Malesef Hiç Güzel Bir Gelin Olamadım :( bu duruma çok üzülüyorum:,(

tuttifuritti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
22
0
86
İstanbul
öncekikle hepinize merhaba arkadaşlar konu başlığımdan anlaşıldığı gibi evet hiç güzel bir gelin olamadım..mafoldumbengelinliğime duvağımla çok güzel bir gelin olamadım.kapalı bir bayanım.en güzel günüm olarak hatırlamam gerekirken düğün günümü ben hep ağlıyorum halandaha gelinliklere bakıyorum güzel bir gelin görünce ben niye böyle olamadım diyorum neyim eksiktiki böyle oldum isyan etmekte istemiyorum ama bir tarafım hep buruk çirkin bir bayanda değilim boyum 1.76 kilom 54.55 şık giyindiğimi ne giysem yakıştıığını söylüyor herkes .düğün günü aksiliklerim oldu salonun kuaförüne gittik malesef kadın güzel yapıyodu kötüde değildi yani çok abartılı makyaz uyumsuz renkleri bir arada istemiyorum dedim normal günlük bir makyaj gibi oldu buseferde olduğumdan dahada güzel olabilirdim gelinliğimin bir tarafı söküldü yapmak zorunda kaldık güzel olmadı istediğim gibi bir gelin olamadım yanii.senağlamadüğün fotağraflarımız var evimizde nişan resmimizi düğün fotoğrafının önüne koydumki fazla görüpde üzülmiyeyim diye resimlere baktıkça dahada üzülüyorum çünki bu durumu kimseylede paylaşamadım ne annemle ne eşimle ne de bir arkadaşımla kimse bana demediki çok güzel bir gelin oldun.yengemin annesi bile demişki daha güzel olabilirdisenağlamaher gece yastığa başımı koydummu aklıma geliyor ve ağlıyorum uyuyamıyorum psikolağa bile gitmeyi düşündündüm. kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum diyorum başı kötü oldu ama evliliğim çok iyi harika bir insanla evliyim olsun herşeyi dört dörtlük olan evlilerin sorunları oluyo kocaları kötü oluyo işsiz güçsüz oluyo diyip teselli olmaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyorsenağlamaşimdi diceksiniz belki dünyada ne sorunlar oluyor buda sorunmu ama buda birkere oluyor neden kötü hatırlansınki.rabbime çok dua etmiştim çok çok güzel bir gelin olayım diye olmadı malesef:çok üzgünüm:buraya yazdım sadece içimde düşündüklerimi kendi kendime ağladığımı sadece buraya yazdım belki bir cümle bana çok iyi gelirde ben neye ağlıyomuşum derim azda olsa içim rahtlar inanın aklıma gelince bu durum mafoluyorum günüm berbat geçiyor halendaha gözlerim dolu dolu senağlamayazacaklarım bukadar arkadaşlar hepinize şimdiden teşekkür ederim hoşcakalın:gitme::gitme:[/SIZE]

Son düzenleme:
Kız Allah canını almasın, başka dertlerin olmasın inşallah. Bunun içinmi ağlıyorsun, üzülüyorsun.

Sen benim gelin fotolarımı görsen gülmekten geberirsin, yerlerde yatarsın. O derece yani.
Şimdi bakıyorumda saçım çok iğrençmiş, heleki makyajım evlerden ıraksempatiksalakcinni, ama tabi hiçde uyarmadım kızı şu tonları kullan makyajda diye, kafasına göre yapmış, kırmızı ruja eflatun farakannehir, ama hiç gözüme çarpmamış o zamanlar, uçuyoruz tabi evlilik heyecanından. Sonracığıma, gelinliğime boya dökülmüştü, kaç saat çıkarmak için uğraştılar. Herşeye rağmen çok güzeldi. Hey gidi günler heyboshayallersmile

İlerde istediğin gibi bir gelinlik alır eşin sana belki(ona anlatırsan), gider o gelinlikle fotoğraf çektirirsiniz, evlilik yıldönümünde olabilir mesela :asigim:
Ayrıca inan bana herkesin düğününde mutlaka bir aksilik çıkıyor.Benim provamda makyajımı çok güzel yapmışlardı, bakışım değişmişti..Ama düğün günü istediğim gibi olmadı..

her gelin güzeldir.
çünkü mutlulukları yüzüne yansımıştır.
size öyle geliyordur.
hiç üzmeyin kendinizi.

