- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.941
[
fundiş doğru der sonra zart zurt osuruyon kuzu :kedi:
dişleri ancak mantıyı kesiyo a dostlar :teselli:
yemeyenin malini yerler :lepi:
helal fundişim sonuncuyu da sen kaptın kaydirigubbakcemile3
fundiş doğru der sonra zart zurt osuruyon kuzu :kedi:
e tabe yemiş zarmısaklıyı dalmış topike fosurta fosurta :sinifsinif:hee bende bu koku nerden geliy diyodum meğer kuzudanmış :sinifsinif:
kızlar fondoten üzerine şu aydınlatıcı nasıl uygulanıyor ve nerelere yardım edermisniz rresim falan bilmiyom napim mafoldumben
birde bu aydınlatıcı beyaz pudra var ya o mu oluyo opuyorumnanaktan
Yaa kızlar hızınıza yetişemiyomm ben ya...
İki ft.işliyom şurda bi bakıyom ooo almış başını gitmişsinizz ....
Gurbaa ya ben bronzlaştırıcı krem istiyorum nadide fücuduumm içinn ama doğru yerde mi soruyorumm cnmm...Hangi ürünü tavsiye edersin yada bilgin varmıdıırr....Beyaz tenli olunca insann maalesef bööle şeylere ihtiyaç duyuyorrr....
nolamaz gitti pudra...bittin gurbik elindekini bitmeye yakın yolla bari gelir basarım düğününü ha...
otobronzlardan bahsediyorsun bitanem sen...Yok cnmm güneş kremi değil ben yanlış bahsettim sanırsamm güneşsiz bronzlaşmak içinn....şakkıdı
otobronzlardan bahsediyorsun bitanem sen...
böyle krem gibi sürüyosun bronzlaşiyosun anında
yanılıyo muyum?
canım sen malzemelerini alcanım pudra fondoten kalem rimel allık dışında bişi kullanmam pek o yüzden bilgimde yoktu açıkçası :) çevremdeki kuaförlere gittiğimde makyajımı hiç beğenmiyorum profesyonel birine gitmek gerek ee oda çok pahalı be anacımbenim makyajım beğenilirdi çevremde ama burda bakıyorum öğreniyorumda pek makyaj denilemezmiş benimkine :kedi: zaten prova yapıp resim koyacağım şu malzemelerimi bi alayım inş. sizin onayınızı almadan düğünde yapmam vallah lmaz:
napam bebem orayada takılmam lazımzemuszemus
dogru makkaj camiasından koptun e5 camiasıylan takılıyon artık tanımazsın bizi paraya para demiyondur :umursamaz:
ulen zalak ben onu kaç ay önce gösterdim sana şimdimi aldın:mymeka:estee lauder jewel sihimmer powder
aldım kıslar :1closedeyes:
patronum angarada çok şükür de ense yapiyom zemuszemusben gidiyom çalışçam :sinifsinif: :sinifsinif:
daha fazla pudra alabilmek için işime saahıb çıkmam lasım :gitme:
bn de istiyim shimmer pudradan amaaaaaaaaaaa:umursamaz:
Hehhh hehh yess işte ondan bahsediyorumm canımcımm yanılmıyosunnnzemuszemus
Varmı önerebileceğin bir ürün...
napam bebem orayada takılmam lazımzemuszemus
bu arada ayıptır sölemesi bugün ayakkabı ve çanta fuarı açıldı yarın gidip bi talan ederim artıkınkaydirigubbakcemile2
ulen zalak ben onu kaç ay önce gösterdim sana şimdimi aldın:mymeka:
grubiş bebem biraz makkaj resimleri koysana bakıp yapıomzemuszemus
Bunlarin ürünlerini kullanan yada biligisi olan varmi?
sebebi hayatım geldin mi opuyorumnanaktanBen varim:ecrin_bebek:
güzel fena diil bir far 10 euro ya aldim pembe :umursamaz:
amaaaa
artdeco da ayni fiyat ve daha cok begendim
artdeco tercihimdirkaydirigubbakcemile5
kızlar ya...LA colors'a taktım şu sıralar
bi de nyx tabi
çok guzeller yaaa
güzel ve ucuzlarda cigerimkaydirigubbakcemile5
l.a. colors 2 €, nyx 1 € ,hemen satin al ebay da, almanyadan yok amelikadan gelio:gitme:
bide gubik gecen saga dedim ya hani covergirl diye bi markadan concealer aldim diye
falla mac halt etmis yaninda
benim göz altlarim cok mor, öyle güzel kapatiyoki, sürmeside cok basit, mac gibim ugrastirmyio
covergirlinkini göz altim hemen emiyo iz filanda kalmiyo gözaltlarim harika görünüyo, isilti bide isik veriyo:1shok:
ya iste gercekden denemek lazim, bazen ucuzlar pahalidan daha kullanisli, daha iyi sonuc verebiliyozemuszemus
ama pek yok covergirl almanyada, amerika ingilterede dolu, sürekli takip deyim, fondetenini bulursam mutlaka alicam cok merak ediyomdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?