malatya da bilge türkbilen e ameliyat olanlar

ada teşekkür ediyorum yardımın için.. blog fanlarındanım ben de :) bayram arefesinde görüştüm telde bilge beyle uzun uzun.. bi insan bu kadar mı tatlı ve zarif olur.. yarın 11 gibi görüşmemiz olacak tekrar, sizi gelişmelerden haberdar edeceğim

nem ve asilem ve ada.. üçünüzü de çok seviyorum
dua edin bana ne olur..

canım senin adına çok sevindim.Hadi bakalım hyırlısı olsun.Bile bey de gerçekten çok kibar ve tatlıdır canım doktorum:)))))takipçiniz canım..

ada teşekkür ediyorum yardımın için.. blog fanlarındanım ben de :) bayram arefesinde görüştüm telde bilge beyle uzun uzun.. bi insan bu kadar mı tatlı ve zarif olur.. yarın 11 gibi görüşmemiz olacak tekrar, sizi gelişmelerden haberdar edeceğim

nem ve asilem ve ada.. üçünüzü de çok seviyorum
dua edin bana ne olur..

Rica ederim Canım,seni çok iyi anlıyorum,keşke elimden daha daha fazlası gelsede hiç bildirmesem ameliyat öncesi ve sonrasındaki heyecan ve stresini;ama hiç korkma,çok rahat ol,oldu bitit oacak ve 1ay sonra resimlerini sergileyeceksin burda:)
Bak benim yarın 1ay olacak evimden Malatya için kaçışım,18indede Malatyada olmuştum,19uda ameliyattı.Daha 1ay olmadı ameliyat olalı ve ben size burun resimlerimi gösterdim,yakınd ayeniler yine bloğumda olacak:) Bandajım tamamen çıktıktan sonra burnuma alışma evremde 1günlük bi zorluk,sıkıntı çektim,ardından hemen alıştım.Şuan memnun memnun geziyorum,Rabbime çok şükür.
Dua edecem senin için Canım.Rabbim Yar ve Yardımcın Olsun.

Rica ederim Canım,seni çok iyi anlıyorum,keşke elimden daha daha fazlası gelsede hiç bildirmesem ameliyat öncesi ve sonrasındaki heyecan ve stresini;ama hiç korkma,çok rahat ol,oldu bitit oacak ve 1ay sonra resimlerini sergileyeceksin burda:)
Bak benim yarın 1ay olacak evimden Malatya için kaçışım,18indede Malatyada olmuştum,19uda ameliyattı.Daha 1ay olmadı ameliyat olalı ve ben size burun resimlerimi gösterdim,yakınd ayeniler yine bloğumda olacak:) Bandajım tamamen çıktıktan sonra burnuma alışma evremde 1günlük bi zorluk,sıkıntı çektim,ardından hemen alıştım.Şuan memnun memnun geziyorum,Rabbime çok şükür.
Dua edecem senin için Canım.Rabbim Yar ve Yardımcın Olsun.

1 ay oldu demi ayyy dün gibiydi....

1 ay oldu demi ayyy dün gibiydi....

Canım valla sanki dün gibi değilde bana çok yıl gibi geliyo,hatta bazen inanamıyorum 1ay bile daha olmadığına.Bu 1ayı meğer ne dolu geçirmişimki bana yıl gibi geldi,dakikalarımı saat,saatlerimi gün gibi geçirdim adeta;ama hani o günleri düşündüğümde evet dün gibi,hatta azönce gibi an be an aklımda,tazeliğini yitirmedi,herşeyi çok net hatırlıyorum.Zaten bu yüzdendirki size olan minnettarlığım hep tazeliğinde.

Canım bnm ne yaptık ki ya lütfen....

Canım senin ilk ziyaretin vardı ya arkadaşınla o 1.güzellikti.Sonra ablanın,annein devamlı yanıma gelip destek olmaları,özellikle kardeşim gitikten sonra çok daha sahiplenmeleriniz,yalnız bırakmamaya özen göstermeniz,ikramlarınız:)...
Ablanın benim odada yattığı gece üşüdüğümde uyanıp hemşirelerden battaniye istemeye gitmesi,battaniyelerin yıkanmasından dolayı ıslak olduğu için alamadığındna ötürü kendi üstündeki çarşafı ısrarla reddetmeme,sen üşürsün dememe rağmen bana vermesi,yardımcı olması,ihtiyaçlarım için kafetaryaya gitmesi,ya anlat anlat bitmezki :)
Kısacası maddi-manevi yardımlarınız,sıcaklığınız...
HAlen ne yaptıkki diyebiliyormusun hElen:)?

adacım resimlerini nasl görebilirim tatlım....çok merak ediyorum şimdi iyimisin kendini nasıl hissediyosun bende görüştüm bilge beyle yakında gidicem.

bu arada bilge bey in göğüs ameliyatlarının methini de duydum ..aynı hastanede çalışan dr arkadaşlarımla konuştum.. hem göğüs hem burun ameliyatlarını çok başarılı buluyorlar (:

