malatya da bilge türkbilen e ameliyat olanlar

Ya Asileeeeeem sana ve Neme teşekkür edenleri kıskanıyorum yaaaa.
Bende bi an önce memnuniyetimden teşekküre boğmak istiyorum sizi:)
PC den uzaklaşınca ameliyata dair kaygılar ve sonuca dair endişeler oluşuyo;ama pc nin başına geçip,kulübe girince ve Bilge Bey'in böyle memnun hastalarını görünce ya içim gidiyo ve bi an önce yerlerinde olmak istiyorum;çünkü o an Bilge Bey'e karşı güvenim tavan yapmış oluyo:)
Allah'ım nolur Asilem ve Nem'i tarafımdan teşekkür etmekten bıktır ve benide onlar gibi başkalarnı Bilge Bey'e yönlendirici kılmayı nasip et.:roflol:

Ayy ada_86,sen bir alemsin valla kız:))beni gülmekten öldürdün.Canım benim ne diyeyim inşallah dileklerin gerçek olur.zaman çok çabuk geçiyor.merak etme sen de herkese bilge beyi tavsiye edecek duruma geleceksin.Zaman az kaldı merak etme herşey yolunda gidecek canım.Sen içini rahat tut ve sabırlı ol tatlım.opuyorumnanaktan

Ayy ada_86,sen bir alemsin valla kız:))beni gülmekten öldürdün.Canım benim ne diyeyim inşallah dileklerin gerçek olur.zaman çok çabuk geçiyor.merak etme sen de herkese bilge beyi tavsiye edecek duruma geleceksin.Zaman az kaldı merak etme herşey yolunda gidecek canım.Sen içini rahat tut ve sabırlı ol tatlım.opuyorumnanaktan

Ayy ne güzel,yüzlerde tebessüm oluşturabiliyorsam.Gerçi sende fazlaya kaçmış,olayı abartmış gülmekten öldürecek duruma getirmişim.Canım dikkat et kendine.Sen bana lazımsın daha:roflol:

forumu okudukca,bilge beye ameliyat olasım geliyor yahu.taa nerelerden gelip bilge beye ameliyat olanlar yada planlayanlar...bayagı revacta...olup da pişman olan kimse yok.artı her hastasının ifadesini olumlu yönde degistirmis.kimi doktor var dogallık adına oyle burunlar yapıyorki oncekinden farkı yok.tamam sekli duzelıyor ama asırı dogal oluyor bır degısıklık farketmıyorsun.ama bılge bey sadece seklini duzeltmiyor aynı zamanda kısının ıfadesını guzellestıren ciddi bir degisim de sunuyor hastasına.bakınca 'yahu sende bir degisiklik var cok guzellesmissin 'dedirtiyor adama ama dogal oldugu ıcın burundan kaynaklanan bır fark oldugunu anlamıyorsun.en azından forumdan gordugum kadaroyla boyle bi yorum cıkardım:)

Kızlar,özellikle Bilge Bey'e ameliyat olan arkadaşlar sorum sizlere:
Ameliyattan kaç gün sonra sadece görünüş itibariyle ameliyata dair izler kayboluyo?
Mesela bazı arkadaşlar 15.gün,20.gün,25.gün burun fotolarının resimlerini koyuyorlarda şişlik dışında ameliyata dair izler görünüş itibariyle yok.Sizlerde kaçıncı günde bu izler geçti gitti?

Ameliyattan kaç gün sonra sadece görünüş itibariyle ameliyata dair izler kayboluyo?
Mesela bazı arkadaşlar 15.gün,20.gün,25.gün burun fotolarının resimlerini koyuyorlarda şişlik dışında ameliyata dair izler görünüş itibariyle yok.Sizlerde kaçıncı günde bu izler geçti gitti?

Canım aslında herkesin bünyesine göre değişiyor.Nem ve ben de çok şişme ve morarma olmadı.ikimizde kolay atlattık.Benim dikiş izim 1,5-2 ay sonra geçti.Şimdi 6 ay geçti.Hiç iz kalmadı diyebilirim.zaten ben de tek dikişizi kalmıştı.Başka bişey yoktu.morarma şişlik falan yoktu.bir haftada morluklar geçti.Şişliklerde zamanla bitti işte.

Ayy ne güzel,yüzlerde tebessüm oluşturabiliyorsam.Gerçi sende fazlaya kaçmış,olayı abartmış gülmekten öldürecek duruma getirmişim.Canım dikkat et kendine.Sen bana lazımsın daha:roflol:

merak etme kız dikkat ediyorum kendime.Sen ameliyat olmadan bişey olmaz bana:))sonradan bu yazdıklarımıza güleceğiz.Çok kolay atlatacaksın bak gör canım.opuyorumnanaktan

cnm asilemcigimin deikleirne katılıyorum..ben meselaa bandajımın çıktıgının ertesi günü sevgilimle buluşmaya gittimmmmm kimse anlamadı estetik oldugumuuu:)senin vucuduna baglııı..şişim yok dencek kdr azdı hiç morarmadım:)ama şöle diyim en kötüsüyle çok morarsannn en geçççççç 20-25 gün sonraya iyleşirsin:)

Canım aslında herkesin bünyesine göre değişiyor.Nem ve ben de çok şişme ve morarma olmadı.ikimizde kolay atlattık.Benim dikiş izim 1,5-2 ay sonra geçti.Şimdi 6 ay geçti.Hiç iz kalmadı diyebilirim.zaten ben de tek dikişizi kalmıştı.Başka bişey yoktu.morarma şişlik falan yoktu.bir haftada morluklar geçti.Şişliklerde zamanla bitti işte.