Canim bence sen dügünden önce cokkk hayaller kurmussun kendi kafanda
bíseyleri canlandirmissin.. hayal ettigin gibi olmadigi icinde böyle üzülmüssün..
ama hayal ettigin gibi olmadigi icinde güzel olmadigi anlamina gelmezki..
kimi bayana hafif makyaj daha cok yakisir abartilisi yakismaz..
kimisine hic makyaj yakismaz.. sanada hafif bi makyaj yapilmis bu güzel bi gelin
olmadigin anlamina gelmezki.. ayrica yengenin anneside kimmis milletin lafini
ne takiyosun sen bos verr :)
bak ne güzel harika bi evliligin varmis sükür et canim.. allah agzinizin tadini bozmasin..
ne insanlar var evlenmeleriyle bosanmalari bir oluyor..
veya dügünlerinde tartismalar cikiyo ve insanlarin burunlarindan geliyo dügünleride..
bence hic düsünme evliliginin tadini cikarmaya bak opuyorumnanaktan

Madem hic begenemedin hic birseyini, sana tavsiyem git istedigin bi gelinligi kiirala, kuaforden ve resimciden randevu al, kocanida al yanina resim cekin.boylelikle icin bi nebzede olsa rahat eder:D Benim dugunumde fotograflar cok igrenc cikmisti aynisini uyguladim gelinligimi giydim, kuaforden randevu aldim ve resim cekindim. Her gordugumde mutlu oluyorum en azindan:D

geçmis guuuuuuuuuuuun artık esınle mutlulugunuza bakın lutfen aksılıkler olabılr bunlar cok normal bende olmadı hersey ıstedıgım gıbı gıttı dıyordum kır dugunu oldu bak sımdı geldı aklıma ortamın suslenmesı ıcın dugunden once gıtmem gerekıyordu ama gıdemedım onlarda kafalarına gore suslemısler kotu degıldı ama benım ıstedıgım gıbıde degıldı e sımdı bende bunamı uzuleyım gectı gıttı ıcınde ukte kalır bılıyorum ama gecmıse donmek mumkun olsaydı keske cnm

her gelinin içinde kalıyor düğün günü.yanlızca sizin değil. herkesin o günle ilgili keşkeleri oluyo. çünkü biz kendimizi bildik bileli peri masallarından bir an yaşıcaz sanırız.
bende şu anda düğün hazırlıkları yapıyorum.o gün olacaklar benim emeğimin , şansımın ve eşimin eseri olacak. aksilikler umarım olmaz ama olursada ben ömrümü bir güne değil ömür boyu yaşayacağım mutlu günlere adadım. evimde huzurum olsun gerisi boş...bence şükretmelisiniz. hiç düğünü olmayanlar var ,en güzelini yaşayıp eşi tarafından aldatılan dayak yiyen hakaretler işitenler var.
yinede psikoloğa gidip kendinize ettiğiniz gereksiz zulumden kurtulun...

yaa canım benim, hep bu günde herşey mükemmel olsun isteriz ama biz mükemmel olsun dedikçe sorunlar çıkar, kuaför bizi delirtir, terzi delirtir, olmazda olmaz, en güzeli oluruna bırakmak aslında, tadını çıkarmak sadece
eminim çok güzel olmuşsundur, takma kafana artık öyle olsaydı böyle olsaydı
ayrıca şu düğünden sonra gelinin dış görünüşüne kötü yorum yapanlarada çok gıcık olurum, ya kardeşim düğün bitmiş gitmiş ne diye kızı üzersin ki, ben bu insnaları çokta iyi niyetli görmem yani kusura bakmayın
:hulya:

Üzülme yahu...
Benim kuzenin eşi evlendiğinde görsen kıza bir makyaj yapmışlardı gudubet kadınlara dönmüştü.
Gören gelin değil gulyabani zannederdi.
sempatiksalakcinni
Gelinliği desen 150 boyunda olduğundan gelinlik de bulamadılar istediği gibi rastgele üstüne alanı almak zorunda kaldı.
:ecrin_bebek:
Sonracığıma gittiği kuaför kızın saçını aynen kuş yuvası gibi yapıp yanlardan sarkıttı bütün bütün saçları kızın yüzünden çok saç görünüyordu.
akannehir
Yani herbirşeyi rezildi.
Ama en önemlisi neydi...
Mutluydu.
Şeniz Şeniz Şeniz
Evlendiğinde mutluydun şimdi mutlusun seviyorsun seviliyorsun ya gerisi bahane yahu...
boshayallersmile
Sen şimdi yeni gelinsin diye duygusalsın atlatırsın zamanla...
:lepi:
Not: Gören beni 10 kere evlendi boşandı(Allah korusun! ohaoldumsmile) sanar yahu... Yazdıklarıma şöyle bir baktım da.
:lepi:

