- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
ağlayasım var zor tutuyorum kendimi. bugün 3 kız ve sevdiğim çocukla oturuyoduk. üzerimdeki bluzun rengine şakayla alay etti bi arkadaş. ben de tatlı ya bu renk seviyorum dedim. diğerleri de evet hayır falan dedi. sevdiğim çocuk sesini çıkarmadı. biraz sonra 'o değiil de makyaj niye yapıyosun ki sen' dedi. şaşırdım ne diyiceğimi bilemedim. sonra devam etti. 'bak ayşeye hiç makyaj yapıyo mu dedi' ağlamaklı oldum ama şakaya vurdum ama dedim kusurlarım var kapatıyorum bi şekilde dedim. küçük de gösteriyorum herkes bakımlı yken ben de bakımlı olıyım diyorum dedim. bence makyaj yapmasan daha güzel olabilirsin dedi. masadaki 2 diğer kız da geldi üüzerime. ikisi de makyaj yapmıyor zaten ama gözlerine kalem çekiyolar mascara sürüyolar. kızlardan biri zaten çok güzel makyaja gerek yok. diğerinin de yüzü benimki kadar kusurlu değil. ben kalem çekmiyorum bile sadece mascara sürüyorum ten rengime en uygun fondöteni kullanıyorum ve o kadar sadece. moralim bozuldu onca kişi birden üzerime gelince tuvalete gittim temizledim yüzümü. yeniden görüştüğümüzde farketmediler sözde sonra bakın falan değişiklik var mı dedim. neyse daha sonra sevdiğim çocuğun kıyasladığı kız saçını düzleştirmiş, diğer arkadaşım da sana çok yakışıyor asıl sen niye düzleştirmiyosun dedi. ben de kafama yapışıyormuş gibi hissettiğimi pek sevmediğimi söyledim. sonra şakayla laf attım çocuğa, doğal güzellikten yanayım bundan sonra bikere, benim doğal saçım böyle elektrikli düz değil dedim. çocuk da düz saçları sevdiğini hacimli saçları pek sevmediğini söyledi.
pislik. hadsiz. yoruldum ben bi gün öyle bi gün böyle.
pislik. hadsiz. yoruldum ben bi gün öyle bi gün böyle.