- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.841
derya kısa kes de kalk git bana LA colorsdan bi kaç palet alip yolla zemuszemus
Ne veriyon cubugum karsiliginda...
Bende bi Lipglossa 7 yuro verecek göz varmi anacim...
Bazen böyle cimriligim tutar ama öyle yani...ihhh ihhh vermeeem...:umursamaz:
Lol ben bu lolu yıllardır kullanıyorum ama hani şu topiclerde sık rastaldığımız nan laa looo gibi birşey ama daha kibarı, ne bağırıyorsun yahu korktum :çok üzgünüm:
He, deneyim bakayım, bir türlü beceremiyorum ya bir de gözlerim bezelye kadar küçücük nasıl makyaj yapsam gurbaamm prensesim makyaj editörüm?sırnaşık şey
koptum yaaa :roflol::roflol:
cubugum bi yere tatile falan gittigimde topiği sana emanet etcem :kedi: zemuszemus
derya bunların her renginden bana getir yoksa TR.kapısından geçirmem sizi haberin olsunkötükedihüso-tatlicadiarzu-O nivea burda 6,95 yani 7 Euro
Türkiyede daha pahalidir tabi...ithalat ihracat isleri varya...
adıdas samoa beyaz uzerıne sıyah cızgılı148tl jnm cok rahat ettı dun ayaklar
Ne veriyon cubugum karsiliginda...
Bende bi Lipglossa 7 yuro verecek göz varmi anacim...
Bazen böyle cimriligim tutar ama öyle yani...ihhh ihhh vermeeem...:umursamaz:
Kermit su renklerin kahve rengi gözde uygulanmis hali varsa
yada buna benzer...eklesene bi kac tane...Lazim baa....
[/URL][/IMG]
kız gurbik bu pıdrayı makkaj çantama kazandırdığın için önce seni sora Krdi bacıyı çok çok öpüyom Şeniz
kızım ben şincik tatilden döndüm ya bronzlaştım üzerinize afiyet bu pıdrayı sürüp çıkyom aman allahım o ne pırıltı ne güzellik herkes soruyo kız yüzünde ne var ışıl ışılsın diye.. bronz tenimde harikalar yarattı alimallah.. Krdi de varsa bi tane daha alıp kızımın çeyizine mi koysam loo. benim sinir olduum bi gacı var arıyo heryerde bulamıyo..kaydirigubbakcemile3
Güzel açıklama...Evet göze kalem çekince daha da küçülüyorlar..Tamam buldum burayı artık, gelir- gider faydalanırık engin bilgilerinden, sevdim ben burayı..Teşekküre gerek yok daha soracağım soru çok toplu teşekkürde indirim yapıyon mu?zemuszemus
gözüm gibi bakarım gurbikim emin ol :lepi: :jeyyar:
koptum yaaa :roflol::roflol:
cubugum bi yere tatile falan gittigimde topiği sana emanet etcem :kedi: zemuszemus
kızlar ya...LA colors'a taktım şu sıralar
bi de nyx tabi
çok guzeller yaaa
Anaaaam şu renklere şu ışıltıya bakın hele:asigim:
Nerden bulcaz bunlarıbenneyaptımki
Anaaaam şu renklere şu ışıltıya bakın hele:asigim:
Nerden bulcaz bunlarıbenneyaptımki
ahh bulsak nolcik.. gurbik gibi sürebilcez mi acep
[/URL][/IMG]
kız gurbik bu pıdrayı makkaj çantama kazandırdığın için önce seni sora Krdi bacıyı çok çok öpüyom Şeniz
kızım ben şincik tatilden döndüm ya bronzlaştım üzerinize afiyet bu pıdrayı sürüp çıkyom aman allahım o ne pırıltı ne güzellik herkes soruyo kız yüzünde ne var ışıl ışılsın diye.. bronz tenimde harikalar yarattı alimallah.. Krdi de varsa bi tane daha alıp kızımın çeyizine mi koysam loo. benim sinir olduum bi gacı var arıyo heryerde bulamıyo..kaydirigubbakcemile3
bunun adı ne markası ne? biz de ışıldayalım dimi hatunlar :)
yağmurluk peki bu ürün kaç telaye maloldu sana :)
estee lauder limited edition shimmer vs vs...
lakin sınırlı üretim olduğu için bulabileceğin tek adres var.. herhangi bir yerde bulmam mümkün değil sanırım
yağmurluk peki bu ürün kaç telaye maloldu sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?