gelinlik dediğin çokda önemli değil en önemlisi eşinin iyi olması sana değer vermesi. eşimin ailesi hiçbirşeyimizi almadı kendi düğünümüzü kendimiz yaptık herşeyine kendimiz koşturduk onlarmı ne yaptı kendi evlerini temizlediler misafirleri gelecekmişmiş. herşeyi bir tarafa attık ucuz ve giyilmiş gelinlik giydim. biz krialadıktan sonra birde başkasına kiralamış kadın sırtında leke bile vardı. ne yapayım herşeye göz yumdum. ama eşim çok iyi bir kuaföre götürdü saçım çok güzel oldu makyajımı güzel yapamadılar kendimde beyazım zaten gelinlikte beyaz olunca birde moral bozukluğu suratım iyice beyazlamış herkes çok korkmuş halimde. fotoğraflara bakınca sadece eşimin ailesine sinir oluyorum onalrın olduğu resimlere bakmıyorum.
eşlerimizin iyi olması çok çok daha önemlşi bırak üzülmeyi geçmiş geçmişte kalmıştır. benim tek dediğim şey oğlum olursa sünnetinde gelinliğe benzer kıyafet diktireceğim çatlatacağım hepsini oluyor. boşver hayatını yaşamaya bak gözyaşlarını akıtmana değmez.

evlilğinin ilk yılı ya da daha sonraki bir yıldönümünde nikah tazeleyin sizde..
istediğin gibi bir gelinlik al, saçını başını istediğin gibi yaptır, git kocanla resimlerini çektir, sonra da yemeğe çıkın.
çözümlenmeyecek dert mi bu ayol, en kötü günün bu olsun..
sempatiksalakcinni

Her gelin güzeldir canım ya....

Sen düşündükçe daha çok kafaya takarsın,tamam aksiliktir olmuş ama bu aksilikler senin o gününün hayatının en mutlu günün olduğunu değiştirmez ki...

Ben gelin hanımı anlıyorum..:jeyyar:

Neden mi?

Çünkü benim de gelin başım istediğim gibi olmamıştı tamam güzel olmuştu herkes beğendi,:asigim: ben de beğenmiştim amamaaaaaaaaaa ama benim kafamdaki hayalimdeki gelin başı o değildi.CADIARZU
Neden olmadı?
Ay ne bileyim kuaför o gün beni başka bir modele ikna etti..:dilcikar:
Tamam o da güzel oldu da yok benim modelim olsaydı keşke..:umursamaz:

Ben de ilk 1 hafta 10 gün gelin fotolarıma bakıp da ahh ahh keşke hayalimdeki modeli yaptırsaydım :umursamaz:beni ikna etmesine müsade etmeseydim diye günlerce kendime kızdım..:çok üzgünüm:İçimde kalmıştı çünkü o zamanlar için..:kedi:

Bu yüzden arkadaşı anlıyorum tabii şimdi hatırladıkça bana da komik geliyor ve gülüyorum kendime:roflol: günlerce kafama takmamı..
Ama o zamanlar insan takıyor ya..

Gelin hanım, yakın zamandan geçer bu durum sonra da gülerek hatırlarsın meraklanma..turkbayragi

ne diyeceğimi çşaşırdım valla,benim düğündede kuaför pudrayı abartmış her resimde ruh gibi çıkmışım tamam ister istemez canı sıkılıyor insanında,bu yüzden piskolağa gitmeyi hiç düşünmedim,bence GİT SEN PİSKOLAĞA ama iyi olur bence lazım sana bi destek.

ilahi...

en büyük derdin böyle olsun..bende hiç güzel bir gellin olmadım..düğün günü dudağımda çıkan koca bir uçuğamı,istemediği,m gelinliği giydiğimemi,kayınvalidemlerin düğüne gelmeyişinemi,iğrenç makyajım yüzünden berbatçıktığım resimleremi yanayım..valla ben hiç birine yanmamayı tercih ediyorum..olmuş bitmiş gitmiş.en büyün deridm böyle olsun derim ben olsam..sonuçta olabilir.en çok özendiğimiz şeyler berbat olabilir(az önce büyük uğraşlar verdiğim kekimin fırınım yüzünden mahfolması gibikaydirigubbakcemile3)

Back
X