Malatya'da kadın doğum doktoru Önerilerinizz

prenses1805

papatya
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
967
1.396
138
Malatya
Merhabalar,

arkadaşlar doktor konusunda kararsızım lütfen yardımcı olun. henüz hamileliğim 6. haftası içindeyim. malatya da yaşıyorum doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. kesinlikle gitme dediğiniz doktorlar varsa onları da duymak isterim. :49:

yardımcı olun. çok tedirginim:18:

doktor önerilerinizi bekliyorum :40:

genelde duyduğum isimleri yazayım isimlere yorum yapın yada başka isimler varsa bildiğiniz yardımcı olun.
malatyadaki hamileler malatyadaki hamilelere yardımcı olun

denizhan deniz
nuriye duras
özlem gül soyutemiz
ebru inci coşkun
sevgi bulam demirhan
meltem ışık
hülya aladağ şengün
zehra kuzu
übeyt akçin
zercan kalı
emrullah tanrıkut
ali pekince

Merhabalar,

arkadaşlar doktor konusunda kararsızım lütfen yardımcı olun. henüz hamileliğim 6. haftası içindeyim. malatya da yaşıyorum doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. kesinlikle gitme dediğiniz doktorlar varsa onları da duymak isterim. :49:

doktor önerilerinizi bekliyorum :40:

Canim bende malatyadayim 13 haftalik hamileyim ve zehra kuzuya gidiyorum park hospital de cok memnunum insani cok rahatlatiyo ve sen sormadan herseyi anlatiyo bide ubeyit akcin iyiymis ona hic gitmedim ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de uzun süre malatyada yaşadım ama şu an orda değilim.yakın zamanda malatya dışında olan bir arkadaşım ailesinin yanına geldiğinde durumunu teyit amaçlı (ikiz gebelikti) denizhan denize gitti ve memnun kaldığını söyledi

Bende 7 aylık hamile yim Denizhan na gidiyorum. Fakat doğum sonrası rapor vermem dedi bana dün çalışıyorsanız doğum sonrası benim gibi rapora ihtiyacın varsa kesinlikle önermem asla vermem diyor.bende dünden beri doktor araştırıyorum hem iyi hem de rapor verecek biri.arkadaslar lütfen yardımcı olunnnn

Merhabalar,

arkadaşlar doktor konusunda kararsızım lütfen yardımcı olun. henüz hamileliğim 6. haftası içindeyim. malatya da yaşıyorum doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. kesinlikle gitme dediğiniz doktorlar varsa onları da duymak isterim. :KK49:

doktor önerilerinizi bekliyorum :nazar:
Şimdi hangi doktora gidiyorsun merak ettim. Benim doktorum Zehra Kuzuydu fakat doktorumu degistirmeye karar verdim... sadece doktor da yetmiyor iyi bir hastane de olmalı. Kaliteli personele özellikle de doğumda kurtaj sezeryan vs gibi operasyonlarda cok ihtiyaç duyuluyor. Park hastanesinden memnun kalmadim ben damar yolu acacam diye delik deşik ettiler elimi kolumu. Annen azarlayinca da bilmesek burada ne işimiz var diye de cvp veriyorlar bir de.. bilseler bulurlardi üçuncu hemsire ancak buldu.. doktor da beni kandirdi zaten ayy hangisini anlatayim.

Şimdi hangi doktora gidiyorsun merak ettim. Benim doktorum Zehra Kuzuydu fakat doktorumu degistirmeye karar verdim... sadece doktor da yetmiyor iyi bir hastane de olmalı. Kaliteli personele özellikle de doğumda kurtaj sezeryan vs gibi operasyonlarda cok ihtiyaç duyuluyor. Park hastanesinden memnun kalmadim ben damar yolu acacam diye delik deşik ettiler elimi kolumu. Annen azarlayinca da bilmesek burada ne işimiz var diye de cvp veriyorlar bir de.. bilseler bulurlardi üçuncu hemsire ancak buldu.. doktor da beni kandirdi zaten ayy hangisini anlatayim.
Gözde Hastanesi ne gidiyorum sıtma pınarı şubesine Nuriye Duras için gitmiştim ama izinde olduğundan Zercan Kalı'ya randevu aldım doktorun ilgisinden memnun kalınca devam ettim hala Zercan Kalı doktorum memnunum güler yüzlü bir doktor her kontrolde durumumu soruyor en son görüşmemizden bu yana nasıl olduğumu soruyor ondan sonra muayeneye başlıyor. Ben sormadam gerekli bilgileri söylüyor. Kafama takılan birsey olursa ya da rahatsızlığım olursa telefonla arıyorum detaylı bilgi veriyor.
Ah ah kan alma,damar yolu falan benimde derdim ya park hastanesine bende gitmiştim bir serum takamadilar bilek kemiğime kadar 7 yerinden falan girdiler olmadı sonuc olarak serum takilamadi ,kan da alamadılar. Ustelik sorun da bendeymis Gözde de hep tek seferde alıyorlar kanımı hiç sorun yaşamıyorum daha iki gün önce kan tahlili yaptırdım kolayca aldılar kanımı. Gözde Hastanesi hakkinda bu konuda hep olumlu yorumlar duyuyordum zaten tavsiye ederim.