çilek suyu canım acilen bu konudaki bilgine ihtiyacım var!!! ben bilge beye hem burun hem de göğüs yaptırmayı düşünüyorum. randevu aldım ama halen kafam karışık :37: malatyaya gidip muayene oldum ancak göğüs ameliatı konusundaki tereddütlerim hala geçmedi! ya kafayı yiyeceğim nolur biriniz yardım edin! bilge beye göğüs yaptıran bir Allahın kulu yok mu burda??? :84:

Merhaba,
Burnumda iki delik arasındaki kemikte eğrilik olmasından dolayı bir şekil bozukluğu var.Açıkçası ameliyat konusunda hemen hemen hiç araştırma yapmadım.Sadece bu siteden yaptığım araştırma sonucu Bilge Beyle ilgili biçok olumlu görüş görünce Malatya gibi bana uzak bi yerde olmasına rağmen kendisine ameliyat olma düşüncesi ve isteği oluştu bende..Bu konuyu ilk sayfasından itibaren takip ediyorum ve bazı sorularım olucak sizlere..
Ben çalışıyorum ve işyerinden izin almam gerekecek haliyle..Sanırım bandajlar 13. gün çıkıyormuş..
Bu durumda min 13gün izin almalıyım sanırım işyerinden..Öyle değil mi?

Ameliyattan sonra hastanede mi yatılıyo ya da bandaj çıkarılıncaya kadar başka herhangi bir pansuman,v.s. gibi işlem yapılıyo mu? Ankaradan gidicem Malatyaya o yüzden soruyorum ameliyattan hemen sonra Ankaraya dönüp sonra tekrar Malatyaya kontrol için ne zaman gitmek gerekir acaba

ne zamandır giremiyorum foruma .. ben işlerimden dolayı ameliyat olamadım bilge bey e ama kardeşim oldu.. ki hiç aklında yoktu böyle bir ameliyat.. bilge bey le nasıl bir burun istediğimi konuşurken ben de mi olsam acaba dedi, benimle birlikte gün aldı.. oldu .. çıktı .. (: çok ta güzel oldu.. yandan harika .. en zoru önden güzel görünmesidir ya burnun .. mutlaka bi asimetri olur... kardeşimin burnu önden de çok güzel oldu .. hiç bir eğrilik, asimetri, deformasyon yok maşallah .. çok kibar, çok zarif & çok doğal oldu .. onunla konuşurken gözümü burnundan alamıyorum .. hiç bir şekilde belli olmuyor .. o burnunla doğmuş gibi.. zaten görenler sana bir güzellik gelmiş diyorlar .. ben de ilk fırsatta olucam ..

bu arada selma1 özelden bir dolu msj atmışsın .. kusua bakma cevap veremdiğim için .. doruma aylardır girmiyordum ..yine vaktim yok .. tek tek okuyamıyorum mesajları ama ameliyat olduysan eğer umarım iyi geçmiştir & umarım istediğin gibi olmuştur.. öpüyorum

nrm in burnundan bahsettiler ama ben göremedim foto.. asilem in çok güzel olmuş..bu arada bi arkadaşım bilge bey e göğüs ve burun estetiği olmuştu ikisinden de çok memnun kaldı ..

ben de bu fotoları göremiyorum sanırım 25 mesaj dolması lazım özelikle nemin burnundan çok bahserttiler merak ediyorum 25 mömesaj yazim bari:)

bilge bey le görüştüm .. kasım ayına ameliyat tarihi aldım .. yaptığı ameliyatların resimlerine uzun uzun baktım .. hepsi de çok doğal & güzel olmuş .. hele bir tane vardı ki bayıldım .. zaten kendisi de söyledi bu referansla gelen çok oluyor diye .. gerçekten hastanın tüm ifadesi, yüzü gözü o kadar güzelleşmiş ki.. deniz akkaya nın öncesi sonrası gibi olmuş sadece burunla üstelik... ısrar etmeme rağmen ameliyat parası almayacağını söyledi ..dr uma karar vererek yolun yarısını aştım sanıyorum
dip not: ada lütfen resim ekler misin? merak ediyoruz (:

22 mayısa yaklaştıkça heyecanım artıyor gerçekten iyi bi doktora çatmışım galiba:)

cnmm ben ilk alçım deişcegi zman doktorum kalk aynaya bak demişti..başımdan aşagı resmen kaynar sular döküldüüü okdrmı çirkinn olur bi insan okdrmı hortlak gibi olur insan:)agladım dedimm bu ben deilim burun bebnnim deil gözüm benim deil yanakım benim deil..doktorum 20 gün sonra geldiginde böle dmeiyceksin dedi..ciddende öle ollduu her gecen gün daha çok begeniyorum burnumu..:)ada yine iyi aglamamışş ben agladım düşün artık pskolojimi dedim allah belamı verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

nerden arkadaşlık gönderiliyor bilmiyorum 22 mayısta amelyatım var

Back
X