerler ya,aynen öyle müthil değişmiş 3 numara.Eğer yanlış anlamadıysam yarışmanın amacı da en fazla değişim heralde (öncesi resim konduğuna göre)
Kesinlikle 3.

sen kımsınde sana neyı ıspat etcemsengözlerimebaksanab
teknolog sen avukatısın galiba

Ya ben bunuda kaçırdım...Yarışma başlamadan önce biri beni uyarsın lütfennn :)))
Ve fotolara gelince birazdan oyumu vericem... Ama bazı arkadaşlarımızda çok değişim olmuş gerçekten...

p.shptan pek anlamam ama incelediğim kadarıyla şunları diyim.
ben de 3 numaraya verdim oyumu ve makyajlı fotosunda madem ps.la değişim yaptıysa alnında ki çizgiyi ve sağ göz altında ki kırışığı neden yok etmedi? ya da çenesinde ki ben mi sivilce mi öyle birşey var onu da. çekim zamanlarında ki ışık bile değiştiriyor. benim bile flasha göre ya da çekim açısında gün ışığına göre yüzümün pürüzsüz olduğu fotolarım var.bırak gözenek yüzümde ki benin bile görünmediği parlayıp kapandığı fotolarım var. bunların hepsini düşünerek yorum yapılmalı. çekim açısı ışık makyajdan daha çok kapatıcıdır.

kendisini tanımıyorum belki yapmıştır belki yapmamıştır. ama yapmadığını zannediyorum. ki yarışmaya bakılacak olursa makyajlı halinde gözenekleri bile kapanmış denebilecek tek kişi 3 numara değil. bir kaç arkadaşın da gözenekleri bile belli değil.

amma uzun yazdım kaydirigubbakcemile3 özetle amaç kırıcı olmamak eğlenmek kızlar :lepi:

Yarışmanın içeriğini herkes algılamıştır.Zaten öyle olsaydı 1 numara bu yarışmaya uygun değildir diyerek eklemezdiniz.yerimseniben Oy verenler de sorun teşkil etmiyor bu nedenle.

favorim 1 numarali aday
makyajsiz halide cok duru cok dogal

herkeze basarilar dilerim

masallah size kizlar nazar deymesin

3 ve 4 arasında kaldım ikisindede çok değişim var...
Karar veremiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…