malesef bosaniyorum

zeynep665

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
32
0
36
Kocaeli
bizim deli dolu bir bslngicimiz ve aska dolu evliligimize bsladik.simdi ise bosniyoruz ustelikm dunyalar tatlisi bir oglumuz var 10 aylik evden giderken pesine emekliyerek aglayarak kostu.bazen ne yaparsaniz yapin nafiledir olmuyordur.bir adam aklindan bosamis sa seni neylersin.ailesi sebep oldu aslinda bizimle ilgisi yok kayinvalidem psikolojik tedavoi goren esinden nefretini her firsatta dile getiren biri ve onlarin birirlerine olan nefretleri o kdar buyukki arada herkezi piyon gibi harciyorlar en basta evlatlarini.ben subay esiyim esim 3.5 aylik seyire gitti geldi sadece 20 gun kaldi iste onlarda gencliklerinde kendi tadamadiklari mutluguda kimseye tattirmadi ben aslinda o kimselere uzuluyorum beni bos ver sabi cocugumun gunahin girdiler ama herkesin evladi var ve bu yuva yikildiktan sonra devam edecek hayati .ben zalimlerin hayirla anildigini hic duymadim.esim kendi evlendi ama manasina eremedi evliligin herkesi allaha havale ettim mahserde hesaplasacagiz...

öncelikle çok uzuldum.. dilerim hersey hayrınıza gelişir bundan sonra.. bir mucize olur ve yuvanız kurtulur

yalnız sormak istedigim birşey var.. eşiniz seferdeyken siz kayınvalidenizlemi yasadınız ayrı eviniz yokmuydu nasl bu kadar bu evlilige dahil olabildiler merak ettim?

neden mesafe koymayı kapıları kapatmayı denemediniz?

birakin ayri evde oturmayi bizim sehirlerimiz dahi ayri ayri fakat bu sadece benim elimde olan bir konu degil.bir aileyi ayakta ve disariya karsi guclu tutacak olan erkektir.evlilik bilincinde olmayan bir erkek size yapilan bir seyi yada evladiniza yapilan bir seyi umursamaz cunku o daha kafasinda ben buyudum evlendim bir esim ve cocugum var tabi cevrem ve anne babamda onemli ama bizde de onemliyiz demeli sen gidip esinin ailesruluyine yada cevresinin ozel hayatina mudahale edemiyorsun yada etmiyorsun yani bir sinirin var peki senin esinin cocugunun ve senin yani bizim ailemivzin bio
r ozxeli bir siniri olmali yani bu bilinc meselesi eger burasi han kapisi gelen girer gecen girerse yapacak bir sey yok bizim gemimizin kaptani yok oylle savruluyoruz ya en ufak bir sey anlatayim sana ben 8 aylik hamileydim esim amerikaya gitmisti 2.5 ay orada kaldi ben onun yollarini gozluyorum bana amerikadan gelince direk once anneme gidelim ellerinin opelim dedi bende kabul ettim ki benim hamileligim bayagi agir gecti ellerimde herkeze hediyeler falan neyse istanbul otogarina geldim karnim buurnumda o da havaalanindan babasini aramis babasi gelmis arabaya binmisler ben otogarda oylece kala kaldim dedim benide almaya gelin neymis babasi surat asmis gelemezmis kendim gelecekmisim yani elimde valizler otogardan beylikduzune nasil gidebilirim gelemezsem defolup annemin evine gidebilirmisim ve ben onun karisiyim birakin ben esimi almaya gelecegim o hamile benim esim demeyi beni orada otogar gibi bir yerde birakti gelmedi ve aksama kadar orada kalakaldim boyle daha neler neler

canım allah yardımcın olsun ..gercekten cok uzuldum..sımdı ben yorum yapsam soyle boyle dıye olmaz...ınsan yasadıklarını cektıklerını,uzuntulerını kendı bılıyor....sonunun nereye gıdecegı bellı olmayan bı evlılık yasıyorsun ama içini ferah tut canım...oğluşuna sarıl...bırlıkte hep mutlu olursunuz ınş..hakkınızda hayırlısı olsunn....

bu ne biçim bir hikaye yaa bu nasıl bir adam(adam değil) insana düşmanı yapmaz bu aşağılamayı.içimden küfürler savuruyorum.peki sen naptın bu durum karşısında tepkin ne oldu

valla eşin cok ilginç biriymiş hakkaten..

nekadar surede evlendiniz ki bu adamla canm hiç mi anlamadın ? sevgiliyken nişanlıyken senden cok ailesine deger verdigi onlardan korkup cekindigini belli etmemişmiydi?

hamile hamile seni nasıl orada bırakmıs... benim sevgilimde subay... ailemde subay kaynar..
hepsi de eşlerini on planda tutup kadına cok buyuk deger verir.. oyle yetiştiriliyor onlar o okullarda..

