Malatyada tavsıye edebilecegınız diş doktoru var mı ?

delikanli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
161
1
116
Malatya
arkadaslar benım arkdasım kendını bıldı bıle dıslerınde sorun var doktora gıtmek ıstemıyor onu zorla goturecem tavsıye ettıgınız bır dıscı var mı

kızlar ben ankarada yasıyorum ama malatyalıyım,her sene gelirim.gecen sene teyzemin diş agrısı vardı,malatya diş hastanesini söylemişlerdi bi arastırın orayı derim

slm canım özel mi devlet mi soruyosun özele eşim gitmişti bu urfa sofrası var ya hani onun tam karsısındaydı çok memnun kaldı eşim bi sorarım eger özel soruyosan çok gecmiş olsun arkadasına diş agrısı çok kötü gercekten

Canım özel diyorsanız ben esdent diye bi yer var milli egemenlik caddesinde ben önce diş hastanesine gittim dişime dolgu yaptırdım bi sene sonra dişim acayip ağrımaya başladı sonra esdente gittim şuan hiç sorun yok isterseniz oraya bi gidin derimm bu arada geçmiş olsun canımmm...

Toki diş hastanesinde eşim ve ben tavsiye üzerine dr uğur Ortakan'a gittik çok memnun kaldık..eşim gömülü dişini çektirdi hiç canı yanmadı çekimden sonra dikiş falan attı bir hafta sonra dikişleri alındı hiç sorun yaşamadı.bende ön dolgularımı yaptırdım birde arkada eskiden yapılmış kaplamalarımı değiştirdim.çocukluğumdan beri çirkin dolgularımdan dolayı gülemiyor kahkaha atamıyordum.Uğur bey çok estetik çalışıyor kesinlikle tavsiye ederim.ama hastane çok kalabalık zor sıra geliyor çok bekliyorsunuz yoğunluktan fazlada konuşamıyorsunuz doktorla sırada bekleyen hastalar hem bize hemde sanırsam doktora psikolojik baskı oluşturyor..eli çok hızlı çok memnun kaldık tavsiye ederim herkese..

canım geçen benimde dişim çok ağrıyınca öneri üzerine mefdental e gittik orada enes bey dişimle ilgilendi çok memnun kaldık . kesinlikle tavsiye ederim

Yillar sonra bu baslik altinda yorum okumak isteyenler olursa bir uyati olsun.
Erkan sekerci adindaki dis hekimine asla dislerinizi emanet etmeyin derim. Bir bucuk sene evvel aciliyetten ona islem yaptırmak zorunda kaldim.
Bir bucuk senedir dis agrisi çekiyorum....
Meger icinde ege kirilmis ama bana soylemedigi icin bosu bosuna aylardir muayenelerde birsey cikmiyor diye dis agrisi çekiyorum..
Insan gb bilgi verseydi agri oluştuğunda gittigim hekimler eğeden oldugunu bilip hemen mudahale ederdi. Fakat sorumsuz bir hekim yuzunden 14 aydir dis agrisi cekiyorum ve uzun zaman geçtiği icin disim cekilecek sanirim..... hangi disciye gotsem cekilcek diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…