Ne yaptınız ki bugün?Belki size öyle geldi
Artik cocuk degilsin ve kimse sana haksizlik yapamaz.Yaparlarsa da sen hadlerini bildirirsin gecti o gunlerHanımlar selam,
Konuya direkt atlıyorum. 25 yaşındayım çocukken ve şimdiye kadar fiziksel ve psikolojik şiddete çok maruz kaldım. Babam psikolojik olarak sürekli beni bir şeylet için suçlardı. Meseka döktüğüm sütten, ödevini yapmayan kardeşime kadar akla gelebilecek büyük küçük her şeyde. Bundan dolayı kendimi her konuda suçlu hissediyorum şimdi. (sanki her şeyden ben sorumluymuşum da yapamamış gibi.)
Bana sürekli bağırıp hakaret ederdi. Mal vs derdi hep. Şimdi ağzımı ne zaman açsam sanki konuştuğum insanlar da bana hakaret edecek ya da içinden öyle geçirecek gibi hissediyorum. Bi şeyi yanlış yapınca kendimden öyle bir utanmaya başlıyorum ki sanki çevremdeki herkes bir ağızdan bana mal diyecek gibi hissediyorum.
Bugun yine bir alıklık yaptım kendimi nasıl gizleyeceğimi bilemedim iyi ki maske vardı az biraz gizlendim, ama şimdi kendimden öyle bi utanıyorum ki yarın bana mal gözüyle bakacaklar kesin.
servisi aynı yerden iki kere dolandırdım sağımı solumu karıştırıp ahsndjdj of valla alıklık bu
Bişeycik olmaz. Ayy yine gitti kafam çok yoğundu bugün de gül, tüh be der gibi. baktın millet şaşkın şaşkın bakıyo öyle yap.servisi aynı yerden iki kere dolandırdım sağımı solumu karıştırıp ahsndjdj of valla alıklık bu
Bu ufak şeylere canını sıkmaya değmez surda kime sorsan bu tarz şeyler anlatır hayatımız bu tarz şeylerle dolu, insaoglu hata yapar,geçmişi düşünme kendine güven olur böyle hatalar.servisi aynı yerden iki kere dolandırdım sağımı solumu karıştırıp ahsndjdj of valla alıklık bu
Kuzum hiç bozuntuya vermeden azıcık gezdireyim sizi dedim ehehehhe yapsaydınservisi aynı yerden iki kere dolandırdım sağımı solumu karıştırıp ahsndjdj of valla alıklık bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?