- 4 Temmuz 2016
- 25
- 16
- 88
- 37
- Konu Sahibi gelincik44
7.gün dayanamayıp kan verdim 15.60 çıktı ama daha erken 12.günü bekleyin dediler ilaçların etkisinden de çıkabiliyormuş sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya maşallah ne ilacı vermişlerdi çatlatma iğnesi mi7.gün dayanamayıp kan verdim 15.60 çıktı ama daha erken 12.günü bekleyin dediler ilaçların etkisinden de çıkabiliyormuş sanırım
Merhaba ben de Uğraş Bey'e gideceğim ama muayene ücreti ne kadar acaba?Bnde cumartesi uğraş uçara kontrole gitcem adet ortası diğer adete kadar belki tavsiyeleri falan vardır dedim sen napıyosun memnun kaldın mı
Hiç hatırlamıyorum desem 200 yada 250 tl idi bi kere ilk muayenede ödediğim için sadeceMerhaba ben de Uğraş Bey'e gideceğim ama muayene ücreti ne kadar acaba?
Şuan gebelik görünüyor kese var ama hala kalp atışını duyamadıkYa maşallah ne ilacı vermişlerdi çatlatma iğnesi mi
Onuda en kısa zamanda duyarsnz inşŞuan gebelik görünüyor kese var ama hala kalp atışını duyamadık![]()
250 tlMerhaba ben de Uğraş Bey'e gideceğim ama muayene ücreti ne kadar acaba?
BenMerhabalar yakın zamanda Malatya’da tüp bebek tedavisi alıp pozitif sonuç alan arkadaşlarım var mı![]()
Ahh inşAllah erkendir o yüzden çıkmamıştır öyle umut edelimmBen2016 da 5. Gün embriyo transferiyle bi oğlum oldu sonrasında dondurulmuş yaptım tutmadı oğlumdan kalandı dondurulmuş .Bu ay da tekrar başladım 6 temmuzda tek embriyo 5. Gün transfer yapıldı yarın kan testim var ama 7. Gün dayanamadım kanda baktırdım 0.59 çıktı yarın test günüm ama yapmaya korkuyorum bide adet olmam lazımdı bugün oda olmadı karışık duygular içindeyim
![]()
Malatya Doğu Fertil Dr larım farketmiyor uğraş hoca be Denizhan hocam ikisi de ilgilendi sağolsunlarAhh inşAllah erkendir o yüzden çıkmamıştır öyle umut edelimmHangi doktora gidiyorsun canım sen
Malatya Doğu Fertil Dr larım farketmiyor uğraş hoca be Denizhan hocam ikisi de ilgilendi sağolsunlardoğufertili öneririm yeni yerleri de güzel Dr ları iyi
![]()
Geçmiş zaman ama bende yorum yapmak istedim gerçekten çok eksikleri var bende yaptırdım olmadı size katılıyorum olmadığından değil nasip kısmet ama herşeyi tam anlamıyla yaptıklarına inanmıyorumBen Malatya’da Doğu Fertil’ de yaptım kesinlikle memnun kalmadım madden kısıtlı bir imkanınız varsa sakın gitmeyin para zaman umut kaybınız olur