hiç yakıştıramadım.. ne kadar egitim gorursen gor.. can cıkmayınca huy cıkmıyor ve cahillik baki kalabiliyormus demek

cok kızdım eşine cok.. bir Turk askerine hiç yakısmıyor

tesekkur ederim canim iyiki oglusum var o bana allahin emanet rabbimin hediyesi iyiki o var iyiki anne oldum simdi belki hersey daha zor ama ben daha gucluyum ve olgunum

bu ne biçim bir hikaye yaa bu nasıl bir adam(adam değil) insana düşmanı yapmaz bu aşağılamayı.içimden küfürler savuruyorum.peki sen naptın bu durum karşısında tepkin ne oldu

iki gun sonra tekrar seyire gittiler dogumumda geldi sonra benim bebegim hani hastanede ilk gun alinan topuk kani var ya iste ondan enfeksiyon kapti ve vucuduna yayildi ve hastanede tam bir ay kaldik olumlerden dondu ve askeri hastane hakkinda sorusturma acildi onlar bu hale getirmisti bebegimi o ne yapti biliyormusunuz bizi hastane de birakti gitti babasi geldi suratima tukurdu guya ben yapmisim okumayi yazmayi bilmeyen adam buna karar verebiliyor bana tokat atti esimde oardaydi hic bir sey yapmadi o deliymis yasliymis onadan sonra yine seyire gitti ve suan geldi evi terk ettti falan falan ve biliyormusunuz neyi itiraf etti kucukken bir rahatsizlik gecirmis ve kisir oldugunu saniyormus onun icin bu kadar cok cocuk istemnis simdi cocugu olabildiine gore ben olmasamda yine evlenir ve cocuk sahibi olurmus.bir sonraki nefesimizin bile garantisi yok ben herseyi rabbime havale ettim yabu sabinin gunahi ve ahi yeter onlra

gelmezsen gidebilirsin diyen kim? kayınbaban mı eşin mi?

hayir esim gelmesezsen git diyen ben annemin elini opecegim once sen ister git ister kal diyen madem ben bukadar degersizdim o zaman niye evlenmek istedin benle ustelik 2 sene ciktik sonra cok bebek ietedi tam 3 sene allah insani sasirtmasin zaten sanirim hayatinda biri var supeleniyorum allah herkezi goruyor ben hakkimi rabbimden istiyorum asla hakkimi helal etmiyorum

senin ailen bilmiyomu bu olanları onların tepkisi ne oldu

senin ailen bilmiyomu bu olanları onların tepkisi ne oldu
senin her kararina saygiliyiz diyorlar hatta bazen agliyorum babam hayatin sonu degil olmuyorsa olmuyordur diyor bazen butun isiklarin sondugune butun umutlarin bittigine inanmak icin zaman gerekir o zaman gecen vakitte kararinizi teyit eder sonra evet ben bosanacagim dersiniz ozelliklle kadinlarin hersey bitmeden bitirebildiklerini sanmiyorum ama benim icin bitti

Oysa ne kadar da kolaydır bir tatlı söz, bir içten gülümseme hayata mutluluk katmak için yeter de artar bile, tabi mutlu olmak isteyene... Erkekler kendi elleriyle yıkıp mahfediyorlar kendilerine sunulmuş mutluluk fırsatlarını kafam bazen gercekten almıyor sebebini, neden? Maselef boşanıyoruz demissin ama bence iyi olmuş bu tarz bir insanla mutsuzluktan baska bir şey katamazdınız hayatınıza, değer görmek her insanın en temel ihtiyacı bunu bile göstermekten aciz bir erkekten ne sevgi beklenir ne de saygı... Cocuğunuzla bir ömür boyu saglık mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum size eşiniz in ise de bu ahla ömür boyu yüzü gülmez zaten, üzülmeyin

çok üzüldüm yaşadıklarına inşaallah bundan sonraki hayatın güzel olur
allah sana ve çocuğuna güzel günler göstersin.

oğlun ve senin adına çok sevindim..hastalıklı şizofren bi evlilikten sağlıklı bi evlat yetişmez çünkü..sende insanlığını kaybederdin bunların arasında..İkinci hayatında sonsuz mutluluklar dilerim

gerçekten çok çok üzüldüm küçük bir bebegin var bunun hakkını kim ödüyecek ailesi oğlunun yuvasının yıkılıgını görünce mutlu mu olucak? Allah sana sabırlar versin canım benim.. haketmemişssin hiç bir şeyi.. bunların hesabını elbette Rabbim sorucak, belkide senin kurtulman için bir yol bu boşanma, bu aile senin değerini hiç bilememiş, eşin de çok pasif kalmış.. yazık ama eden bulur ahın yerde kalmaz..

Çok üzüldüm yaşadıklarına. Ama eden bulur merak etme, Rabbim herkese layığını verir. Güçlü olmaya gayret et, evladınla birlikte mutluluğu yakalarsınız inşallah. Çok vurur başını duvarlara. İyi bir eşe ya da bir evlada her zaman sahip olamıyor insan. Çocuk yapabildiğin anlamış ya bir daha olabileceğinin garantisini kimden almış.İnsanlar tuhaf oluyor bazen. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

O otogar olayın, adamın o itirafı offf Allah'ım ya içim parçalandı. Adam hasta ailesi hasta sen oğlunla bir an önce kurtulmaya bak. Allah sana hep güzel günler yaşatsın oğluna da inşallah ama canım sen de psikolojik bir destek al gerçekten zor şeyler atlatmışsın izlerini hemen silebilmek için kendine çok iyi bak. Oğlun da büyüyüp olayları daha iyi idrak etmeden ayrıl eşinden.

inşallah oğlunu da yanına alıp evden ayrılmışsındır.. Eğer çocuğu yanına almamışsan seninde eski eşinden bi farkın kalmaz canımm..
ailece deli olan insanların için o çocuk düzgün yetişemez, bakılmaz bile. Böle bi hataya düşme derim, al çocuğunu yanına bırakma sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…