• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatyada estetik ameliyatı olan varmı??(turgut özal tıp merkezinde)

ARES_ARES

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
750
128
323
İstanbul
Ben malatyada kombine ameliyat olmak istiyorum 2 sene öne gastric by pass ameliyatı ldum malatyada zayıflamak için şimdide sıra estetiğe geldi (130 kg 'dan 63 kg ya indim ) o nedenle her yerim sarktı :( 90 yaşında gibiyim :( ve bu estetik olayını ssk karşılıyomu ?? Olan arkadaslardan cvb bekliyorum lütfen :
 
bildiğim kadarıyla karşılamıyor.sonuçta keyfi birşey deil mi? malatyada kime yaptırmayı düşünüyorsun? kim var ki burda estetik yaptıracak.burda derken malatyada
 
iki doktor var bildiğim kadarıyla ama bilgim yok iksi hakında da keyf i oldugunu düşünmüyorum cünkü verdigim kilo 3 yada 5 degil 67 kg verdim ve vücudumdaki deformasyon katlanılmayacak seviyde :( nasıl keyfi olabilrki üstelik gögüs kısmım hala cok byük bence sırtımda agrılara sebeb olio ve karnımda ve bacak aramdaki sarkmalar nedeniyle pişik sorunu yaşıorum yazın kabus ve işkence gibi oluyo ve bu pişiklere bi çare yok ve pişik olan yerler iyleşşse bile simsiyah oluyo ve yasım daha 21 :( bunca sebeb varken nasıl bir keyfiyet içinde olabilirm sizce :(
 
sen keyfi yaptırıyorsun demedim durum keyfi dedim genel anlamda.bilemiyorum böle durumlarda deişen bişey olur mu?onu gidip bizzat sorman görüşmen gerekiyor.ben malatyada bu tarz ameliyat yapan iii bi doktor duymadım.eğer paran var ise iii birine yaptırman daha hayırlı bence.yaşında daha genç.
 
sen keyfi yaptırıyorsun demedim durum keyfi dedim genel anlamda.bilemiyorum böle durumlarda deişen bişey olur mu?onu gidip bizzat sorman görüşmen gerekiyor.ben malatyada bu tarz ameliyat yapan iii bi doktor duymadım.eğer paran var ise iii birine yaptırman daha hayırlı bence.yaşında daha genç.
malesef para olayım yok işte olsa keşke istanbuldayım suan bi çok doktorla konustum ama cogu 30 milyar ve 20 milyar gbi maliyetler cıkardı :( ssk karsılamıomus öle sölediler devlete bile gittim kadın tek gögüs amleiyatı için 2. milyar istedi ve iyide bi doktor değil hiç ilgilenmedi yaşım genç ve oyusden istiorum yaş geçtikçe deriler dahada sarkacaka ve simdiki gibi daha kolay iyileşme sürecim olmıcaktır şimdi olursa daha iyi olucakmış gibi hissediyorum açıkçası sporda yaptım 2 sendir tekvandoyla urastım aırobik yaptım falan ama yok yani hiç bi etki göremdim kayda değer :( off bilmiorum kafayı yicem :( eskiden şişmanım die ağlardım simdi ise vücudmu gördükçe iğreniorum kendimden :(
 
anladım.inş en kısa zamanda bi çıkış kapısı bulursun.sen spora dewam et bence az çok faydası olur eminimkiii.bu aradada diğer yolu iiice bi araştırırsın:)
 
anladım.inş en kısa zamanda bi çıkış kapısı bulursun.sen spora dewam et bence az çok faydası olur eminimkiii.bu aradada diğer yolu iiice bi araştırırsın:)
inşallah ama sporu eşm bıraktırdı cocugumuz olmayack bu gdişle dio :( off yürüşe cıkıom hergün faydası olur elbet cünkü saol iyi güzel dileklerin için rahatladım biraz en azından :( off burası güzel bir forum :)
 
ben burun estetiği oldum.ücretsiz oldu.ama geçen yıl.benden sonra 750 tl olmuş.sanırım artık paralı
off 750 tl cok fasla bi miktar degil eger karın germe mem dikleştirme gibi diğer operasyonlarıda o fiyata yapıolarsa cünkü bana istbulda devlet hastanesinde yapılacak olan ve sadece dikleştirme dedi bu ameliyat için 2.200 ve artı sütyen parası falan dedi doktorlar..
 
