mervecim varya bittim tükendim kendimi iğrenç biri gibi hissettim
hakikaten öyle demişler ki wooowww fark inanılmaz..
ama öyle de gerçekten..
ben çok ciddi bir rahatsızlık geçirdim ve 1.5 yaşında geceleri asla uyumayan bir kuzuya sahip biri olarak sorunlu olan göz altlarım birer vadi misali oldu..
gerçekten uzun uğraşlar sonucu bana çok yarayan bu gözaltı kapatıcısını buldum..çoğu eleştiri bu yüzden gelmiş zaten gözaltlarım sebebiyle..ama yılların uzmanlığı var üstümde 18 yaşımdan beri bu gözaltlarını kapatmakla meşgulum..
çekimde iyi bir makine ile en iyi ve en kötü olarak yapılınca fark bariz oldu..
bende seni kutlarım..iyi niyetinden ötürü
başka yarışmalarda da görüşürüz inşallahhhhhh
arzu-ela bak bakalım bet halimi de beğencen mikaydirigubbakcemile3
hiddenisko seni diğer yarışmalardan da hatırlıorum ben,çok güzel makyaj yapıyorsun(in doğru hatırlıyorumdur çılgın makyajda falan var mıydın?)
gizzem canım senide beyenmiştim hatta türkmü dedim ilk görünce rus sandımaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3maşallah canım gözlerinde çok güzel
mervecim varya bittim tükendim kendimi iğrenç biri gibi hissettim
hakikaten öyle demişler ki wooowww fark inanılmaz..
ama öyle de gerçekten..
ben çok ciddi bir rahatsızlık geçirdim ve 1.5 yaşında geceleri asla uyumayan bir kuzuya sahip biri olarak sorunlu olan göz altlarım birer vadi misali oldu..
gerçekten uzun uğraşlar sonucu bana çok yarayan bu gözaltı kapatıcısını buldum..çoğu eleştiri bu yüzden gelmiş zaten gözaltlarım sebebiyle..ama yılların uzmanlığı var üstümde 18 yaşımdan beri bu gözaltlarını kapatmakla meşgulum..
çekimde iyi bir makine ile en iyi ve en kötü olarak yapılınca fark bariz oldu..
bende seni kutlarım..iyi niyetinden ötürü
başka yarışmalarda da görüşürüz inşallahhhhhh
teşekkür edeirm cnm rusa benzetirler gerçekten,hatta bu durumdan korkuorum bazen malum milletimizin bakışı...:çok üzgünüm:
Eh konuyla alakası yok ama senin gözaltların topiğin gündemine oturduğuna göre artık markasını vs söylersin bizlere de ..Bir KK hizmeti yap bakalım:)Gerçekten merak ettim..CADIARZU
arzu-ela bak bakalım bet halimi de beğencen mikaydirigubbakcemile3
hiddenisko seni diğer yarışmalardan da hatırlıorum ben,çok güzel makyaj yapıyorsun(in doğru hatırlıyorumdur çılgın makyajda falan var mıydın?)
gizzem ve dolly ne ho$ bayanlarsiniz siz öyle aklinialirimsmile
yukarda yorumumu yaptim ama tekrar söylim sizide cok begendim olumunekankayizsmilebayanssulusmile
ama 3. nömra yinede favorim.. en büyük degisim ve profesyonellik onda opuyorumnanaktan
gizzem seni bir yabancı aktrise benzettim ama kim bilmiyorum biraz daha düşüncem:)
hidennisko eğer dediğin kötü laflar edilmişse ( ki tüm sayfaları okuyamadım) haklısın ama inan ben de ilk resmi gördüğümde fotoshop kullanılmış sandım kullandığın fondöten veya pudra neyse tam bir porselen görüntüsü yaratmış süper
zaten cildin kötü değil ama fondöten gerçekten süper durmuş
gözaltları sözkonusuysa eğer yorgunluktan uykusuzluktan zaman zaman öyle olabiliyor bir de ışık farkından sanırım kırışıklık var gibi görünmüş
yoksa eğer derin kırışıklık olsaydı kapatıcıyla bu kadar kamufle edilemezdi hatta bazen kapatıcılar çizgilere dolup daha çok belirginleştirebiliyor iki fotoda da gülümsediğine göre ve birinde kırışıklık var gibi görünürken diğerinde görünmüyorsa bence tamamen ışık açısından kaynaklıdır
duyguşummm ben seni biliyorum,hatta biz benziyoruz ama değilmii...
çokta güzelsin arkadaşım..kesinlikle ışık farkı diyorum ben:)
ayrıca tüm kadınlar güzeldir diyede nokta koyayım:)
canım gözaltı sorunum hep vardı
aslında kırışık da var hemde çok
hatta makyaj yapınca yakından baya belli oluyor
ama forograf makinesi ile çekince ayrıntılar o kadar belli olmadı
çekim kalitesinden sanırım
bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?