- 14 Şubat 2017
- 707
- 538
- 103
- 36
- Konu Sahibi bodrum salatasi
-
Avukata danışmanız lazım. Sitede avukatlar var elbette ama, yardım etmek isteseler bile kendi tüzüklerine göre bu tarz danışmanlık hizmeti vermeleri yasak diye biliyorum.Merhabalar
Miras davasında ev var, paydaşlara
Ödeme yapmak için davacılara gittiğimizde
Kabul etmediler şu kadar altın verin dedi almadılar, imza atmadılar
Bizde tekrar dava açtık,
Karşı taraf ödeme yapmadılar hakkımızı gasp ettiler diye karşı cevap yazmışlar
Dava başka il de görülüyor
Biz ödeme yapmalımıydık
Avukatımız varAvukata danışmanız lazım. Sitede avukatlar var elbette ama, yardım etmek isteseler bile kendi tüzüklerine göre bu tarz danışmanlık hizmeti vermeleri yasak diye biliyorum.
Mümkünse ücretini verip bir avukat tutun. Kalan mirası alınca rahatça ödemesini yaparsınız
bu konular için geçimini sağladığı mesleği avukatlık olanlar var :) danışıp ücreti karşılığında detaylı yardım alabilirsinizMerhabalar
Bizde tekrar dava açtık,
Biz ödeme yapmalımıydık
BabadanMiras kimden?
tamamada evin degeri ne kadar fazla mı istediler ki anlasılmadı sonucta kardes degilmi bunlar cok merak ettim karadenizlimisin bu olaylar hep onlarda oluyorsa cok ücün besin hesabı yapılıyorMerhabalar
Bizde tekrar dava açtık,
Biz ödeme yapmalımıydık
Evet anne vefat etmeden önce hastalandıtamamada evin degeri ne kadar fazla mı istediler ki anlasılmadı sonucta kardes degilmi bunlar cok merak ettim karadenizlimisin bu olaylar hep onlarda oluyorsa cok ücün besin hesabı yapılıyor
Parayı almayan ,kabul etmeyen kişiye nasıl ödeme yapacaktınız?Babadan
Anne hayatta iken bölüşülmedi
Anne öldü bölündü
Satılmasını istemediği için bir kardeş diğer 2 kardeş dava açtı
Eve paha biçildi
Tutarları ödemeye gittiğimiz de ödemeyi kabul etmediler
Biri şu kadar da altın dedi illa ki
Diğeri ben avukatıma sorayım dedi
Avukatımız da dava açacağız imza vermiyorlarsa dedi
Benim tek sorum biz parayı yinede ödenmeli miydik
İşte kanun falan bilmiyoruz avukatta bilgilendirme yapmıyorParayı almayan ,kabul etmeyen kişiye nasıl ödeme yapacaktınız?
Teşekkür ederimSulh Hukuk Mahkemesine, ödeme yükümlülüğü olan taraflar toplanıp müracaat edecektiniz, tevdi mahalli tayini isteyecektiniz.
Yani diyecektiniz ki: "Şu davada verilen işte şu kararla, şu kadar parayı şu şu kişilere ödeme yükümlülüğümüz var, ama karşı taraf/taraflar ödemeyi almaktan kaçınıyorlar, biz bu nedenle o mahkemenin kararını yerine getiremiyoruz. Sayın Mahkeme bize bir ödeme yeri göstersin, kararın icrası için parayı oraya yatıralım" .
Mahkeme tevdi mahalli tayin etsin şu demek; mahkeme emriyle o kişiler adına hesaplar açılıyor devlet bankasında, siz de ödemekle yükümlü olduğunuz parayı o hesaplara yatırıyorsunuz. Ya da duruma göre mahkeme veznesine yatırıyorsunuz, detayları durumunuza, önceki mahkeme kararının niteliğine göre mahkeme belirler. Böylece siz yükümlülüğünüzü yerine getirmiş oluyorsunuz.
Bu kişilerin "paramızı ödemediler" demelerine hangi nedenle fırsat verildi, ben bilemem. Hak kaybına uğramamak için, en azından içiniz rahat olsun diye, mevcut dava dosyalarınızla ikinci bir avukattan görüş alsanız, daha sağlıklı olur sanki.
Başınız sağ olsun.
Avukat değilim.
neden avukatiniza sormiyorsunuz .Babadan
Anne hayatta iken bölüşülmedi
Anne öldü bölündü
Satılmasını istemediği için bir kardeş diğer 2 kardeş dava açtı
Eve paha biçildi
Tutarları ödemeye gittiğimiz de ödemeyi kabul etmediler
Biri şu kadar da altın dedi illa ki
Diğeri ben avukatıma sorayım dedi
Avukatımız da dava açacağız imza vermiyorlarsa dedi
Benim tek sorum biz parayı yinede ödenmeli miydik
Avukata Ücretini verip bilgi alamadığınız bilgiyi, burdan alabilme ihtimaliniz yok bence.İşte kanun falan bilmiyoruz avukatta bilgilendirme yapmıyor
Ödemelerin neticelendiğini bile biz memlekete gidince öğrendik
Haberimiz yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?