malatya da bilge türkbilen e ameliyat olanlar

Bu adamın bu kadar basarılı oldugundan 6 ay once neden haberım yoktu benım yaa
Hofff bende guzel burun ıstıyorum yaa

nem,daha çok foto istiyoruz,daha çok daha çok daha çok:))dediğin gibi kaşın gozun dudakların yanakların daha belirgin olmuş,yuzun daha dolgun daha yuvarlak gorunuyor.bakalım ada_86 ninki nasıl olcak?şu saatlerde masadadir heralde,ınsallah onunki de seninki kadar şık bir burun olur.bu arada chileksuyu doktorla gorüsememis,ameliyatları cok yogunmus.ondan da guzel haberler bekliyoruz..

Ay valla masadaydım kız.7buçukta geldi çalışan beni ameliyata götürmek için.Hazırlanmam eksikti,tamamladım,07:45 gibide gittim:)11buçuğa doğruda çıkmıştım.Ay inşllh nem gibi memnun olurum yaaaa.

Ay valla masadaydım kız.7buçukta geldi çalışan beni ameliyata götürmek için.Hazırlanmam eksikti,tamamladım,07:45 gibide gittim:)11buçuğa doğruda çıkmıştım.Ay inşllh nem gibi memnun olurum yaaaa.

bak cnm 1 ay sonra yine böle olumsuz olcakmısın merak ediyorum..sen kendini boşuna üzüyosun baksana ben alçım deişirken ayanaya baktıgımda agladımmmmm sen aglamamışsın bilem:)düşünki nsl bi şoka girmişimmmakannehirkaydirigubbakcemile3

bak cnm 1 ay sonra yine böle olumsuz olcakmısın merak ediyorum..sen kendini boşuna üzüyosun baksana ben alçım deişirken ayanaya baktıgımda agladımmmmm sen aglamamışsın bilem:)düşünki nsl bi şoka girmişimmmakannehirkaydirigubbakcemile3

Kız ben şok oldum,dondum nasıl ağlayayım,gözyaşlarımı içime akıttım ben:)
Ay Nemmm valla bi şu memnun olacağım günler en kısa sürede bi gelse,bende bi gerine gerine anlatsam...
Aaaaaaaaaaaah ahhhhhhhhhhhhhhhbilmiyorumkismile:
Allahım lütfeeeeeen:Saruboceq:

Kız ben şok oldum,dondum nasıl ağlayayım,gözyaşlarımı içime akıttım ben:)
Ay Nemmm valla bi şu memnun olacağım günler en kısa sürede bi gelse,bende bi gerine gerine anlatsam...
Aaaaaaaaaaaah ahhhhhhhhhhhhhhhbilmiyorumkismile:
Allahım lütfeeeeeen:Saruboceq:

bak alçın çıktıgı günde hiç begenmiyceksin çünkü alçının şeklini almış kalıp gibi bi burun olcak karşınsa bide spreylerden dolayı sarıı yapış yapış kirli bi burunnn:)
dotor sana bant vercek evde kulanman için yatarken..işte ben o bantları gündüz burnumu kimseee görmesin diye:)inan alçın çıktıktan iki hafta sonra acaip güzel olcakk..bunu canı yürekten söylüyourm:)

nem bilge beyi ben de düşünmeye başladım ama dr araştırmam tam gaz devam ediyor umarım arkadaşlık teklifimi kabul edersin fotolarını merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler...:kedi:

nem bilge beyi ben de düşünmeye başladım ama dr araştırmam tam gaz devam ediyor umarım arkadaşlık teklifimi kabul edersin fotolarını merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler...:kedi:

tabiki kabul ederim cnmmmmm umarım begenirsinnn:)bidaha olcak olsammm estetik yine bilge beye olurdumm ben şahsen:)sen araştır güzelce herkesi en içine sinen doktora ol keisnlikle:)

tabiki kabul ederim cnmmmmm umarım begenirsinnn:)bidaha olcak olsammm estetik yine bilge beye olurdumm ben şahsen:)sen araştır güzelce herkesi en içine sinen doktora ol keisnlikle:)

sen çok şanslısın çünkü mükemmel bir ameliyat geçirmişsin:) umarım ben de senin kadar şanslı olurum.Bilge Bey'in yaptığı çalışmalar çok güzel elimden geldiğince takip ediyorum.Fazla araştırınca insanın kafası karışıyor...Şimdi de Emre İlhan seçeneği oluştu kafamda umarım karar verebilirim:uhm:ikisi de çok başarılı..yerimseniben

sen çok şanslısın çünkü mükemmel bir ameliyat geçirmişsin:) umarım ben de senin kadar şanslı olurum.Bilge Bey'in yaptığı çalışmalar çok güzel elimden geldiğince takip ediyorum.Fazla araştırınca insanın kafası karışıyor...Şimdi de Emre İlhan seçeneği oluştu kafamda umarım karar verebilirim:uhm:ikisi de çok başarılı..yerimseniben

