• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malesef Altıma ...

Ne diyebilirim bilemedim. Babanızın mekanı cennet olsun. Size tecavüz edip 13 yaşında kurtaj masasına yatıran o pisliğin Allah belasını versin.
Doktora gidin muhakkak. Hepimizin başına gelebilir bambaşka sebeplerlede olsa,doktordan utanılmaz ki zaten utanılacak birşey yapmıyorsunuz. Ürolojik birşey olabilir tamamen psikolojikte olabilir ama lütfen gidin doktora.

hiç bez gibi olmayan bezler var
mesane pedi ya da külot gibi
yatakları batırmadan halledersiniz

bi de neden yatak odası değişiyo
sadce yatak değişşse olmaz mı
3 senede 3 yatak odası fazla

Ayy canım ya,ben xun gece rüyamda altima isiyordum,yani yataga oyle korktumki hemen kendimi yokladim

Senin durumunu susunmek oldukca zor,fakat tedavisi var mutlak,ben olsaydim esimden utanirdim doktor dan degil,dr,u 1 gun goruyorsun ayip olmaz dr,a hem
Esin aenden soğuyabilir tatlim biran once dr,a gitmelisin pisikolojiktir bence,cozulur emin ok utanma lutfen ,onlar neler ini goruyor ohoo

Bence tamamen psikolojik bu canım. Yaşadıkların hiç kolay şeyler değil. Kesinlikle bi doktora başvur

sen doktora git. hiç de utanma arkadaşım. nörolojik bir rahatsızlık da olabilir Allah korusun. ben beyinsel bir rahatsızlığım için gitmiştim. doktor ameliyat önermedi. altına kaçırma gibi bir durum olursa gel dedi. yani bunlar çok normal şeyler. kesinlikle git doktora. utanılacak bişey yok ki.

o kadar zor şeyler yaşamışsın ki çok normal böyle etkilerinin olması.
önce bi ürologa sonrada psikologa gitmen gerekiyor.
söylenmiştir gerçi ama utanmak çare değil. 3 senede 3 yatak değiştirene kadar bi çaresine bakman gerekirdi şimdiye kadar.

Bende 12 yasima kadar bu sorunu yasadim. Bir gece rahmimi sktigimi farkettim. Ve oyle rahmimi sıkıp uyudum bi daha da idrarimi yapmadim. Kardesim 15 yasina kadar altina kaciriyordu onada doktor dil alti hapi verdi sunnet olsun dediler falan filan ama hic duzelmedi. Daha 2 senedir altina kacirmiyor kendiliginde gecti onun sorunuda.

Kullandığınız antidepresan lar da sebep olabilir buna.kasları gevşeticı etkisi var malum.kayinvalidem den biliyorum oda aynı sıkıntıyı yaşıyor. Ama yinede bence bir doktora anlatın bu şikayetinizi.

Birde yataginiza o koruyucu carsaflardan takın sorun geçene kadar.özel peder var kilot şeklinde onlarında kullanın ki yatak değiştirmek zorunda kalmayın. Büyük ihtimalle psikojik..Allah şifa versin.

Canim basinsagolsun baban icin digeri icin ise ne diyebilecegimi bilmiyorum...

Bu problemin psikolojik de olabilir ama bir hastalik da olabilir ozellikle iliski sonrasi diyorsun belki mesanendenolusan baskidan vs. Olabilir mutlaka git bir urologa.

erkek arkadasm ürolog sizin için bi sorayım . Ama daha önceden bu sekilde hastaları geldiğinde ilaç tedavisi uyguladıgını ve cogunda gectıgını soylemıstı . Mutlaka gidin çekinmeyin ..

İyi geceler arkadaşlar . Hemen konuya giriyorum. Babamı 9 yaşında kucağım da kaybettim ve bi evin tek kiziyim 13 yaşında tecavüze uğradım yıllardır hep depresyon , obsesif komplasif bozukluk teşhisi konuldu. Sorun şu ki ben geceleri altimi islatiyorum ( idrarimi yapiyorum) 3 yıllık evliligim de 3 defa yatak odası değiştirdik eşim hiç bişi demiyor ama çok utaniyorum sıvı geçirmez alezim var ama obsesif olunca durum daha kötü oluyor . Ki kendimi çamaşır suyuyla yikamisligim var idrar için ne yapmalıyım özellikle eşimle birlikte olduğumuz da daha çok islatiyorum altimi .
En acilinden doktora gitmelisin.Çok kısa sürede çözüme kavuşursun

Back
X