- 2 Temmuz 2021
- 3
- 3
- 1
- 38
- Konu Sahibi fatimanuran
-
güzel bir düşünce bilenler yorum yaparlar belki çocuğunuz olur daha 1,5 yıllık evliymişsinizMerhaba arkadaşlar,1,5 yıllık evliyim çocuğum olmuyor eşimin cocugu var ve üzerime resmî nikah olmadan önce almış olduğum evin bana ait olduğunu eşimin herhangi bir talep etmeyeceği ile ilgili mal ayrılığı sözleşmesi yapmıştık ama sözleşmede soyle bir madde her kim oldugunde mal kime aitse mirascisina kalir.
Eşim iyi bir baba ve cok yüksek nafaka ödüyor esine herhafta sonu geliyor çocukları bize.birkaç gün önce ikimiz olursek ev para ne varsa çocuklara kalır bize dua ederler dedi ben bunu istemiyorum.mal varlığı sözleşmesi yapıldığı halde vasiyet yazabilir miyim kimsesiz çocuklara bağışlamak icin bilen varsa fikirlerinize ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar,1,5 yıllık evliyim çocuğum olmuyor eşimin cocugu var ve üzerime resmî nikah olmadan önce almış olduğum evin bana ait olduğunu eşimin herhangi bir talep etmeyeceği ile ilgili mal ayrılığı sözleşmesi yapmıştık ama sözleşmede soyle bir madde her kim oldugunde mal kime aitse mirascisina kalir.
Eşim iyi bir baba ve cok yüksek nafaka ödüyor esine herhafta sonu geliyor çocukları bize.birkaç gün önce ikimiz olursek ev para ne varsa çocuklara kalır bize dua ederler dedi ben bunu istemiyorum.mal varlığı sözleşmesi yapıldığı halde vasiyet yazabilir miyim kimsesiz çocuklara bağışlamak icin bilen varsa fikirlerinize ihtiyacım var
güzel bir düşünce bilenler yorum yaparlar belki çocuğunuz olur daha 1,5 yıllık evliymişsiniz
Yok olmuyor bekar olsaydim şayet olurdusizin kendi yiğenlerinize kalır diye biliyorum
yumurta danosyonu vs bir sürü yöntem var öncelikli olarak bu konuda pes etmeyin anne olmak hakkınız olmuyorsada güzel kalbinizle olmasını istediğiniz dileğinizi mutlaka gerçekleştirirsinizYok olmuyor bekar olsaydim şayet olurdu
Tüp bebek denedik olmadi değerlerim bayağı dusuk yumurta danosyonu nedir bilmiyorumyumurta danosyonu vs bir sürü yöntem var öncelikli olarak bu konuda pes etmeyin anne olmak hakkınız olmuyorsada güzel kalbinizle olmasını istediğiniz dileğinizi mutlaka gerçekleştirirsiniz
Umarım ederlerev para ne varsa çocuklara kalır bize dua ederler
Maddi durumunuz el veriyorsa 1 değil bir çok kez deneyin mucizenin ne zaman gelceği belli olmaz 1 yumurtanız bile varsa tüp bebekte şansınız var yumurta donasyonu hiç yumurtası olmayan kadınlar için tercih ettiği yöntemTüp bebek denedik olmadi değerlerim bayağı dusuk yumurta danosyonu nedir bilmiyorum
Yuh!İyice araştırın bence bu konuyu çünkü bizim bir akrabamizin çocukları bebekken öldü, öldüklerinde kimseleri olmadığı için bağışladılar mallarını ama yeğenleri iptal ettirdi bağışi geri aldılar kurumdan
Canim zaten sözleşme yapmışsınız, vasiyette yazmak istersen yazarsin tabiki orda sözleşme oldugunuda belirtirsin, itiraz hakkı olmaz. Mahkemeye bile verse kaybediyorMerhaba arkadaşlar,1,5 yıllık evliyim çocuğum olmuyor eşimin cocugu var ve üzerime resmî nikah olmadan önce almış olduğum evin bana ait olduğunu eşimin herhangi bir talep etmeyeceği ile ilgili mal ayrılığı sözleşmesi yapmıştık ama sözleşmede soyle bir madde her kim oldugunde mal kime aitse mirascisina kalir.
Esi ve esinin tarafındaki hic kimse geri alamaz ama sizinde dediginiz gibi kendi akrabalarindan basvururlarsa geri alabilirler.İyice araştırın bence bu konuyu çünkü bizim bir akrabamizin çocukları bebekken öldü, öldüklerinde kimseleri olmadığı için bağışladılar mallarını ama yeğenleri iptal ettirdi bağışi geri aldılar kurumdan
Bağış ise alabilirler ama vasiyetname olursa 2006 yılından önce yine alabilirlerdi ama 2006da kardeş (ve dolayısıyla kardeş çocukların) mahfuz hissesi kalktı; vasiyetnamede başkasına bırakıldıysa alamazlar.İyice araştırın bence bu konuyu çünkü bizim bir akrabamizin çocukları bebekken öldü, öldüklerinde kimseleri olmadığı için bağışladılar mallarını ama yeğenleri iptal ettirdi bağışi geri aldılar kurumdan
Çok sevindim bu duruma teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için.Bağış ise alabilirler ama vasiyetname olursa 2006 yılından önce yine alabilirlerdi ama 2006da kardeş (ve dolayısıyla kardeş çocukların) mahfuz hissesi kalktı; vasiyetnamede başkasına bırakıldıysa alamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?