• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malesef Altıma ...

Utanılacak bisey yok bence mutlaka gorunmelisin tamam esin sikayetlenmiyo diyosun ama rahatsız edici bi durum kendin için yapmalisin öncelikle ve iliskiden sonrada oldugunu soylemissin hasta bezi kullanmani tavsiye ederim düzelene kadar

Sülük tedavisini duydum biri yazmıştı. 13 yaşında çocuğu hala altını uslar an bir anne vardı. Belli bölgelere sülük koyulmuş ve anında kesilmiş idrarı.
Sülüğü araştırın derim mutlaka.
Allah yardımcınız olsun. Terapi alın mutlaka.
Arastiracagim ama korkarim ben sulukten ayyy doktor a da gitmeliyim sanırız

yaşadığınız şey için çok üzüldüm,umarım bunu yapan verem olup ciğerini ağzından kusarak ölür.

ben de ortaokula gelene kadar altıma kaçırdım,hatta bizim ailede birçok insan da varmış bu durum.bence psikolojik.bilinçaltınız çocukluğunuza dönmek istiyor olabilir diye düşündüm bir yerde okumuştum galiba bunu.bir an önce doktora gidin ihmal etmeyin...geçmiş olsun

Urolojik bi durum mu ki psikolojik mi ? Eşimle birlikte olduğumuzda daha artıyor.
Çok geçmiş olsun ,altınıza kaçırma sadece uykunuzda mı oluyor ,yoksa gün içinde de oluyor mu ? Ürolojik olsa gündüz de tıvaletinizi tutamama gibi bir durum olabilir,ama eşinizle birlikte olduğunuz da artıyor diyorsunuz bunu önce kadın doğumcuyla konuşun.birde çok küçük yaşta kürtaj olmuşsunuz,o zamandan kalma bir durumda olabilir.

Farklı sorunlarimi da anlattım okuduysaniz normal Psikolojiye sahip olsam buradan destek almadan giderdim doktora. Belki aradığım bi cesaret bi öneri

Farklı sorunlarınızı okumadım çünkü ilk mesajınıza göre yazdım.
haklı olabilirsiniz,
fakat;

Urolojik bi durum mu ki psikolojik mi ? Eşimle birlikte olduğumuzda daha artıyor.

biz bunu nerden bilelim.
Ürolojik mi, psikolojik mi, jinekologluk mu?

Aramızda doktor yok bildiğim kadarıyla, mesajdan durum tahlili yapıp sorunun hangi dalda olduğunu görecek kadar.

Birine randevu alın, onlar sizi doğru bölüme yönlendirir.

Mutlaka gitmelisin bende ortaokula kadar istisnasız her gece kaçırıyordum altıma psikolojik mi değil mi bilmem doktora götürdüler heyet raporu ile burun fısfısı verildi. İnanır mısın bıçak gibi kesildi kaçırmalarım. Utanacak hiçbirşey yok hastalık bu ve doktorlar bunun için var. Lütfen en kısa sürede git ürolojiye.

Yaşadıklarına da çok üzüldüm psikolojik destek de alman ayrıca faydalı olur belki
Psikolojik tedavi için kızımın 1 yaşına girmesini bekliyorum psikolojik tedavi şart zaten bana inşallah benimde öyle binada kesilir ya çocuk gibi hergün olmuyor ama arada bu olsada çok moralim bozuluyor.

Utanılacak bisey yok bence mutlaka gorunmelisin tamam esin sikayetlenmiyo diyosun ama rahatsız edici bi durum kendin için yapmalisin öncelikle ve iliskiden sonrada oldugunu soylemissin hasta bezi kullanmani tavsiye ederim düzelene kadar
Düşündüm onu da ama bez takarsam daha da kötü hissedecegim kendimi bez var evde aldık ama paket acamadim bile.

Sadece
Çok geçmiş olsun ,altınıza kaçırma sadece uykunuzda mı oluyor ,yoksa gün içinde de oluyor mu ? Ürolojik olsa gündüz de tıvaletinizi tutamama gibi bir durum olabilir,ama eşinizle birlikte olduğunuz da artıyor diyorsunuz bunu önce kadın doğumcuyla konuşun.birde çok küçük yaşta kürtaj olmuşsunuz,o zamandan kalma bir durumda olabilir.
Sadece geceleri oluyor . Eşimle birlikte olduğumuzda birde bunu da yeni fark ettim.

Sadece

Sadece geceleri oluyor . Eşimle birlikte olduğumuzda birde bunu da yeni fark ettim.
Psikolojik muhtemelen,fiziksel olarak idrar kaçırma sorunu olanların bildiğim kadarıyla gündüz de oluyor çünkü ,eşinizle birlikte olduktan sonra artıyorsa ,başınıza gelen o kötü olayla bağlantılı psikolojik bir durum olsa gerek.ama tabi bunu doktor daha iyi bilir.içinizde hangi doktora gitmeliyim diye bir kuşku varsa sağlık ocağında ki aile hekiminize anlatın önce durumunuzu,sizi yönlendirsin uygun hekime.

Back
X