- Konu Sahibi jensonbutton44
Merhaba ablalarım..Benım lise hayatında çeşitli spor aktiviteleri sonucunda sağ burun kemiğim yamuldu.Neredeyse sol burun kemiği ile birleşir vaziyete gelmiş durumda.Sağ ve Sol burun deliklerindeki nefes alış miktarımdada buyuk bir fark oluşdu.Pek fazla olmasada geceleri tıkanıklık gunduzleri akıntı gibi sorunlar baş gösterdi.Maddi imkanımız pek yok ve ben bu sene öss ye hazırlanıyorum.Allahın izniyle seneye üniversiteli olacağım.Aynaya her baktıgımda burnum bir kaç senedir aşırı derecede öz guven kaybına neden oluyor.Size birkaç konuda danışacağım.Üniversiteli her ögrencinin ssk lı oldugunu ogrendım ve bir umut dogdu icime.Ayrıca deviasyon ameliyatı nedir diye baktığım orta kemik eğriliğinin düzeltilmesi gibi açıklamar okudum.Araştırma hastahanesine gidip nefes alma sorunumuda göz onune alarak ( açıkçası estetik yonden rahatsız etmese ameliyat olmazdım.) Kemiğin duzeltmesi deviasyon kapsamına girip ameliyatın ssknın karşılama durumu varmıdır acaba? Karşılamaz ise Malatya Araştırma Hastahanesinde ücreti ne olur ?