Canim bende bakindim ama resim göremedim Bilge turk bilenin burdan resmini paylasirmisin bende gormuş olurum :)
Canim sonunda gördüm catlicaktim meraktan çok sagol kişiliği tavrı konusundada olan arklardn bilgi alırsam daha sevincem merakım gitmiş olucak tarzını begeniyorum bu doktorun doğal ve kalkik burun yapıyorelbette pinkcim:)
http://www.malatyaertv.com/index.php?sayfa=habergoster&habersid=8983192
işte meshur Bilge Bey ve makalesi:)
Yaaaa tamam doktora birakicazda ama haksizmiyim belki ucunu kalkik olmasn diyen olcam belki benim gibi ucu az kalkik olsun dicek konusmadanda. Olmazkiiiiipinkcim ben söliyim zamanında Nemcime sora sora ogrenmistim, Bilge Bey işinin ehli oldugu kadar hafif sinirli (tahminimce tum zeki insanlarda oldugu gibi hafifce delirmis gibi gorunen:))) normalde tasarım yapmayan, siz bana bırakın diyen ama hastasına moral vermesini cok iyi bilen dunya tatlısı bir hocamızmıs:)
kıs o kadarını nem gelince sana anlatır tek bildigim doktorun 5 dk kadar gorusup siz bana bırakın dedigiydi:))) bu arada sen ameliyatını kime olmustun canım revizyon mu dusunuyorsun:O
kıslar tuonelacım çok güzle bi link atmış orada bakabilirsiniz doktorun resmide varrr :):):)vallahi pink cnm tuonela ile laflıya laflıya herşeyi bilio artık aynen dediklerine katılıyorrum tamamen..açık amlyt yapıyor korkma kesik izi hiç kalmıyor benim şuanda hiç minnacık bile iz yok:)doktor biraz sinirli o senin istetiklerini dinler sonra kendi doktor olarak olması gerekenler söyler okdr..zaten 1 kez görüşcen 2.görüşmede amlyt olcan..tasarım yapmıyor zaten bu forumdada tasarımla benzer yada aynı olan burun olmadı henüz:)
bu arada kıslar bu linkte doktorun yılda kaçtane estetik yaptıgına dikatinizi çekerim:):):)
http://www.malatyaertv.com/index.php...bersid=8983192 tuonelacım link için teşekür ederim tatlım hiç okumamıştım bu yazıyı başka çok yazısını okudumda buna rastlamamıştım iyi oldu:)
kıslar tuonelacım çok güzle bi link atmış orada bakabilirsiniz doktorun resmide varrr :):):)vallahi pink cnm tuonela ile laflıya laflıya herşeyi bilio artık aynen dediklerine katılıyorrum tamamen..açık amlyt yapıyor korkma kesik izi hiç kalmıyor benim şuanda hiç minnacık bile iz yok:)doktor biraz sinirli o senin istetiklerini dinler sonra kendi doktor olarak olması gerekenler söyler okdr..zaten 1 kez görüşcen 2.görüşmede amlyt olcan..tasarım yapmıyor zaten bu forumdada tasarımla benzer yada aynı olan burun olmadı henüz:)
bu arada kıslar bu linkte doktorun yılda kaçtane estetik yaptıgına dikatinizi çekerim:):):)
http://www.malatyaertv.com/index.php...bersid=8983192 tuonelacım link için teşekür ederim tatlım hiç okumamıştım bu yazıyı başka çok yazısını okudumda buna rastlamamıştım iyi oldu:)
Anladım canım tarzını beğendim doktorun zaten allahaşkına sen o 5dklık konuşmada doktoruna ne istedini belirtmişmiydn yoksa doktoramı bıraktın tamamen kalkık olsun kavis olsun olmasn vs ne bilim :)
Çok iyiymişşş yaaabende nefes sorunu devam ediyoooo hala nefes alamıyorum
cnmmm estetik olmadan önce kalbimde çarpıntı olurduuu artık olmuyor nefes normal alıyorumm vallaaa tabi arada tıkanıyor burnum kulak çöpüyle temizliyorum kaydirigubbakcemile3evin heryeri kulak çöpü ile dolu markete her gittigimde alıyorum valla kaydirigubbakcemile3
Sorma kulak çubuuu bendede doluuu onla içine merhem yapıp duruyorumm son sorum burnunun içine herhangi bişey koyuyomu tampon silikon vs birde atelmi alçımı kullanıyor :)
saol cnmm yaa vallaa gerçektennn revizyona gerek olursa ilerde ya yakup avşar yada bilge beyi düşünüyorum emin ellerde olmk istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?