evt cnmm bilge beyin yaptıgı burunlar gerçekten iyi:)
dedigin gib nekdr çok araştırısa okdr çok kafan karışıyor ama sonucta burun buu en önemlii yer yüzdeee araştırmassanda olmuyo..ama emin ol içie biri siner eninde sonunda:)

bilge bey le görüştüm .. kasım ayına ameliyat tarihi aldım .. yaptığı ameliyatların resimlerine uzun uzun baktım .. hepsi de çok doğal & güzel olmuş .. hele bir tane vardı ki bayıldım .. zaten kendisi de söyledi bu referansla gelen çok oluyor diye .. gerçekten hastanın tüm ifadesi, yüzü gözü o kadar güzelleşmiş ki.. deniz akkaya nın öncesi sonrası gibi olmuş sadece burunla üstelik... ısrar etmeme rağmen ameliyat parası almayacağını söyledi ..dr uma karar vererek yolun yarısını aştım sanıyorum
dip not: ada lütfen resim ekler misin? merak ediyoruz (:

bilge bey le görüştüm .. kasım ayına ameliyat tarihi aldım .. yaptığı ameliyatların resimlerine uzun uzun baktım .. hepsi de çok doğal & güzel olmuş .. hele bir tane vardı ki bayıldım .. zaten kendisi de söyledi bu referansla gelen çok oluyor diye .. gerçekten hastanın tüm ifadesi, yüzü gözü o kadar güzelleşmiş ki.. deniz akkaya nın öncesi sonrası gibi olmuş sadece burunla üstelik... ısrar etmeme rağmen ameliyat parası almayacağını söyledi ..dr uma karar vererek yolun yarısını aştım sanıyorum
dip not: ada lütfen resim ekler misin? merak ediyoruz (:

:roflol:
Dipnotunu aldım Canım:)
Söz bugün akşama doğru eklicem:)

ada_86,senin de fotolarını 4gözle bekliyoruz:)

Tamam Canım Benim.Sizi çok ama çok iyi anlıyorum.Aslında Bilge Bey'i hem mesleki hemde insani bakımdan çok beğendiğim ve ona yönlendirmek istediğim için burnumun nisbeten daha kıvama girmesini istediğim için beklettim sizleri;ama bakıyorum baya sabırsızlanmışsınız e daha fazla bekletmeyeyim sizleri,bugün resimler yüklenecek albümümüme.
Biraz ev işlerim var,onları bitireyim,kendime çeki düzen vereyim,çekeyim resmimi:)

ada teşekkür ediyorum yardımın için.. blog fanlarındanım ben de :) bayram arefesinde görüştüm telde bilge beyle uzun uzun.. bi insan bu kadar mı tatlı ve zarif olur.. yarın 11 gibi görüşmemiz olacak tekrar, sizi gelişmelerden haberdar edeceğim

nem ve asilem ve ada.. üçünüzü de çok seviyorum
dua edin bana ne olur..

keşke ben Bilge Bey i daha önce araştırsaymışım bu topikleri daha önce okusaymışım :S

ameliyatımdan ve sonucundan memnunum aslında ama Bilge Bey tam benim istediğim tarzda burunlar yapıyor.

şimdi kardeşimi yönlendireceğim Bilge Bey e bana kısmet olmadı bari o olsun maeliyat :)

ada resimlerini gerçekten ben de dört gözle bekliyorum

ada teşekkür ediyorum yardımın için.. blog fanlarındanım ben de :) bayram arefesinde görüştüm telde bilge beyle uzun uzun.. bi insan bu kadar mı tatlı ve zarif olur.. yarın 11 gibi görüşmemiz olacak tekrar, sizi gelişmelerden haberdar edeceğim

nem ve asilem ve ada.. üçünüzü de çok seviyorum
dua edin bana ne olur..

aaaaaaaa süper vallaaaa umarım yakın bi tarihe amlyt gününü verir ve sende mutlu burunlular kervanına katılırsın cnm bnm:)haberlerini bekliyorus:)

Termessos sen de mi Antalyada yaşıyorsun?Kullanıcı adın ilgimi çekti.Ben de o bulvarda oturuyorum.Seninle Antalya - Malatya yolcusu olacaz herhalde :))) Gerçi ben hala karar aşamasındayım.Korkularımı yenmem gerek...

evet antalyada yaşıyorum :)
1 hafta sonra ameliyat oluyoruumm :))) 21 salı sabahı malatyada bulunmam gerekiyormuş öğleden önce hastanede olmam istendi..hazırlıkla alakalı galba.. 22 si operasyonum olacak inşallah o kadar mutlu ve bir o kadar da heyecanlıyım ki...
Allahım yardım et

Back
X