canım allah yardımcın olsun ..gercekten cok uzuldum..sımdı ben yorum yapsam soyle boyle dıye olmaz...ınsan yasadıklarını cektıklerını,uzuntulerını kendı bılıyor....sonunun nereye gıdecegı bellı olmayan bı evlılık yasıyorsun ama içini ferah tut canım...oğluşuna sarıl...bırlıkte hep mutlu olursunuz ınş..hakkınızda hayırlısı olsunn....
bu ne biçim bir hikaye yaa bu nasıl bir adam(adam değil) insana düşmanı yapmaz bu aşağılamayı.içimden küfürler savuruyorum.peki sen naptın bu durum karşısında tepkin ne oldu
valla eşin cok ilginç biriymiş hakkaten..
nekadar surede evlendiniz ki bu adamla canm hiç mi anlamadın ? sevgiliyken nişanlıyken senden cok ailesine deger verdigi onlardan korkup cekindigini belli etmemişmiydi?
hamile hamile seni nasıl orada bırakmıs... benim sevgilimde subay... ailemde subay kaynar..
hepsi de eşlerini on planda tutup kadına cok buyuk deger verir.. oyle yetiştiriliyor onlar o okullarda..
hiç yakıştıramadım.. ne kadar egitim gorursen gor.. can cıkmayınca huy cıkmıyor ve cahillik baki kalabiliyormus demek
cok kızdım eşine cok.. bir Turk askerine hiç yakısmıyor[/Q
biz 2 sene ciktik hicbir sey belli etmedi zaten psikolojik tedavi gormus sonradan anladim bu oyle duskunluk falan degil bu hastalik duskun olsa surekli ara sorar boyle bir sey yok surekli kavga ediyorlar gorumcem rahatsiz bulumiya hastasi kusmaktan tum disleri dokuldu umursamiyorlar kaynim kumarda kazandigi parayla ev aliyor bu nerden geldi diye sormuyorlar ustelik o eve tasindilar cok acayip benim ailem herkez hayretler icinde ben diger arkadaslari da goruyorum cok mutlular onlar esim gibi insanlar degil allah bana selamet versin
gelmezsen gidebilirsin diyen kim? kayınbaban mı eşin mi?
hayir esim gelmesezsen git diyen ben annemin elini opecegim once sen ister git ister kal diyen madem ben bukadar degersizdim o zaman niye evlenmek istedin benle ustelik 2 sene ciktik sonra cok bebek ietedi tam 3 sene allah insani sasirtmasin zaten sanirim hayatinda biri var supeleniyorum allah herkezi goruyor ben hakkimi rabbimden istiyorum asla hakkimi helal etmiyorum
senin her kararina saygiliyiz diyorlar hatta bazen agliyorum babam hayatin sonu degil olmuyorsa olmuyordur diyor bazen butun isiklarin sondugune butun umutlarin bittigine inanmak icin zaman gerekir o zaman gecen vakitte kararinizi teyit eder sonra evet ben bosanacagim dersiniz ozelliklle kadinlarin hersey bitmeden bitirebildiklerini sanmiyorum ama benim icin bittisenin ailen bilmiyomu bu olanları onların tepkisi ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?