makyajımın aktığını söylemeyen arkadaş

Den

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
1.519
1.069
333
Akşam sevdiğim bir arkadaşımla buluştum, yeni bir arkadaşım ve bu arkadaşımın bir arkadaşı daha geldi üçümüz bayağı bir güldük eğlendik muhabbet ettik.sohbetler çok koyuydu.çok güzel bir gece geçirdim, ne güzel oldu diye düşünüyordum ve çok mutluydum.ama eve geldiğimde bir de ne göreyim, makyajım akmış şebek gibi olmuşum. bana makyajımın aktığını söylememişler göz kalemim akmış resmen panda gibi olmuşum yolda gelirken akmış olmasına imkan yok çünkü arabayla eve döndüm ve yakın mesafe.tam ne güzel arkadaşlar buldum ne iyiler ne güzel derken bu durum beni üzdü. gece gece aklıma takıldı. arkadaşlarım kız bu arada.yüzüme karşı söylemediler. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşınız o halde olsa söylemez misiniz? Ben mi abartiyorum

Sorsana onlara ‘eve geldim ve gördüm ki makyajım akmış, bütün gün böyle mi dolaştım ben ?’ falan diye ?
Bir açıklamaları olur elbet . Söylemeleri gerekirdi bencede

Ben olsam soylerdim ve soylenmesini isterdim. Misal bugun tanimadigim bi kizin gomlek dugmesi acilmis onu uyardim ve tesekkur edip memnun oldu. Bu dusunceli olmaktir bence. Ben basima boyle bir sey gelse uyarilmak isterdim o kisinin de farkina vardiktan sonra rahatsiz olup ya biri de dugmen açik kalmis demedi diye kendini kotu hissetmesini istemem.

Sorsana onlara ‘eve geldim ve gördüm ki makyajım akmış, bütün gün böyle mi dolaştım ben ?’ falan diye ?
Bir açıklamaları olur elbet . Söylemeleri gerekirdi bencede
Soracağım zaten yüz yüze gelince.niye söylemiyorlar yüzüme karşı iyi olup da.

Evet kesinlikle.ben olsam ben de uyarırdım ya çok akmış gözlerimin altına bayağı yani.

Evet kesinlikle.ben olsam ben de uyarırdım ya çok akmış gözlerimin altına bayağı yani.
Bosver canıni sıkma sorup ogrenirsin eger boyle seyleri önemsemeyen kisilerse sen de onlari uyarmazsin

Reactions: Den
Söylemeleri daha iyi olurdu tabi ama belki kız kıza kendi aranızda takıldığınız için ve yabancı biri de olmadığından söyleme gereği duymamış olabilirler.

Benim arkadaslarim öyle bi durumda hemen islak mendili yapistiriyorlar suratima, tabi fazla samimiyetten:)) Belki henüz cok yakin olmadiginiz icin soylemeye cekindiler. Ama kesinlikle söylenmeli diye düsünüyorum..

Söylemeleri daha iyi olurdu tabi ama belki kız kıza kendi aranızda takıldığınız için ve yabancı biri de olmadığından söyleme gereği duymamış olabilirler.
Evet ama mekandaydik bir sürü insan vardı ne bileyim..

Belki de makyaj yapmayı bilmeyen palyaço gibi biri sandılar herhalde
Yakında ben yaşadım çünkü.
Bir çift ile tatile gittik, kız kalem çekiyor ama içler acısı.
Ki ben makyaja oldukça düşkün, en basit makyajım bile 12 13 malzeme kombinasyonundan oluşan birisiyim.
Tek de onu yapıyor, kalem çekiyor zaten.
Söylesem bi dert, söylemesem ayrı.
Laf arasında kendi dedi ben makyaj sevmem bir kalem çeker dağıtırım diye.
O an iyi ki söylememişim dedim.

Belki yeni arkadas oldugunuz icin onlar da sizi bozmak istememislerdir. Cok abartili degilse farketmemis de olabilirler, smokey eye falan sanmislardir Nasil insanlar bilemem ama kasit oldugunu sanmiyorum.
Yok ya, akmıştı bayağı

O açıdan bakınca haklısın.ben önem veririm öyle şeylere, aynada kendimi öyle görünce çöktüm resmen : )

O açıdan bakınca haklısın.ben önem veririm öyle şeylere, aynada kendimi öyle görünce çöktüm resmen : )
Yakın olduklarıma mutlaka söylerim, saçını düzelt, gözünü temizle, dişinde bir şey var gibi.
Bir gün aceleden 2 farklı küpe takmışım ama biri vidalı biri bildiğiniz altın setin küpesi.
O gün ne söylenmiştim bir Allahın kulu yüzüme bakmamış de dememiş kulağında hasır küpe ne alaka diye, bayağı trip atmıştım.

Akmayan göz kalemi kullanın sizde. Allah başka dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…