Ama Canımm ameliyat olalı henüz 1ay olmadan fotolarını koyan arkadaşlarda hiç bi iz görünmüyor.Acaba resimde mi belli olmuyo? Ynai bakıyorum ameliyatları yeni;ama görünüş itibariyle hiç bi iz yok.

cnm asilemcigimin deikleirne katılıyorum..ben meselaa bandajımın çıktıgının ertesi günü sevgilimle buluşmaya gittimmmmm kimse anlamadı estetik oldugumuuu:)senin vucuduna baglııı..şişim yok dencek kdr azdı hiç morarmadım:)ama şöle diyim en kötüsüyle çok morarsannn en geçççççç 20-25 gün sonraya iyleşirsin:)

Peki bandajın kaçıncı gün çıkmıştı Canım.
Ya benim bayramda Allah izin verirse ameliyatımın 21.günü olacak.Yani hani olsada kamufle edebileceğim bi iz olsun ve sonrasındada geçsin istiyorum.

bende olaçagim yardımcı olun korkuyorum:(

Korkulacak bi durum yok korkmamak için çaba gösteren biri olaraktan söylüyorum:)
Sağolsun başta Asilem ve Nem olmak üzere,diğer arkadaşların desteğiyle korkmuyor,güzel sonuca odaklanıyorum.Ayrıca kendi kendimede şöyle düşünüyorum.Nice beyinden,kalpten hayati risk taşıyan ameliyat olan insanlar var,çok şükür Rabbime ki böyle bi ameliyat değil bizimkisi,biraz keyfiye giriyo o kadar.Ameliyat esnasına odaklanmamak,nasıl olacağı üzerine düşünmemek gerek,onu doktorun düşünsün,o onun alanı çünkü.Ben bunu düşündüğümde biraz ürküyorum;ama kendimide beni orası ilgilendirmiyo diyip telkin ediyorum.Biz uyuyup uyanacağız,ki herşey bitmiş olacak.Sonuca odaklan bence,en güzel kısım bu bence.

merak etme kız dikkat ediyorum kendime.Sen ameliyat olmadan bişey olmaz bana:))sonradan bu yazdıklarımıza güleceğiz.Çok kolay atlatacaksın bak gör canım.opuyorumnanaktan

Ayy Canım Allahım Korusun Seni,ameliyatımın sonrasındada bişey olmasın:)
Daha beraber çok güleceğiz inşllh.Canım sayenizde korkumu minumuma indiriyorum;ama pc den uzaklaşıncada endişem tırmanışa geçiyo gibi,o zamanda benim kontrol mekanizmam harekete geçiyo,sakinleştiriyorum kendimi çeşitli yollarla ve sizin söylediklerinizi hafızamda tazeleyerek:)

Peki bandajın kaçıncı gün çıkmıştı Canım.
Ya benim bayramda Allah izin verirse ameliyatımın 21.günü olacak.Yani hani olsada kamufle edebileceğim bi iz olsun ve sonrasındada geçsin istiyorum.

cnm benim 13.gğn çıktıııı:)merak etme 21 .günnn bomba gibi bi afet olursunnnnn:)benim annemin evinde kaldııııı resimleirmmmmmmmmmm 13.günlük hali vardıı sana gösterirdimmmmm:)dur bakim kardeşim msndeyse istiyim:)

cnm benim 13.gğn çıktıııı:)merak etme 21 .günnn bomba gibi bi afet olursunnnnn:)benim annemin evinde kaldııııı resimleirmmmmmmmmmm 13.günlük hali vardıı sana gösterirdimmmmm:)dur bakim kardeşim msndeyse istiyim:)

Ayy iste Nem'im iste,Adanada nem çok ve hiç sevmiyorum şuan;ama Seni sevdim:)
Bakalım 13günlük fotolarına Canım.Ayy bi an önce Malatya'ya gelseydim hayırlısıyla.:tomato:

ada_86 canım,zaten dikiş izi burnun alt tarafında olduğu için 10 günlükken bile senden başka herkes zor görür.Ancak aşağıdan eğilmeleri lazım görmeleri için.Kız ben 19. günde antep'e döndüm.20.günde göreve başladım.bilenler anladı bilmeyenler hiçbişey farketmedi.senin bayrama kadar rahatlıkla geçer.hiç merk etme.sadece burun da haif şişler kalır.öpüyorum..

ada_86 canım,zaten dikiş izi burnun alt tarafında olduğu için 10 günlükken bile senden başka herkes zor görür.Ancak aşağıdan eğilmeleri lazım görmeleri için.Kız ben 19. günde antep'e döndüm.20.günde göreve başladım.bilenler anladı bilmeyenler hiçbişey farketmedi.senin bayrama kadar rahatlıkla geçer.hiç merk etme.sadece burun da haif şişler kalır.öpüyorum..

Tamam anladım Canım,bende kimsenin eğilerek bakmasını sağlamam,ne var ne var ne bakıyosunuz derim:roflol: Zaten hani sormadıkları müddetçe ben söylemicem kimselere.Canım güzel olsun,ameliyat izi olmasında varsın hafif şişlik olsun,onu pek takmıyorum.Bende öptüm seni Canım hemde kocamaaaan:1hug:

Back
X