Mal paylaşımı

Sonradan bile amcanızın üzerine geçtiyse dedenizin akıl sağlığı yerindeyken yapılıp yapılmadığına bakılıyor. Yanlış anlaşılma olmasın belli bir yaştan sonra öyle bir rapor isteniyor her türlü resmi işte. Arkadaşımın başına geldi benzer durum, hiçbir hak iddia edemediler. Mal kaçırma da olmuyor maalesef bu durum.

Of ya üzüldüm şimdi

Ne kadar zormus böyle akrabaların olması Allaha havale ettim onları: (

Dede hayatta iken malını satıp olgunun üstüne minibüs aldıysa birşey yapamazsınız maalesef
Oğlunun üstüne almadı , o aralar ameliyat olmuştu sen gidemen gelemen ben hallederim diye amcam bi nevi kandırmıs dedem yaşlıydı zaten öyle malk mülk hesabı yapanda biri değildi maaıl olsa ortak mal diye

Dedeniz kaç yaşında vefat etti? Eğer fiili ehliyete sahip olmadığını kanıtlarsaniz, iptali söz konusu olabilir . Ornegin 65 yas ustu ise ve akli melekelerinin yerinde olmadigina dair , şahit veya tibben ispatlanmis bir hastaligi varsa iptal olabilir. Bu dediklerim devir islemleri icin

Dedem 80 yasından fazlaydı vefat ettiğinde, kalp hastalığı vardı, acık kalp ameliyatı ne olmuştu xbayagı rahatsızlığı vardı birde kulakları duymuyordu

Onceden minibusun tapusu dedenizde miydi peki? Eğer oyleysr sahitlerle birlikte iptal icin basvurabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…