makyaj yapmayi beceremiyorum

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Makyaj yapmayi hic beceremiyorum. Videolar izliyorum ugrasiyorum olmuyor o eyeliner i cekmiyorum ruju düzgün suremiyorum nasil yapmaliyimm neler kullanmaliyim 19 yasindayimm

Makyaj yapmayi hic beceremiyorum. Videolar izliyorum ugrasiyorum olmuyor o eyeliner i cekmiyorum ruju düzgün suremiyorum nasil yapmaliyimm neler kullanmaliyim 19 yasindayimm

19 yaşında makyaja ne ihtiyacınız var ki? ilerde çok yapacaksınız bence şimdi cildinizi rahat bırakın...hele eyeliner falan ne kadar gereksiz

merak etme yalnız değilsin. şu kalem, eyeliner işini bende hiç bir zaman beceremedim video izlemeyle olacak iş değil galiba. biraz da beceri istiyor

makyaja ihtiyacın yokki senin henüz :115::115::115::115::108::108::108::108::108::108:

yanlız değilsin. göz kaleri rimel. başka bişi bende yapamıyorum

Bütün gün evde olduğun zamanlar aynanın karşısında birkac kez silip silip sürersen elin alışır zamanla düzgünce yapabilirsin ama yasin cokk genc oldugu icin hafif tonlar, şeftali tonları falan sana uygun gider :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok abartili yapmak istemiyorum zaten oyle cok kalin eyeliner dan bahsetmiyorum ki

nude makyaj videoları izle o zaman, hem basit hem duru bir görünüm yaratıyor. eyeliner gibi zor şeyleri kullanmana gerek olmadan da güzel ve bakımlı olabilirsin.

Aaa kafana takılacak dert mi ayol bu
otur aynanın karşısına her gün çek göz kalemini bende iyeliner çekemiyorum
ama kalemle çokta güzel sürüyorum sabırla sürmeye devam et
Bi bakmışsın değme makyözlere taş çıkartmaya başlamışsın

Fırçalı eyeliner kullanma, ucu kalem gibi sert eyelinerlar var. Onlardan kullan. Eyeliner sürerken göz kapağının kuru olmasına özen göster, bazı farlar falan yağlıdır onu kast ediyorum. Tek seferde çekme eyelinerı, ortadan kenara 1, ortadan içe 2, son rotuşlar 3. adım olarak çek.
Dudak kalemi kullan, ruju güzel gösterir.

Deneye deneye alışırsın ya hu

Hem fircali hem sert uclu var ikisiyle de olmuyor denemeye devam o zaman cok teşekkür ederim

Hem fircali hem sert uclu var ikisiyle de olmuyor denemeye devam o zaman cok teşekkür ederim

iyi bir marka değildir ama sürümü falan çok iyidir.
golden rose dipliner kullan canım.
onunla kesin sürersin.

cliniquein göz kalemi var bi tane, adını unuttum evden bakarım. asansörlü bir kalem. nice eyelinerı diz çöktürür tövbe ettirir. ondan da alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…