Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sahte olablr. yani tam sahte değilde yan üretim olablrkızlar makyaj seti almak istiyorum alma sebebimde evleniyorum elimde bulunsun diye,internette mac narkasının 250 parça makyaj setini 199 liraya gördüm normalde mac pahalıdır emin olamadım acaba sahtesi midir?ne derece güvenilirdir?
mağazalarında da yok o şekilde paletler tek tek almam lazım onu da istemiyorum, int.tede güvenilmiyor işte dediğiniz gibisahte olablr. yani tam sahte değilde yan üretim olablr
avon oriflame vs alablrsn uygun istiyorsan sahte üründen iyidirmağazalarında da yok o şekilde paletler tek tek almam lazım onu da istemiyorum, int.tede güvenilmiyor işte dediğiniz gibi
onları beğenmiyorum ,kaliteli ürün istiyorum aslında almak istediğim göz far paleti diğerleri var zatenavon oriflame vs alablrsn uygun istiyorsan sahte üründen iyidir
Meraba cnm bende satiyorum mac sabre olmuyor sadece gumrukten urunler birinci kalite oluyor ever Alamo istersen urunlerini kendiniz begenip kendi setiniz belirleyebilirsin fiyatta yardimci olurum kozmetik market facebookonları beğenmiyorum ,kaliteli ürün istiyorum aslında almak istediğim göz far paleti diğerleri var zaten
yazdığınız msjın yarısını anladım yarısını anlamadım:)sabre dediğiniz sahte onu anladım ama gümrükten geçerken kaliteli olmak nasıl bir şey onu anlamadım alakayı kuramadım?birde alamo diye bir marka mı var?Meraba cnm bende satiyorum mac sabre olmuyor sadece gumrukten urunler birinci kalite oluyor ever Alamo istersen urunlerini kendiniz begenip kendi setiniz belirleyebilirsin fiyatta yardimci olurum kozmetik market facebook
Ben de anlamadım ama daha önceden 1.kalite denilenin orijinal değil demek olduğunu biliyorum.Tam açıklanırsa çok iyi olur.yazdığınız msjın yarısını anladım yarısını anlamadım:)sabre dediğiniz sahte onu anladım ama gümrükten geçerken kaliteli olmak nasıl bir şey onu anlamadım alakayı kuramadım?birde alamo diye bir marka mı var?
ben dediği sayfaya baktım görüntüler beni ikna etmedi yan ürünleri bence markaların çünkü ben mac kullanıyorum ürünleirn ambalajları o şekilde değil benzetmişler sadece, muhtemelen int.te benim bahsettiğim setlerde yan ürünlerdir orjinali olduğunu düşünmüyorum birde üyenin verdiği sayfada mac ruj allık far o fiyata mümkün değil pudrasının aynası asla o şekilde değil ben kendim kullanıyorum, int.ten çok güvenilir olmadıkça kozmetik almamak gerektiğini bir kez daha yolun başındayken test etmiş oldum:)Ben de anlamadım ama daha önceden 1.kalite denilenin orijinal değil demek olduğunu biliyorum.Tam açıklanırsa çok iyi olur.
Çok iyi yaptınız.ben bakmadım bile 1.kalite lafını duyar duymaz anlıyorum.ama anlamayan çok kişi var yazık.müthiş satış var bu sektörde.ben dediği sayfaya baktım görüntüler beni ikna etmedi yan ürünleri bence markaların çünkü ben mac kullanıyorum ürünleirn ambalajları o şekilde değil benzetmişler sadece, muhtemelen int.te benim bahsettiğim setlerde yan ürünlerdir orjinali olduğunu düşünmüyorum birde üyenin verdiği sayfada mac ruj allık far o fiyata mümkün değil pudrasının aynası asla o şekilde değil ben kendim kullanıyorum, int.ten çok güvenilir olmadıkça kozmetik almamak gerektiğini bir kez daha yolun başındayken test etmiş oldum:)
en iyisi kendi mağazasındna gidip parça parça almak:)Çok iyi yaptınız.ben bakmadım bile 1.kalite lafını duyar duymaz anlıyorum.ama anlamayan çok kişi var yazık.müthiş satış var bu sektörde.
Kesinlikle haklısınız.Sahteler nelere yol açıyor bir bilseler almazlar.en iyisi kendi mağazasındna gidip parça parça almak:)
kesin sahtedir sakın itibar etme m.a.c markasında 3 ürün alabılıyosn sadece o paraya :) istersen ben orıflame danışmanıyım beraber set hazırlıya bılırız sana uygun ürünlerden oluşankızlar makyaj seti almak istiyorum alma sebebimde evleniyorum elimde bulunsun diye,internette mac narkasının 250 parça makyaj setini 199 liraya gördüm normalde mac pahalıdır emin olamadım acaba sahtesi midir?ne derece güvenilirdir?
mac öyle kocaman makyaj setleri yapmaz oriflame avon değil sonuçta. kesin sahtedir mac ten 4 lü bir farı 150 ye zor alırsınkızlar makyaj seti almak istiyorum alma sebebimde evleniyorum elimde bulunsun diye,internette mac narkasının 250 parça makyaj setini 199 liraya gördüm normalde mac pahalıdır emin olamadım acaba sahtesi midir?ne derece güvenilirdir?