- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi cocuklarimolmadanasla
benimde boyle bir durumum vardi sonradan ogrendik psikolojikmis bir ilac verdi zamanla duzeldi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
m ile baslayan bir ilacmiydi ben de kullandim 3 4 sene kullanmistim gecti simdi hic olmuyor sukurMutlaka gitmelisin bende ortaokula kadar istisnasız her gece kaçırıyordum altıma psikolojik mi değil mi bilmem doktora götürdüler heyet raporu ile burun fısfısı verildi. İnanır mısın bıçak gibi kesildi kaçırmalarım. Utanacak hiçbirşey yok hastalık bu ve doktorlar bunun için var. Lütfen en kısa sürede git ürolojiye.
Yaşadıklarına da çok üzüldüm psikolojik destek de alman ayrıca faydalı olur belki
Lütfen vakit kaybetmeden bir doktora gidin.Altınızı ıslatmasanız bile yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil ve destek almanız şart diye düşünüyorum.İyi geceler arkadaşlar . Hemen konuya giriyorum. Babamı 9 yaşında kucağım da kaybettim ve bi evin tek kiziyim 13 yaşında tecavüze uğradım yıllardır hep depresyon , obsesif komplasif bozukluk teşhisi konuldu. Sorun şu ki ben geceleri altimi islatiyorum ( idrarimi yapiyorum) 3 yıllık evliligim de 3 defa yatak odası değiştirdik eşim hiç bişi demiyor ama çok utaniyorum sıvı geçirmez alezim var ama obsesif olunca durum daha kötü oluyor . Ki kendimi çamaşır suyuyla yikamisligim var idrar için ne yapmalıyım özellikle eşimle birlikte olduğumuz da daha çok islatiyorum altimi .
Ay ismini hiç hatırlamıyorum ki 15 sene geçti üstündenm ile baslayan bir ilacmiydi ben de kullandim 3 4 sene kullanmistim gecti simdi hic olmuyor sukur
Hiç utanma canım, bunun için doktor lar var bunu unutma.Aslında gitmedim utanıyorum demeye.
nasıl ya 13 yasında bebek aldırıosanız bunun polise haber verilmesi ve ailenizin duyması gerekmiyor mu... nasıl doktor hastaneymiş o tek basına 13 yasında hamile olan bir cocuk için sadece kürtaj yapıp gönderiyor..ilginçAmin inşallah. Evet çok zor şeyler yaşadım 13 yaşında 4 aylık bebek aldirdim tek başıma 4 aylık olana kadar hamileligimi anlamadım. Daha neler neler
canım benim utanılacak aslında bi şey yok. doktorlar neler neler duyuyor , görüyor. sen ilk değilsin.evet çözüm Dr ama cesaret e geldim burda herkese çok teşekkür ederim insan utaniyor işte![]()