- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
Cok tesekkur ederim en yakin zamanda alip deneyeceğimiyi bir marka değildir ama sürümü falan çok iyidir.
golden rose dipliner kullan canım.
onunla kesin sürersin.
cliniquein göz kalemi var bi tane, adını unuttum evden bakarım. asansörlü bir kalem. nice eyelinerı diz çöktürür tövbe ettirir. ondan da alabilirsin.
iyi bir marka değildir ama sürümü falan çok iyidir.
golden rose dipliner kullan canım.
onunla kesin sürersin.
cliniquein göz kalemi var bi tane, adını unuttum evden bakarım. asansörlü bir kalem. nice eyelinerı diz çöktürür tövbe ettirir. ondan da alabilirsin.
Hem fircali hem sert uclu var ikisiyle de olmuyordenemeye devam o zaman cok teşekkür ederim
göz kalemiyle başla eyelıner çekmeye elin alışana kadar, dilersen üzerinden eyelınerle geçersin
siyah far la da deneyebilirsin , far fırçasını ıslatarak sür yada jel eyelıner da kullanabilirsin
Makyaj yapmayi hic beceremiyorum. Videolar izliyorum ugrasiyorum olmuyor o eyeliner i cekmiyorum ruju düzgün suremiyorum nasil yapmaliyimm neler kullanmaliyim 19 yasindayimm
Ruju bile düzgün süremiyorsan bence de hiç yapma yani.
bende yapamazdım şimdi ustası oldum ruj kullanma daha nivea varya onlardan al ben hala onlardan kullanırım yani yapa yapa örenirsin elinin alışması zaman alır
eyelınerı dırek çekmek zordur..once sıyah kalemle cek,uzerınden eyelınerla gec..
boylelıkle hatan olduğunda kalemı duzeltebılırsın..
Cok tesekkur ederim en yakin zamanda alip deneyeceğim
Hahahaha bayıldım gözkalemi tarifine
Bu tariften sonra bende alayım bakıyım şu kalemden
bu yaşta ne makyajı
eyelineri herkez suremezki dipliner kullan onun surumu daha kolay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eyeliner haricinde diğerlerini iyi yapamıyorumeyeliner benden sorulur mis gibi çekerim hiç bulaştırmadan. Rujuda parmakla sürüyorum
bide hafif isiltili rujlar kullan parlaticili olanlardan yasina en uygunu onlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?