- Konu Sahibi chileksuyu
Bu adamın bu kadar basarılı oldugundan 6 ay once neden haberım yoktu benım yaa
Hofff bende guzel burun ıstıyorum yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adamın bu kadar basarılı oldugundan 6 ay once neden haberım yoktu benım yaa
nem,daha çok foto istiyoruz,daha çok daha çok daha çok:))dediğin gibi kaşın gozun dudakların yanakların daha belirgin olmuş,yuzun daha dolgun daha yuvarlak gorunuyor.bakalım ada_86 ninki nasıl olcak?şu saatlerde masadadir heralde,ınsallah onunki de seninki kadar şık bir burun olur.bu arada chileksuyu doktorla gorüsememis,ameliyatları cok yogunmus.ondan da guzel haberler bekliyoruz..
Ay valla masadaydım kız.7buçukta geldi çalışan beni ameliyata götürmek için.Hazırlanmam eksikti,tamamladım,07:45 gibide gittim:)11buçuğa doğruda çıkmıştım.Ay inşllh nem gibi memnun olurum yaaaa.
bak cnm 1 ay sonra yine böle olumsuz olcakmısın merak ediyorum..sen kendini boşuna üzüyosun baksana ben alçım deişirken ayanaya baktıgımda agladımmmmm sen aglamamışsın bilem:)düşünki nsl bi şoka girmişimmmakannehirkaydirigubbakcemile3
Kız ben şok oldum,dondum nasıl ağlayayım,gözyaşlarımı içime akıttım ben:)
Ay Nemmm valla bi şu memnun olacağım günler en kısa sürede bi gelse,bende bi gerine gerine anlatsam...
Aaaaaaaaaaaah ahhhhhhhhhhhhhhhbilmiyorumkismile:
Allahım lütfeeeeeen:Saruboceq:
nem bilge beyi ben de düşünmeye başladım ama dr araştırmam tam gaz devam ediyor umarım arkadaşlık teklifimi kabul edersin fotolarını merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler...:kedi:
tabiki kabul ederim cnmmmmm umarım begenirsinnn:)bidaha olcak olsammm estetik yine bilge beye olurdumm ben şahsen:)sen araştır güzelce herkesi en içine sinen doktora ol keisnlikle:)
sen çok şanslısın çünkü mükemmel bir ameliyat geçirmişsin:) umarım ben de senin kadar şanslı olurum.Bilge Bey'in yaptığı çalışmalar çok güzel elimden geldiğince takip ediyorum.Fazla araştırınca insanın kafası karışıyor...Şimdi de Emre İlhan seçeneği oluştu kafamda umarım karar verebilirim:uhm:ikisi de çok başarılı..yerimseniben
bilge bey le görüştüm .. kasım ayına ameliyat tarihi aldım .. yaptığı ameliyatların resimlerine uzun uzun baktım .. hepsi de çok doğal & güzel olmuş .. hele bir tane vardı ki bayıldım .. zaten kendisi de söyledi bu referansla gelen çok oluyor diye .. gerçekten hastanın tüm ifadesi, yüzü gözü o kadar güzelleşmiş ki.. deniz akkaya nın öncesi sonrası gibi olmuş sadece burunla üstelik... ısrar etmeme rağmen ameliyat parası almayacağını söyledi ..dr uma karar vererek yolun yarısını aştım sanıyorum
dip not: ada lütfen resim ekler misin? merak ediyoruz![]()
ada_86,senin de fotolarını 4gözle bekliyoruz:)
ada teşekkür ediyorum yardımın için.. blog fanlarındanım ben de :) bayram arefesinde görüştüm telde bilge beyle uzun uzun.. bi insan bu kadar mı tatlı ve zarif olur.. yarın 11 gibi görüşmemiz olacak tekrar, sizi gelişmelerden haberdar edeceğim
nem ve asilem ve ada.. üçünüzü de çok seviyorum
dua edin bana ne olur..