Soracağım zaten yüz yüze gelince.niye söylemiyorlar yüzüme karşı iyi olup da.Sorsana onlara ‘eve geldim ve gördüm ki makyajım akmış, bütün gün böyle mi dolaştım ben ?’ falan diye ?
Bir açıklamaları olur elbet . Söylemeleri gerekirdi bencede
Evet kesinlikle.ben olsam ben de uyarırdım ya çok akmış gözlerimin altına bayağı yani.Ben olsam soylerdim ve soylenmesini isterdim. Misal bugun tanimadigim bi kizin gomlek dugmesi acilmis onu uyardim ve tesekkur edip memnun oldu. Bu dusunceli olmaktir bence. Ben basima boyle bir sey gelse uyarilmak isterdim o kisinin de farkina vardiktan sonra rahatsiz olup ya biri de dugmen açik kalmis demedi diye kendini kotu hissetmesini istemem.
Bosver canıni sıkma sorup ogrenirsin eger boyle seyleri önemsemeyen kisilerse sen de onlari uyarmazsinEvet kesinlikle.ben olsam ben de uyarırdım ya çok akmış gözlerimin altına bayağı yani.
Belki deBen yeni samimi olduğum bir insana söylemeye çekinirdim, alınabilir diye.
Belki de özellikle öyle yaptığınızı düşündüler.
Evet ama bana biraz sahtelik geldi işte:) :) gereksiz bi takıntı bence çokmu önemli makyajınızın akması ne güzl gülüp eğlenmişsiniz işte herkesle mutlu olamıyor insan sonuçta
Evet ama mekandaydik bir sürü insan vardı ne bileyim..Söylemeleri daha iyi olurdu tabi ama belki kız kıza kendi aranızda takıldığınız için ve yabancı biri de olmadığından söyleme gereği duymamış olabilirler.
Yakında ben yaşadım çünkü.Belki demakyaj yapmayı bilmeyen palyaço gibi biri sandılar herhalde
Yok ya, akmıştı bayağıBelki yeni arkadas oldugunuz icin onlar da sizi bozmak istememislerdir. Cok abartili degilse farketmemis de olabilirler, smokey eye falan sanmislardirNasil insanlar bilemem ama kasit oldugunu sanmiyorum.
O açıdan bakınca haklısın.ben önem veririm öyle şeylere, aynada kendimi öyle görünce çöktüm resmen : )Yakında ben yaşadım çünkü.
Bir çift ile tatile gittik, kız kalem çekiyor ama içler acısı.
Ki ben makyaja oldukça düşkğn, en basit makyajım bile 12 13 malzeme kombinasyonundan oluşan biriyirşm
Tek de onu yapıyor, kalem çekiyor zaten.
Söylesem bi dert, söylemesem ayrı.
Laf arasında kendi dedi ben makyaj sevmem bir kalem çeker dağıtırım diye.
O an iyi ki söylememişim dedim.
Yakın olduklarıma mutlaka söylerim, saçını düzelt, gözünü temizle, dişinde bir şey var gibi.O açıdan bakınca haklısın.ben önem veririm öyle şeylere, aynada kendimi öyle görünce çöktüm resmen : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?