Canim hafta ici saat 10 gibi. Turgut ozal tip merkezinin plastik cerrahi bolumunde bilge turk bilene baglan. Kafandaki herseyi en kucuk detayina kadar sor. Ben butun kombine ameliyatlarinin 2.000 tl yi gececigini sanmiyorum sayet ssk var ise. Ben bir subatta liposuction icin orda olucam. Daha once bilge beye burun ve gozkapagi ameliyati oldum. Mukemmel bir doktor. Tanidigim herkeste cok memnun.
 
Canim hafta ici saat 10 gibi. Turgut ozal tip merkezinin plastik cerrahi bolumunde bilge turk bilene baglan. Kafandaki herseyi en kucuk detayina kadar sor. Ben butun kombine ameliyatlarinin 2.000 tl yi gececigini sanmiyorum sayet ssk var ise. Ben bir subatta liposuction icin orda olucam. Daha once bilge beye burun ve gozkapagi ameliyati oldum. Mukemmel bir doktor. Tanidigim herkeste cok memnun.
teşekkürler alev ben istanbuldayım şimdilik zor malatyay gidebilmem ama 2.000 liraysa eger süper eşimi ikna edicem mutlaka malatyada olmak istiorum cünkü ohastanedeki doktorları seviorum ve cok iyi insanlar doktorlukları yanı sıra ve ben bi doktor sert tavrıyla konustugu zaman o kişiye güvenemiorum cünkü aksi sinirli birnin ogün sinirli oldugu için sırf hayatını mahfetme gibi bi eğilimi olabilecegini bile düşünürüm acıkcası :))) verdigin bilgi için cok cok saol peki bilge beyin telefon nosunu bana bulursan iletebilirmisn en azından telefonda ulasıp bi tarih belirmeyebilrsem gitme olayım kesinleşir en azından yani şimdiden ucak bileti almam lasım :))) cok sevindim ya birnin bişeyler bilio olmasına :)) dedigm gibi o doktora ulasabilmem için tel nosunu alabilirsen cok mutlu olurum....... tekrar teşekkürler...
 
Canim numarasini bende kaybettim ama sabah 10 a kadar poliklinikte bulabilirsin. Bende oyle ulasiyorum. Ayrica orda konukevinde gunluk kahvalti dahil 10 tl ye hastaneye yuzmetre yakinindaki konukevinde kalabilirsin. Esinde kalabilir. Dort yildiz standardinda bir yer. Bilge bey butun hastalarina karsi cok ilgili ve guler yuzlu.
 
Canım Turgut Özal araştırma hastanesine gittsene
 
Son düzenleme:
canim numarasini bende kaybettim ama sabah 10 a kadar poliklinikte bulabilirsin. Bende oyle ulasiyorum. Ayrica orda konukevinde gunluk kahvalti dahil 10 tl ye hastaneye yuzmetre yakinindaki konukevinde kalabilirsin. Esinde kalabilir. Dort yildiz standardinda bir yer. Bilge bey butun hastalarina karsi cok ilgili ve guler yuzlu.

alew tekrar teşekkür ederim tel nosuna galiba hastaneden ulaşabilirm ben şuan malatyaya gitsem olmaz diye düşünüorum önce bilge beyle görüşmem lasım tlefonda ve bazı bilgileri tam anlamıyla sorup öğrendikten sonra gidicem inşallah...bide konuk evi bn diğer amliyatı oldugm zaman temelleri atılmıstı yeni :) bitmiş olmasına ck sevindm ama inşallah yer vardır konuk evinde cok dolu oluyo hastane ki cogu kişide 10 tl lik fiyatı duyunca orda kalıodur hastaneyede cok yakın ... Bakalaım gidicem malatyayay inşallah dua edin keçi gibi inad olan kocamı ikna ediyim :)))
 
Back
X