- Konu Sahibi tuttifuritti
öncekikle hepinize merhaba arkadaşlar konu başlığımdan anlaşıldığı gibi evet hiç güzel bir gelin olamadım..mafoldumbengelinliğime duvağımla çok güzel bir gelin olamadım.kapalı bir bayanım.en güzel günüm olarak hatırlamam gerekirken düğün günümü ben hep ağlıyorum halandaha gelinliklere bakıyorum güzel bir gelin görünce ben niye böyle olamadım diyorum neyim eksiktiki böyle oldum isyan etmekte istemiyorum ama bir tarafım hep buruk çirkin bir bayanda değilim boyum 1.76 kilom 54.55 şık giyindiğimi ne giysem yakıştıığını söylüyor herkes .düğün günü aksiliklerim oldu salonun kuaförüne gittik malesef kadın güzel yapıyodu kötüde değildi yani çok abartılı makyaz uyumsuz renkleri bir arada istemiyorum dedim normal günlük bir makyaj gibi oldu buseferde olduğumdan dahada güzel olabilirdim gelinliğimin bir tarafı söküldü yapmak zorunda kaldık güzel olmadı istediğim gibi bir gelin olamadım yanii.senağlamadüğün fotağraflarımız var evimizde nişan resmimizi düğün fotoğrafının önüne koydumki fazla görüpde üzülmiyeyim diye resimlere baktıkça dahada üzülüyorum çünki bu durumu kimseylede paylaşamadım ne annemle ne eşimle ne de bir arkadaşımla kimse bana demediki çok güzel bir gelin oldun.yengemin annesi bile demişki daha güzel olabilirdisenağlamaher gece yastığa başımı koydummu aklıma geliyor ve ağlıyorum uyuyamıyorum psikolağa bile gitmeyi düşündündüm. kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum diyorum başı kötü oldu ama evliliğim çok iyi harika bir insanla evliyim olsun herşeyi dört dörtlük olan evlilerin sorunları oluyo kocaları kötü oluyo işsiz güçsüz oluyo diyip teselli olmaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyorsenağlamaşimdi diceksiniz belki dünyada ne sorunlar oluyor buda sorunmu ama buda birkere oluyor neden kötü hatırlansınki.rabbime çok dua etmiştim çok çok güzel bir gelin olayım diye olmadı malesef:çok üzgünüm:buraya yazdım sadece içimde düşündüklerimi kendi kendime ağladığımı sadece buraya yazdım belki bir cümle bana çok iyi gelirde ben neye ağlıyomuşum derim azda olsa içim rahtlar inanın aklıma gelince bu durum mafoluyorum günüm berbat geçiyor halendaha gözlerim dolu dolu senağlamayazacaklarım bukadar arkadaşlar hepinize şimdiden teşekkür ederim hoşcakalın:gitme::gitme:[/SIZE]
Son düzenleme: