Malesef 14. haftada bebeğimin suyu bitti ve kalbi durdu ve onu kaybettik

calisan_anne

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
55
24
18
Anlatması konuşması o kadar zor ki daha minicikti. 1 hafta önce 2li testte her şeyin çok yolunda olduğunu bebeğimizin sağlıklı olduğunu öğrendiğimizde o kadar çok sevinmiştik ki 2. oğlumuz yoldaydı... aradan bir hafta geçmişti yine bir cuma günü oğlum bize veda etti.

canımmm bende 12. haftamda kaybettım bebegımı gecen agustosta o kadar acı ki seni çok iyiiiii anlıyorumm ve senesi gelcek gebe kalamadımm her gecen gun üzülüyorum.. hayırlısı inş bıtane cocugun varmış yıne inş bidaha olur umudunu kaybetme lutfen guclu ol. bende bu ay tedavıye baslamaya karar verdım eşımle bugun aksam ılk randevümüz inş hayrlısı olur(

çok geçmiş olsun...((

nasıl fark ettin peki...rabbim sağlıklı evlatlar tekrar nasip eder merak etme ins...

allahım düşmanıma bu acıyı yaşatmasın. ellerime geldi bakamadım hemşire elimden aldı ve sakladı.

Allah her şeyin hayırlısını versin. demek hakkımızda hayırlı değilmiş. Ben şuanda tekrar istermiyim onu bile bilemiyorum.

allahım oğluma uzun ömürler versin.

çok geçmiş olsun...((

nasıl fark ettin peki...rabbim sağlıklı evlatlar tekrar nasip eder merak etme ins...

Kanamam oluyordu ilaç kullanıyordum. ama o gün büyük bir pıhtı geldi ve sancım arttı. Hastaneye gittik ve bebeğim 1 gün önce bize veda etmiş ama biz fark etmemişiz.

bak ne güzel demişssin...belki engelli, belki hayırsız bir evlat olacakmış...rabbim sana en yakın olandın, seni en çok sevendir...ona güven...tekrar geçmiş olsun

bak ne güzel demişssin...belki engelli, belki hayırsız bir evlat olacakmış...rabbim sana en yakın olandın, seni en çok sevendir...ona güven...tekrar geçmiş olsun

Şuanda acımı hafifleten tek bir şey varsa oda allahın takdirene inanmam . O isteseydi oğlum hala benimle olurdu.

Kimse ama kimse bu acıyı yaşamasın. Çok büyük bir acı birgün önce ultrasonda gördüm. Doktor kanaman var ama bebek sağlıklı dedi. 1 gün sonra ise artık bebeğim yoktu

Büyük oğlum için gözyaşlarımı içime akıtıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…