- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
Makyaj yapmayi hic beceremiyorum. Videolar izliyorum ugrasiyorum olmuyor o eyeliner i cekmiyorum ruju düzgün suremiyorum nasil yapmaliyimm neler kullanmaliyim 19 yasindayimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makyaj yapmayi hic beceremiyorum. Videolar izliyorum ugrasiyorum olmuyor o eyeliner i cekmiyorum ruju düzgün suremiyorum nasil yapmaliyimm neler kullanmaliyim 19 yasindayimm
19 yaşında makyaja ne ihtiyacınız var ki? ilerde çok yapacaksınız bence şimdi cildinizi rahat bırakın...hele eyeliner falan ne kadar gereksiz
merak etme yalnız değilsin. şu kalem, eyeliner işini bende hiç bir zaman beceremedimvideo izlemeyle olacak iş değil galiba. biraz da beceri istiyor
![]()
makyaja ihtiyacın yokki senin henüz :115::115::115::115::108::108::108::108::108::108:
Cok abartili yapmak istemiyorum zaten oyle cok kalin eyeliner dan bahsetmiyorum ki
yanlız değilsin. göz kaleri rimel. başka bişi bende yapamıyorum![]()
nude makyaj videoları izle o zaman, hem basit hem duru bir görünüm yaratıyor. eyeliner gibi zor şeyleri kullanmana gerek olmadan da güzel ve bakımlı olabilirsin.
Benden cok daha küçükler makyaj yapiyor bende hafif makyajlar yapmak istiyorum
Hem fircali hem sert uclu var ikisiyle de olmuyorFırçalı eyeliner kullanma, ucu kalem gibi sert eyelinerlar var. Onlardan kullan. Eyeliner sürerken göz kapağının kuru olmasına özen göster, bazı farlar falan yağlıdır onu kast ediyorum. Tek seferde çekme eyelinerı, ortadan kenara 1, ortadan içe 2, son rotuşlar 3. adım olarak çek.
Dudak kalemi kullan, ruju güzel gösterir.
Deneye deneye alışırsın ya hu![]()
Benden kucuk kizlar bile cok iyi makyaj yapiyor :|
ee bende 25 yaşındayım![]()
sen öğrenme ozaman. çünkü benden küçüksün![]()
Gecen bi kiz gordum 16-17 yaslarinda bir eyeliner cekmis varya nasil yakismis nasil dogal cok özendim :))
Hem fircali hem sert uclu var ikisiyle de olmuyordenemeye devam o zaman cok teşekkür ederim