Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:roflol::roflol::roflol:

asıl sen bana bakta eccük feyz alkaydirigubbakcemile
krdiyi sölemeseydim bülent ersoy gibi dolaşcaktın ortalıkta

hadi ordan benim kendi doal gösellliim yeter yirebbime bin şükürr:Saruboceq:

ülen versace kapaticin geliyo ya kullanacan işte funda danasıkaydirigubbakcemile2

yoh benim başka siparişlerim daa vardı onnarın gelmesini bekliyik çiçem
hepsini toplu yollicek gaşına gözüne gurban olddum krdi :asigim:
funnyyyy bu inglot bazı nerden buluyosun... benim burda herşey var ama inglot bulabileceğim bi yer yok:sm_confused:

destur diyerekten bu akşam bi dalcem kozmetikçilere cnm..
nie la çokmu zor bulmak onu

ee varsage ne kadar?
inglot nerden alınır?
en güvenli ve en çabuk elimize ulaşan alışveriş sitesi niresidir baa deyin hadee hade.

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çirkin kadın ne hale gelmiş görmeyeli maşallah ya biz niye bole yapamıyoruz ya ................

sevgi pötürdeğim

şimdi bende concealer var idare edecez bi süre onunla param olunca iyisini alecem
inglot mu karar verdin far bazına mac neden düşünmedin inglotıun ne numarası var parası mı daha uygun onu bi de heele

cilt çin kapatıcı kullanmıyorum allıkla geçiştiriyorum ufak yerleri de concealerle kapatıyorum minik minik bu kadar çiçeğim...

krdi den mi spariş ettin anacım mac paletini pembe panterim?

arzum inglot'un mac'den kalır yanı yoktur
mac kalitesinde
emme ucuz
mac mi inglot mu dersen param azsa inglotu coksa maci tercih ederim -tatlicadiarzu-

arzucum ınglot bazın fiyatı ocak ayında 13 tl imiş :))))
numarasınıda işte gittiğim zaman bakcem hangısı uygun..
dün baya bi sörf yaptım siteden siteye far bazları hekkeinde , bi blog buldum kısçe nerdeyse bütün far bazlarını kullanıp denemiş en kalitelisi bu diyordu..
10 saatten fazla kaldı makyaj gözümde ve hiç bir daalma bozulma olmadı yazmış..
o sebeplen gaza geldim ben yefrişkom
farlarıda benim bi hostes arkadaşım var o getircek bana bebişim

arzum inglot'un mac'den kalır yanı yoktur
mac kalitesinde
emme ucuz
mac mi inglot mu dersen param azsa inglotu coksa maci tercih ederim -tatlicadiarzu-

aha da bilen yorumu..dimekki dogri tercih yapmışımkaydirigubbakcemile5

yakında ağdamızı orkitimizide krdiden alcaz heee

krdiyi nikaama alcam ben..mirmirmirmir
hiçbirinisnen görüştürmicim bi daa sonnahihoyyyt

yaaa merak ettim o far bazını neki o bi resim koyun....banada aın kıı parası neyse veriim..

fundicim inanamıyorum çok sevunçlümm be de inglotçuyum anam bundan sonra tamamdır bi bakayım önceikle burda varmı ona bi bakayım olmazsa ist . artık paklayacak çiçeemmm

bu arada ne şanslısın şiker paremmm yahuuuu hostes arkidişin varm bi benim olamadı yaawwww:sm_cool:

gurbaa gız senden çok gözel hostes olur heee bi düşün anam dil de var sende artık yolcuları maymuna çevirisin anam iniş yerlerini şaşırtırsınnn böcümmmm

inglot far bazı 25 yetale geçen hafta sordum

hımm CADIARZU
acep ürün ebatları mı farklı ki gerçi olmaz öle pek sanmıyom ..
olsun ama gene de pahalı deelki bence sonucta iyibi marka yani ve aldımmı uzun süre kullanabiliriz die düşünmekteyim şahsen biizzate ben kendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…