• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj öncesi ve sonrası halleriniz

hangisi

• 1. yarısmacı

OY: 42 10,7%
  • 2.yarısmacı

OY: 2 0,5%
  • 3.yarısmacı

OY: 267 67,8%
  • 4.yarısmacı

OY: 35 8,9%
  • 5.yarısmacı

OY: 16 4,1%
  • 6.yarısmacı

OY: 21 5,3%
  • 7.yarısmacı

OY: 11 2,8%

• Ankete Katılan
    394
  • Anket Kapalı .
umarım mutlu eden bir hediye olur tebrik ederim bayanssulusmile

Son düzenleme:
3 numara çok değişmiş. Oyum ona gitti. Ama bir numara makyajsız daha güzel demeden geçemicem:)

Dogal makyaj yarısması cok güzel olur hem bizler de fikir ediniriz yasımız kücük yakaydirigubbakcemile2

ya benim aklım karıştı
makyaj yarışmaları duyuru topici nerde
değişmiş galiba yerleri
yeni yarışma ne olacak belli mi??

bende 3 numara dedim
ama kizlar cesaretinizden dolayi aslinda hepinize oy verebilmek isterdim..
devamini bekliyoruzzzz bayanssulusmile

Oyumu 3 numaraya verdim. 1 numaralı arkadaşım; makyaj yapmadan daha güzelsin, maşallah sana :nazar:

1 numara bence makyajsız daha güzelsin opuyorumnanaktan
7 numara, sen zaten harikasınbayanssulusmile

Kizlar aslinda birdaki yarismayi bu safyada duzenliye biliriz boylece herkesin haberin olur duyuru burdan yapilabilir

ya benim aklım karıştı
makyaj yarışmaları duyuru topici nerde
değişmiş galiba yerleri
yeni yarışma ne olacak belli mi??

makyaj stilleri bolumunde bunda bazı kural farklılıkları olfuhu icin ayrı bi yere actım normalde kisi kendine yapması gerekiyordu makyajı ama burda baskasına yaptıgınız makyajıda koyabilirdiniz o yusden ama burdada acılabilir:) yeni yarısma dogal makyaj olabilir isteniyordu

daha yeni görüyorum yarışmayı 3numara çok değişmiş gerçekten

3 numara çok değişmiş gerçekten..oyum 3 numaraya:lepi:

1. yarışmacının makyajsız hali makyajlı halinden çok daha güzel :1ninca:

makyaj stilleri bolumunde bunda bazı kural farklılıkları olfuhu icin ayrı bi yere actım normalde kisi kendine yapması gerekiyordu makyajı ama burda baskasına yaptıgınız makyajıda koyabilirdiniz o yusden ama burdada acılabilir:) yeni yarısma dogal makyaj olabilir isteniyordu

doğal makyaj yarışmaya açık bir konu değil gibi geldi bana sanki..
fazla belirgin olmadıgı herkeste çok farklı şeyler ortaya çıkmayabilir..
ama istek olursa tabiki seve seve oy vererek katılırım :)))

gelin makyajı ve dogal makyajdan biri olabilir aslında gelin makyajını tercih ederim ben bekar evli isteyen katılır cok hos goruntuler cıkar duvaklı falan:)

evde kendi imkanlarıyla yapılan duvakla.....hem yaratıcılık sergilenir hemde gelin makyajına örnekler verilebilir ama kesinlikle düğün fotoları olmamalı..herkez duvağını kendi yapmalı çok sevimli bir yarışma olur ve çok eğleniriz gibikaydirigubbakcemile4

tabi canım dugun fotolarında makyajı zaten kuafor yapıyor yarısma icin yapılmalı cok seker olur ya

tabi canım dugun fotolarında makyajı zaten kuafor yapıyor yarısma icin yapılmalı cok seker olur ya

ee moon yine sana iş çıktı desene....sen açmazsan ecceme deriz....sizde yetkiliye bildirir onay alırsınız dimi öyle olacak son yasaya göre:):)

Back
X