• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malesef Altıma ...

Elbetteki hastalık bu. Psikolojik etkisi mutlaka vardır ama tv.izlediğime göre çok basit bir tedavisi varmış.
Doktora gidin mutlaka. Utanmayin.
Sık görülen bir rahatsizlikmis.

Psikolojik muhtemelen,fiziksel olarak idrar kaçırma sorunu olanların bildiğim kadarıyla gündüz de oluyor çünkü ,eşinizle birlikte olduktan sonra artıyorsa ,başınıza gelen o kötü olayla bağlantılı psikolojik bir durum olsa gerek.ama tabi bunu doktor daha iyi bilir.içinizde hangi doktora gitmeliyim diye bir kuşku varsa sağlık ocağında ki aile hekiminize anlatın önce durumunuzu,sizi yönlendirsin uygun hekime.
aile hekimimize sorsam iyi olur burda hangi doktor iyi bilmiyorum çünkü. Ben hep utanmaktan birde psikolojiktir diye gitmedim inşallah ilaç filan olsa da hemen bitse biran önce psikolojik uzun sürebilir

Cocukken bendede ayni sorunlar vardi.. iseme yonunden.. doktor bi burun spreyi verdi muthis etkili, adet donemine girdigin anda biseyin kalmaz dedi, ve oylede oldu, kurtuldum sukurler olsun.. lakin cok cok nadir her iki senede bir basima gelir, kis aylarinda soguktan galiba..yasadiklarina uzuldum cnm..

Elbetteki hastalık bu. Psikolojik etkisi mutlaka vardır ama tv.izlediğime göre çok basit bir tedavisi varmış.
Doktora gidin mutlaka. Utanmayin.
Sık görülen bir rahatsizlikmis.
Bi ara zil alarm gibi bişi duymuştum bende ama cesaret edemedim. Kimseye de anlatilmiyor ki 2 evladım var bu yasa gelmiş hala yapıyor derler diye. :oops:

Cocukken bendede ayni sorunlar vardi.. iseme yonunden.. doktor bi burun spreyi verdi muthis etkili, adet donemine girdigin anda biseyin kalmaz dedi, ve oylede oldu, kurtuldum sukurler olsun.. lakin cok cok nadir her iki senede bir basima gelir, kis aylarinda soguktan galiba..yasadiklarina uzuldum cnm..
İnşallah benim de biter bu cilem bu konuda utanmasam bez takacagim artık iki çocuğum birde benim bez masrafı eşim kaldıramaz herhalde :110:

Öncelikle hersey için geçmiş olsun...Dr'a giderseniz mutlaka tedavi edecektir.Benim size tavsiye edebileceğim nacizane bir egzersiz var. İdrarinizi yaparken tutup bırakın tutup bırakın. Yani kesik kesik yapın. Kaslariniz güçlenecektir.

hipnoz tedavisi size yardımcı olabilir diye düşünüyorum,o kötü zamanları unutursanız sanırım problem ortadan kalkar ,Allah yardımcınız olsun inşallah

Kegl
Öncelikle hersey için geçmiş olsun...Dr'a giderseniz mutlaka tedavi edecektir.Benim size tavsiye edebileceğim nacizane bir egzersiz var. İdrarinizi yaparken tutup bırakın tutup bırakın. Yani kesik kesik yapın. Kaslariniz güçlenecektir.
Kegl egzersiz benziyor galiba teşekkür ederim bunu mutlaka deneyeceğim.

Doktora gidip anlatın ve sakın utanmayın. Ne acayip vakalar geliyor onlara bir bilseniz.. sizi hatırlamıycak bile o günün sonunda gittiginiz doktor.

Bu kadar travmalar yasadıktan sonra muhakkak psikiyatriye gözükmen gerekiyor bence hemen yarın randevunu al. Suan bebeğin emdiği için ilaç tedavisine baslamaz belki ya da bebege zararsz ilaca başlar. Yahut sadece terapi cözebilir sorununuzu. Ama gitmeniz şart. Düşünsenize bu derdinizden kurtulacaksınız, psikolojik olarak rahatliycaksınız...

Kimse sizi kocaman çocuklu kadın altina kaçırıyor da demez emin ol. :KK66: bu düşüncen cok cok saçma bir kere.

Ama ürolojiye yahut nereye gideceksen başından gecen tecavüzü de anlat ki ona göre tedavi düşünsünler. Çünkü tıpta hastalık yoktur, hasta vardır. Her hasta bambaska bir klinik tablodur ve ona göre değerlendirilmelidir. O yüzden doktorunuzu iyi yönlendirmeniZ gerekli.

Ve sakın doktora gitmeden yok efendim bilmem ne kürü yok efendim sülüğü solucanı ilacı falan kullanmayın. Daha da sağlığınzdan olursunuz.

"Korkumdan altima işedim!" Diye bir deyim varya,seninki de galiba öyle.
Bilincaltin sana eşinle ayni yatakda yatmayi ve beraber olmayi korkulacak durum olarak algiliyordur.
Yani, bence psilojik bir durum.
Çoook güvendiğin birinden manevi desdek isteye bilirsin .Seninle dokrura ilk adimi attimi geri gelir .Korkma artik sende anne olmuşsun ,herşeyin altindan kalka bilirsin.
Eşinide takdir ettim, o seni gerçekten sebiyor.Onun içinde dok. gitmelisin.

Minirin diye bir burun fifisi var .Onun içinde bir hirmona benzeyen madde beyin üzerine gece islatmasini kestiriyor.
Birde cocuklarda kilotlara takilan alarm zili var.Islanmaya başladimi çaliyor ve kalkiyor.

Canim benim ,içim sizladi seninhikayeni okuyunca.Keşke elimden daha fazla gelse.
Sen çoookk güclü kadinsin.
Gecmiş olsun.

Back
X