Makyajsiz gorunce sahtekar demek??

Ne üzülüyorsun kız bırak şu angutu .
Ara dün dediklerini duydum. Ben sahtekarsam , sen de andavalın tekisin de kapat suratına engelle .hödük

Oyle igrencti ki konusmasi.
Ben nasil 6 ayda yuzunu goremedim. Nasil anlamadim inanamiyorum.
Kesinlikle duydugumu bilecek sonra her yerden engellicem karaktersizi. Cok sagol yazdigin icin.

Duydugumu bilsin istiyorum.
O kadar karaktersiz biri ki. Bendne ayrilsaydi bu kadar kiramazdi. igrenc bir sekilde kufrede kufrede dolandirici diyisi. Midem bulaniyor.
Cok tesekkurler yazdiginiz icin
Böyle ikiyüzlülüğü hazmetmek zor, anlıyorum sizi. Herkes herkesi beğenmek zorunda değil, o zaman ayrılsaymış. Bu rollere ne gerek varmış. Gerçekten karakteri feci derecede kokuşuk, utanmaz bir mahluk, Allahtan o telefon açık kalmış da ortaya çıkmış bu durum.

Her şeyi duyduğunu, ama bu iki yüzlülüğü ve hayvanliginin makyajla dahi duzelmeyecegini mesaj at. Ve birak. Lütfen uzulme

LUTFEN YORUMUMU OKU.
Belki su duydugun sozlerden sonra ayrilmassin belki ayrilirsin. Bircogumuzun esi sevgilisi nisanlisi makyajli veya makyajsiz gordu. Yanindakine beni kandiricak dolandiricak demesinden ziyade bana batane ne oldu biliyomusn ? Salak mal mal ariyor birde... ne kadar rahatsizlik vermissin .yarin oburgun bu adam seni koluna taktiginda o arkadas sana efendi gozuyle bakarmi? Ciddi bir ortam olusmaz bir kere. Biri senin icin guzel dediginde o arkadas atlayacak. " yoookkk beee makyajsiz halini gorun bide sevgilisi bile diyo salagin teki" der gecer.... o yuzden kac kurtul tek kelime etme seviyesize. Engelle ve gec.arafigi zamanda yeteri kadar dolandiramamisim sanirim aklin basina gelmemis diyeceksin.bu kadar

Tabii ki her yorumu okuyorum.
O kadar dogru seyleri yazmissin ki. Noktasina kadar katiliyorum. O anlattigi arkadasinin evinde kaliyor orda yapiyor tatilini. Bi de bana 2 gun once birlikte de geliriz buraya vs diyor.
Insan bu kadar asagilk olamaz ya. Kim bilir baskalarina ne anlatti.

Sen Allah'ın ne sevdiği kuluymuşsun.
Cidden üzüleceğine KONUŞULANLARI senin karşına çıkardığı için ne sevap işledin diye düşün.

Yerinde olsam bende aynısını yapardım. Arardım sanki telefon cebimde aramış gibi.
Sanki arkadaşınla konuşuyorum gibi ,; Hayatım da bir embesil var ,görmelisin'':) kendini akıllı sanıyor eğleniyorum kafama göre.Tip desen tip yok ,tavırları bir garip ,neyse bu ara tekmeyi vuracağım zaten de ....

Herkes layığını bulsun :)

Her şeyi duyduğunu, ama bu iki yüzlülüğü ve hayvanliginin makyajla dahi duzelmeyecegini mesaj at. Ve birak. Lütfen uzulme

Gece aglamaktan icim disima cikti artik.
O kadar kirildim ki.begenmiyorsa ayrilabilirdi bu kadar kuculmeye ne gerek vardi. Cok tesekkur ederim burda yazilanlar sayesinde biraz kendime geldim.

gayet size demiş. ama bence assla demeyin dediklerini duydum vs. diye. deyinki ben düşündüm de seni hiç sevmiyorum ve gözüme sen de hoş gelmeyen şeyler var hem görünüş olarak hem de içsel anlamda içime sinmeyen biriyle devam edemeyeceğim deyin ve engelleyin asla ona söz hakko tanımayın

Ben hiç değilse yüzüme makyaj yapıyorum senin gibi karakterime makyaj yapıp karektersizliğimi saklamiyorum hiç değilse der heryerden engellerdim.

gayet size demiş. ama bence assla demeyin dediklerini duydum vs. diye. deyinki ben düşündüm de seni hiç sevmiyorum ve gözüme sen de hoş gelmeyen şeyler var hem görünüş olarak hem de içsel anlamda içime sinmeyen biriyle devam edemeyeceğim deyin ve engelleyin asla ona söz hakko tanımayın

Sizce duydugumu bilmesin mi :( neden bilmesin :(

ben olsam duyduğumu asla belli etmezdim. sizin yazdığınız öfkeli mesaja ya da arayıp ağzınıza gelen şeyi söylemenize tepkisi muhtemelen sizi daha da çok kıracaktır. bu tipleri iyi bilirim, istemedikleri şeyleri duyunca aklınızın almayacağı kadar çirkinleşirler. bu kaç gün geçsin aradan seni sevmediğimi anladım, ayrılmak istiyorum, beni bi daha rahatsız etme de engelle gitsin. bu içine oturur işte aptal herifin.

Kendinize yüklenmeyin 6 ayda nasıl göremedim diye size farklı arkadaşına farklı konuşuyor sanki siz pesinde kosuyormuşsunuz gibi konuşmalar beğenmiyorsan ayrıl yani erkek arkadaşınız evlerden ırak okadar çirkin

Sizce duydugumu bilmesin mi :KK43: neden bilmesin :KK43:
hayır canım bilmesin. neden bu konı üzerinden kendini daha fazla kötü hissetmene izin veresinki. ayrılsan bile beğenmediğimi öğrendi de ayrıldı der.bırak topu kendi ayağına al ona verme. ben srni beğenmedim sevmiyorum de bırak gitsin. üzerine bişeyler derse de assssllaa cevap verme

ben seni beğenmedim, sevmedim, bence şöylesin böylesin derseniz daha çok çirkefleşir bence, hiç bu toplara gitmeyin, genelde erkekler böyle tiplere kezban diyip daha da ağır hakaretler ediyor. hiç gerek yok sessizce çekin gidin, bence buna çok içerler.

Back
X