Ubeyid Akçin , Selma orman,Nuri'ye duras bu Üçünde giden tanıdıklarım oldu doğumlarını da Yaptılar çok memnunlar

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Bana kışla cd. yakin selma hoca sanirim gözde kışlada ya ona ya da nuriye hanima gitmeye karar verdim. Bakalım umarim memnun kalırım. Buraya yazarım gelişmeleri bizim gibi araştıranlara yardımcı olmuş oluruz hem.

Gözde Hastanesi ne gidiyorum sıtma pınarı şubesine Nuriye Duras için gitmiştim ama izinde olduğundan Zercan Kalı'ya randevu aldım doktorun ilgisinden memnun kalınca devam ettim hala Zercan Kalı doktorum memnunum güler yüzlü bir doktor her kontrolde durumumu soruyor en son görüşmemizden bu yana nasıl olduğumu soruyor ondan sonra muayeneye başlıyor. Ben sormadam gerekli bilgileri söylüyor. Kafama takılan birsey olursa ya da rahatsızlığım olursa telefonla arıyorum detaylı bilgi veriyor.
Ah ah kan alma,damar yolu falan benimde derdim ya park hastanesine bende gitmiştim bir serum takamadilar bilek kemiğime kadar 7 yerinden falan girdiler olmadı sonuc olarak serum takilamadi ,kan da alamadılar. Ustelik sorun da bendeymis Gözde de hep tek seferde alıyorlar kanımı hiç sorun yaşamıyorum daha iki gün önce kan tahlili yaptırdım kolayca aldılar kanımı. Gözde Hastanesi hakkinda bu konuda hep olumlu yorumlar duyuyordum zaten tavsiye ederim.
Cvp için tşk ederim canim sen hangi Gözde ye gidiyorsun? Sıtma pınardaki mi?

ben hamile değilim fakat uzun zamandır malatyada iyi bi kadın doğumcu arıyordum nuriye durasta karar kıldım bugun randevum var bi bakayım ilgisi alakası nasıl yazarım sizlere hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş :KK49::KK49::KK9:

dün gittim nuriye duras a ilgilendi güzel geçti tatlı bi bayan sıcak kanlı devam edecegım gıtmeye tavsıye ederim

merhaba ben de malatya'da güvenebileceğim bir doktor arıyorum. hamileyim, Nuriye Duras'a gitmeyi düşünüyorum siz memnun musunuz?
eğer sadece kadın hastalıkları için gidecekseniz nuriye duras iyi fakat.çocuğunuz olmadığı için gidecekseniz yetersiz

zehra kuzu ya gitmeyin benim 8 aylık bebeğimde suyum aniden fazlalaştı araştırma ya gönderedi beni sonra aradım kendisini telefonlara bile cevap vermediler sürekli hastası var konuşamaz sizinle dediler ancak para yiyorlar haram olsun onlara yedirdiğim paralar yarı yolda bıraktılar beni

zehra kuzu ya gitmeyin benim 8 aylık bebeğimde suyum aniden fazlalaştı araştırma ya gönderedi beni sonra aradım kendisini telefonlara bile cevap vermediler sürekli hastası var konuşamaz sizinle dediler ancak para yiyorlar haram olsun onlara yedirdiğim paralar yarı yolda bıraktılar beni

Evet ben de zehra kuzu maduruyum. Beni de Kandırdiydi kurtajda uyutacam bir seyden haberin olmayacak demisti. Fakat öyle yapmadı genel anestezi vermeden guya acilmimi bajacam diyerek operasyona başladı ben de çığlık çığlıga ağladım uyutun dedigini biliyorum. Eğer ses etmesem bayiltmadan akacakti. Bunu en baştan konusmustum ilk kurtajimda sikinti yaşadım hic bur şey görmek istemiyorum demiştim. Tamam uyaninca hersey bitmis olacak hic bir sey hissetmeyeçeksin demişti. Anlattığım gibi bir tramva daha yaşattı bana. Tatli diline güzel yüzüne kanmayin

Bu arada şuan hangi doktora gidiyorsun?

Özlem gül soyutemize gidiyorum önce Rabbimin izniyle e sonra onun tedavisiyle gebe kaldım iyi bir Dr ama benim ikiz gebelik araştırma hastanesine git diyo herkes erken doğum olabilir diye kararsizim napiym

Back
X