slm arkadaşlar malatya doğu fertilde tüp bebek yaptıran varmı..... ben kısmet olursa orayı düşünüyorum....beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar tedavi olan varsa şimdiden teşekkür ederim...
amin inşallah siz başladınızmı tedaviye... ben başta ön yargılı davrandım açıkçası malatyalı değilim görev nedeniyle burdayız taki gidip görüşene kadar çalışanlar doktorlar okadar ilgiliki moral çok önemli ve güvende aynı şekilde fazlasıyla gördüm bunları inşallah tedavin güzel gider bebişler tutunur sağlıklı sıhatli kucağına alırsın canım:90:
amin inşallah siz başladınızmı tedaviye... ben başta ön yargılı davrandım açıkçası malatyalı değilim görev nedeniyle burdayız taki gidip görüşene kadar çalışanlar doktorlar okadar ilgiliki moral çok önemli ve güvende aynı şekilde fazlasıyla gördüm bunları inşallah tedavin güzel gider bebişler tutunur sağlıklı sıhatli kucağına alırsın canım:90:
Hangi doktora gittiğinizi öğrenebilir miyim?
ben de tüp bebek yaptıracağım ama ne malatya'yı, ne de doktorları biliyorum, fikir edinmeye çalışıyorum. Kemal Kahraman ve Denizhan Deniz isimlerini duydum ama kararsızım...