makyaj yapmayi beceremiyorum

Cok tesekkur ederim en yakin zamanda alip deneyeceğim

Hahahaha bayıldım gözkalemi tarifine
Bu tariften sonra bende alayım bakıyım şu kalemden

Hem fircali hem sert uclu var ikisiyle de olmuyor denemeye devam o zaman cok teşekkür ederim

göz kalemiyle başla eyelıner çekmeye elin alışana kadar, dilersen üzerinden eyelınerle geçersin
siyah far la da deneyebilirsin , far fırçasını ıslatarak sür yada jel eyelıner da kullanabilirsin

Makyaj yapmayi hic beceremiyorum. Videolar izliyorum ugrasiyorum olmuyor o eyeliner i cekmiyorum ruju düzgün suremiyorum nasil yapmaliyimm neler kullanmaliyim 19 yasindayimm

Ruju bile düzgün süremiyorsan bence de hiç yapma yani.

bende yapamazdım şimdi ustası oldum ruj kullanma daha nivea varya onlardan al ben hala onlardan kullanırım yani yapa yapa örenirsin elinin alışması zaman alır

eyelınerı dırek çekmek zordur..once sıyah kalemle cek,uzerınden eyelınerla gec..

boylelıkle hatan olduğunda kalemı duzeltebılırsın..

ayrıca eyelıner degıl dıplıner kullan..eyelınerın ucu fırça gıbı,dıgerı kalem ucu gıbıdır..kolay olur..

koyu renk olmadığı surece ruj sürmek zor olmasa gerek..

Son düzenleme:
eskiden bende yapamazdım çok sinir olurdum ama zamanla makyaj yapma tekniğimi geliştirdim
bi tek şu gölgeli far yapmakta zorlanıyorum ama onu da zaten gündelik hayatta far kullanmadığım için sorun etmiyorum
yakında elimde ona alışır yaparım
eyeliner çekmek için önce kalem farlar oluyo yada su geçirmez kalemler var onlarla elinizi alıştırın
sonradan eyeliner kullananın derim ben öyle alıştım çünkü.
bide eyeliner çekerken kolunuzu masaya dayayın öyle sürmeye deneyin.ben eyeliner kullanmıyorum şu maybelline jel eyeliner var
onu kullanıyorum ve çok da güzel sürülüyo ister ince ister kalın sürebiliyorsun
ruj konusunda ben de biraz sıkıntılıyım dudak yapım biraz dolgun olduğu için taşıyo
ama ona da çözüm ruju sürdükten sonra kulak çubuğuyla kenarlarından alıyorum ve peçeteyle de üstünden fazlalıkları alıyorum

eyelineri herkez suremezki dipliner kullan onun surumu daha kolay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eyeliner haricinde diğerlerini iyi yapamıyorum eyeliner benden sorulur mis gibi çekerim hiç bulaştırmadan. Rujuda parmakla sürüyorum

bide hafif isiltili rujlar kullan parlaticili olanlardan yasina en uygunu onlar

bu yaşta ne makyajı

eyelineri herkez suremezki dipliner kullan onun surumu daha kolay

Eyeliner haricinde diğerlerini iyi yapamıyorum eyeliner benden sorulur mis gibi çekerim hiç bulaştırmadan. Rujuda parmakla sürüyorum

bide hafif isiltili rujlar kullan parlaticili olanlardan yasina en uygunu onlar

Teşekkür ederim hepinize yorumlar icin hafif yasima uygun makyajlardan bahsediyorum zaten :)

Gencken makyaja ihtiyac yok, orta ve gec yaslarda makyaja ihtiyacin var dusuncesine katilmiyorum. Cok buyuk bir cilt problemi varsa ve tum tedavilerden sonra bile cozume ulasilamamissa makyaj neden yapilir ben bir turlu anlayamadim ya. Kendini oldugundan baska gostermekten baska nedir ki? Evet, makyaj insani cok degistiriyor, kimse inkar etmesin. 26 yasindayim ve hayatimda sadece 2 kere kere makyaj yaptirdim kendime. Biri nisanimda biri de nikahimda. Kucucuk kizlarin da makyaj diye olup bitmesini dogru bulmuyorum. Guzellikten ziyade kisisel gelisiminize onem verin genc kizlar. Ozenmeyin boyle seylere. Yemeyin tuketim toplumunun size dayattiklarini.

Ayrica makyaj yapabilmenin de resim yetenegiyle ilgisi oldugunu dusunuyorum. Acaba dogru mu bilmiyorum. Ben kendi kendime kalem bile cekemedigimi fark etmistim. Resim yetenegim de hic yoktur. Halbuki bazi hatunlara bakiyorum adeta bir uzman gibi makyaj yapiyorlar kendilerine. Bu bir yetenek bence. Gerci bir resim ogretmeni arkadasimdan resim yeteneginin dogustan olmasinin yaninda sonradan da ogrenilebilecegini duymus ve sasirmistim. Demek ki makyaj da tecrubeyle iyi bir sekilde yapilabilir. Ne guzel oldu, kendim sordum kendim cevapladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…