E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #5.321
şimdi ben di roma'nın keçi sütlü sabununu alıyorum onunla yüzümü yıkıyoru arkasından bebak ac bade sütü ile yüzümü temizliyoru arkasındanda bebak nemlendiriciyi sürüyoru bukadar demi cildim çok kuru değil normal kışın kuru oluyo sadece kabuk oluyor.
peki makyajdan önce bu bebak nemlendiriciyi kullansam olurmu.ac badem sütü tonik görevimi görüyor benim sadece burun bölgemde siyah nokta var onlarda kuru diye heralde çünkü sivilce gibi olanlardan değil. ona iyi gelirmi bu süt.
ben evlendiğim gün istiyom :ecrin_bebek:
dogurmak mı?
9 ay önceden başla ozman çalişmalara corelim
bebem kullanmadım bilmiyorum ama sonuc iyiyse devam etgurbik kullanayım mı sence yukardaki karışımı kullanan tanıdığın varmı?
günaydın güzel bayanlar a.s.
gurbiş aseton sordum bebem dün sanırım görmedin. görmen tabi şort işlemişsin. pazartesi görecez inşallah!
hepinize hayırlı cumalar!:Saruboceq:
bir kişi daha gurbaya bebak le ilgili bir soru srarsa bu topic yıkılacak kanımca....cünaydın cünaydın cünaydın herkese cumamıs mübarek dualarımız kabul accıkta edep yarabbiiiiiii (amin)
nabıyonuz laaaa?
bu arada dün eşim bana kayısı kremi numunesi getirmiş. markası yanlış hatırlamıyorsam doğacı. ürünleri arasında kayısı kremi, kayısı çekirdeği yağı, kil sabunu ve kayısı sabunu var. kremini kullanmadım henüz. kullanıp sonucunu yazarım.
gurbiş bende giyim öğretmeniyim canım dikişle ilgili sormak istediğin bişe olursa yardımcı olurum.
ben kullandım güzel bi krem o ama sürekli kullanma kıllanma yapıyo ne uyumlu oldu beaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?