Dedemin malı amcamın işi yoktu gücü yoktu hatta tarla satıp almıslarlardıIlk is tedbir koydurmak olmali zaten. Ordan sonra da dava sureci isler. Ispatlayabileceklerine eminseniz devlet eliyle bolusturulur
Avukata gitcem p.tesi danışmaya , vekalet vermedim diye kanlı bıçaklı kavgalı olduk zaten, şuan herşey senin olsun de hiç yok demez 4 tane kızı var Allahındam bulsunEski konularınızı hatırladım. Amca bey sonunda konmuş bişeylere demekki...
Allah'dan siz vekalet vermediniz zamanında, yoksa şimdi sizdende ne var ne yok almıştı.
Avukata danışın bu konudada. İllaki çözümü vardır.
Aynen öyle maalesef , geride kaç kişinin hakkı var onca şahit var bilmiyorum ne olacakAvukat değilim ama ilk alındığında amcanın üzerine alındıysa dekont vs yoksa nasıl ispat edilebilir? Amca minibüs benimdi benim paramla alındı/hayattayken ve sağlıklıyken bana aldı parasını da babam aldı şimdiye kadar diyebilir. Yanlış anlamayın beyin fırtınası yapıyorum.
Bu işlerde minibüs değil esas plaka yani hat para ediyor sanırım.
Hatta minibüste adına maalesef ,başka şehirde oturuyordu memlekete geldi ev ne tuttu arabamı sürecem ben diyo vermiyoHatlı minibüs ise hat para eder minibüs değil,hatta çok iyi bir hatsa geliri de iyidir. Ama malesef alma şansınız yok diyebiliyorum. Kendi üzerine aldıysa ve dedeniz sağlığında ona verdiyse alamazsınız. Ama bir deneyin,ortada mirastan pay kaçırma var gibi duruyor.
Tarlaların suanlık tapusu olmadığı için satılamıyor , tek tapulu olan şey minibüs diyebilirim satışa cıkartacaklardı ama kaldıminibüs ilk alındığı zaman direkt amcanın üzerine alındıysa ve bunun üzerinden belli bir zaman geçtiyse bunu ispat edemezsiniz.benim kanaatimce minibüsten size bir şey düşmez.
Mal kaçırma var ben bilemem avukatla bir konuşun ama herşey onun üstüneyse ve dedenizde sağlığında ona devrettiyse brn babamdan parayla aldım diyebilir.Hatta minibüste adına maalesef ,başka şehirde oturuyordu memlekete geldi ev ne tuttu arabamı sürecem ben diyo vermiyo
İlk elden aldı , tapulu olan tek şey minibüsMal kaçırma var ben bilemem avukatla bir konuşun ama herşey onun üstüneyse ve dedenizde sağlığında ona devrettiyse brn babamdan parayla aldım diyebilir.
Yapabileceğiniz birşey yok diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun,delil şahit var mı?İlk elden aldı , tapulu olan tek şey minibüs
Dedigim gibi. Ispat cok onemli. Esim avukat. Bakiyor boyle davalara az cok ordan biliyorum.Dedemin malı amcamın işi yoktu gücü yoktu hatta tarla satıp almıslarlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?